• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ay ben buna geniş bir zamanda cevap yazayım demiştim😂 Ben 31 yaşındayım öncelikle ve hamilelikte arada çok yaş farkı olmasın 35’den önce halledeyim beraber büyüsünler diyordum😄 şekere rağmen hamileliğim çok kolay geçmişti bunun etkisi kesinlikle var😂
Doğumdan sonra en erken 35’de ikinciyi düşünürüm kafasına geldim😂 Bu arada eşim bana destek oluyor desem ona haksızlık yapmış olurum ebeveynliğin bütün sorumluluğunu paylaşıyoruz. Bebeğimizi desteksiz büyüttüğümüz için belki de bilmiyorum ama zorlanıyorum açıkçası 🥲 Umarım 3. aydan sonra her şey kolaylaşır da fikrim değişir😂
Bu arada bugün doğum sonrası kontrole gittim doktor sezaryen yüzünden ilk bir yıl çok dikkatli korunmamızı söyledi. Eğer 6-7 ay sonra ikinci çocuk düşüncen varsa ve sezaryen olduysan bir doktoruna da danış istersen.
Evet doğru bak ben sezeryan oldum haklısın onun zamanı var o kısmı tamamen atlamışım. Gerçi yine doktor kontrolünde hamile kalır öyle devam ederdim zaten . Ne bileyim belki de destekçim çok eşim yardımcı bana oğlum sakin herhalde bunalr bana cesaret veriyor 🤣🤣🤣

Evet doğru bak ben sezeryan oldum haklısın onun zamanı var o kısmı tamamen atlamışım. Gerçi yine doktor kontrolünde hamile kalır öyle devam ederdim zaten . Ne bileyim belki de destekçim çok eşim yardımcı bana oğlum sakin herhalde bunalr bana cesaret veriyor 🤣🤣🤣
Olabilir canım dedim ya hamilelikte bende hemen istiyorum diyordum 😂 ayy çok şanslısın valla maşallah hep öyle gitsin oğlun 🧿

Ya doktordan doktora değişiyor sanırım bu ama dikişlerin erken açılma riski oluyormuş bir de dünya sağlık örgütü de 2. yıldan sonra öneriyormuş doğum şeklinden bağımsız ikinci gebeliği. Vücudun kendini toparlaması için biraz zamana ihtiyacı varmış. Ben zaten düşünmediğim için sorgulamadım çok fazla açıkçası😂
Ya iyi oldu sölediğin biz korunmuyorduk

Biberon kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak bu güne kadar aventin küçük boyu var ya onu kullandım ve biberon ucunun akışı yeterli bugün yırtılmış yenilemem gerekti evde. Aventin büyük boy biberonu vardı oda 2 numara olmasına karşın ters çevirince direkt akıtıyor onla da içebildi aslında ama yavaş akışlı uçtan mı devam etmeliyim yoksa bundan mı ayına göre bu diyor ama hızlı akıyor bu da kafam karıştı
Natural olan akıyor, natural response akmıyor. Ben de aynı şeyi tecrübe etmiş oldum

12. Hafta atagi mehter esliginde hayatimiza giris yapmis bulunuyor. Neler yaptiniz atagi yumusatmak icin kizlar? Yoksa yapacak birsey yok; baya ustumuzden gecmesini mi bekliyoruz?
Biz deplasmanda yakalandık ve durum fenaaaa. Sürekli mız mız ağlama hali. Gelen giden yok aç, yok gazı var, uykusu mu var bilmem ne. Yahu atak haftasındayız, olabiliyor diyorum. Su ver diyorlar 😂 sıyırmaya az kaldı doktorum nerdeee

Biz deplasmanda yakalandık ve durum fenaaaa. Sürekli mız mız ağlama hali. Gelen giden yok aç, yok gazı var, uykusu mu var bilmem ne. Yahu atak haftasındayız, olabiliyor diyorum. Su ver diyorlar 😂 sıyırmaya az kaldı doktorum nerdeee
Sen suyu koy onlar da rakiyi eklesin bacim bu donem anca oyle gecer gorunen o..

Su bizimde kırmızı çizgi önüne gelen Su veriyormusn ver sen ver diyorlar tamam diyorm😄

Kızlar hepiniz yazmışsınız da ben çocuğa su veriyorum ya öyle haldır huldıe değilde haftada 4/5 çay kaşığı şeklinde. Doktorda ver dedi bak kafam karıştı benim

Kızlar hepiniz yazmışsınız da ben çocuğa su veriyorum ya öyle haldır huldıe değilde haftada 4/5 çay kaşığı şeklinde. Doktorda ver dedi bak kafam karıştı benim
Her annenin kendi tercihi. Görümcemin de bebeği var 7 aylık doğduğundan beri su veriyor benden de vermemi bekliyorlar. Ben de gerek görmüyorum. Ama inatla ver diyorlar 😂

Back