- 15 Şubat 2024
- 2.569
- 3.485
- 48
- 33
Benimki de gazı yok uykusu yoksa mutlu bir bebek o zaman oyun halısında yada emzirme yastığında oyalıyorum bana seslenmeyi öğrendiğini düşünüyorum e diye bağırarak bana sesini duyuruyor bende tekrar ediyorum odaBenimki sabah keyifli oluyor yapabilirsem o saatlerde Bi tummy tine yaptırıyorum ama öyle aşırı uzun sürmüyor Bi süre sonra mızmızlanıyor. Gündüz belli aralıklarla bakıp gülmeyi öğrendi ama buda cok uzun değil 10 dk kadar. Bugün dışarı cıktık yatağına koydum başında dönenceyi açtım öyle oyalandı baktı güldü o sırada bana giyinmem hazırlanmam için vakit tanıdı. Kitap okumak istiyorum uyanıkken ama Bi süre sonra ağlıyor bir iki denedim yarım kaldı. Bunun üstüne gideceğim bir süre. Köpeğimiz var onu görmüyor henüzaslında görse o baya oyalayacak onu. Bizde durumlar böyle
Ayyy video atma şansım olsa keşke ben mutfakta iş yaparken babası oluyor yanında ona rağmen bana eh diye bağırıyor eşimle o kadar çok gülüyoruz ki hatta dün aldım karşıma oğlumu dedim. Ki sorması ayıptır ben senden önce ne yapıyormuşum ya nasıl yaşıyormuşum her anını fotoğraflamak videoyaya çekmek istiyorum dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmakEeee eeee diye uyutuyorum ben bir anda meme emerken eeee diye bağırıyor bende eeee eeee diye uyutuyorumheralde bebeler arasında şifreli bir dil eeee
Yaa ben blok emzirme ile bu durumu biraz azaltmıştım ama bu aralar yine arttı benim de tazyikli sütüm aynı benimki de yetişcem diye nefes nefese kalıyor yavrumKızlar yukarda reflü konuşulmuş ben doktora kusmasında sorun yok kussun ama sürekli ağzına su geliyor uyuyacak uyanamıyor dediğim için gastrofuss verdi uykusu etkilenmesin diye. Hayat kalitesini düşürmeye lüzum yok dedi sanırım bitkisel bişeymiş birde gerçektende mama veriyorum akşamları sonra gastrofuss verince uyuyup gidiyor ama pusetine alıştı maalesef sanırım kafası yüksek diye tahat ediyor.
Birde ben asıl sorunun benden tazyikli süt gelmesine bağlıyorum. Sanırım hiperlaktasyon oldum. İçerken süte yetişicem diye deli gibi hava yutuyor görseniz koca adam gibi gaz çıkarıyor ağzından.
Normalde diğer memeden süt damlar ya . Artık ondanda emilmediği halde fışkırır tarzda geliyor. Gün içinde yarım saatte bir memeye gelmese çok daha kötü olurum sanırım.
Şimdi sahil önünde oturup bi kahve içmek isterdimBizimki geçen uyurken sahilde 10 dk sonra uyandı işte ve sonrası kucakah bebişim sahil gerçekten müthiş ferahlatıyor ama bebişle oraya gitmeye bile korkuyoruz
Kalpten ameliyat olacak kuzum kalp kapakçığı açılmış onu tamir edecekler bide kalbi büyümüş bu yüzden şimdi ameliyata girdi ben gidemiyorum yanına şehir dışında ameliyat oluyor abisi var yanında o kadar zor geliyor ki şuanGeçmiş olsun. İnsallah bir an önce sağlığına kavuşur. Ne ameliyatı olacak ciddi bir şey mi
yeni annelere mucizevi cozumler okuyorum bende bunu denemelisin tam guncel durumumuzla ilgili aydinlatiyor o yuzden sariyorHarika haftalar ile uyku ve güvenli Bağlanma kitabını aldım günde iki sayfa anca bakıyorum. Uykum geliyor
Ben 2. Haftada başladım tumy time yapmaya 1. Ay dolduktan sonrada sesli oyuncaklarıyla oyun matında duyusal gleişim yaptım yumuşak şeylere tırtıklı şeylere dokunuyor kitap okuyoruzKızlar siz şimdi bebeklerle etkinlik yapıyor musunuz uyanık olduğunda neler yapıyorsunuz
40 dk uyuyunca tebrik ediyorum hahahahahHahahha aminnnngündüz uykusu nasıl bizim ki 40 dakika da gözlerini açıyor
Ayyy canım benim gel buyur kahveni ben ısmarlayayımŞimdi sahil önünde oturup bi kahve içmek isterdim
Tabiki var! Bazen uyuyo bazen bakiyorum koyar koymaz bes dakikada hop aciyo gözünü.ya bebisi uyuyup 3-5 dk sonrq uyanan varmi gozunden uyku akiyo kucagimd bayiliyo yerine koyuyorum yine okey baygin 3 dk sonra uyaniyo ua
Rabbim Ya Şifa ismiyle şifalar versin canım. Gönlüne de ferahlık versin hiç üzülme Allah'ın izniyle kolaylıkla geçer.Kalpten ameliyat olacak kuzum kalp kapakçığı açılmış onu tamir edecekler bide kalbi büyümüş bu yüzden şimdi ameliyata girdi ben gidemiyorum yanına şehir dışında ameliyat oluyor abisi var yanında o kadar zor geliyor ki şuan
Amin canım ecmainRabbim Ya Şifa ismiyle şifalar versin canım. Gönlüne de ferahlık versin hiç üzülme Allah'ın izniyle kolaylıkla geçer.
gerçekten sabrim tukenmek uzere ya sabahtan beri ugrasiyorum yok yarim saat agladi uykusuzluktan. en son tamam kucagimda uyusun dedim ondada max 20 dk simdi iyi guzel uyudu ana kucagina yatiriyim dedim yine cokk guzel uyuyordu 10 dk sonra uyanip ikinmaya basladi kaka yapti alt degistirirken tekrar acildi uyku muyku kalmadi dikislerim icten icten agrimaya basladi artik yorgunluktan belim koppuyor gozumden uyku akiyor isyan etmek istemiyorum ama gereckten sabriminda son demleri gibi hissediyorum gun gectikce iyi hissetmemiz gerekirken ben kotu hissediyorum yaTabiki var! Bazen uyuyo bazen bakiyorum koyar koymaz bes dakikada hop aciyo gözünü.
Benimde galerim full oğlum . Uyurken hep bakıyorum. Gözlerim doluyor sürekli hele bana güldüğünde içim eriyor. Çok seviyorum çokBenimki de gazı yok uykusu yoksa mutlu bir bebek o zaman oyun halısında yada emzirme yastığında oyalıyorum bana seslenmeyi öğrendiğini düşünüyorum e diye bağırarak bana sesini duyuruyor bende tekrar ediyorum oda
Ayyy video atma şansım olsa keşke ben mutfakta iş yaparken babası oluyor yanında ona rağmen bana eh diye bağırıyor eşimle o kadar çok gülüyoruz ki hatta dün aldım karşıma oğlumu dedim. Ki sorması ayıptır ben senden önce ne yapıyormuşum ya nasıl yaşıyormuşum her anını fotoğraflamak videoyaya çekmek istiyorum dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak
Allah yardımcın olsun canım eşin de bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah bundan 15 yıl önce Ankara yüksek ihtisasta bende babamı kalp kapaklarından ameliyat ettirmiştim hiç merak etmeKalpten ameliyat olacak kuzum kalp kapakçığı açılmış onu tamir edecekler bide kalbi büyümüş bu yüzden şimdi ameliyata girdi ben gidemiyorum yanına şehir dışında ameliyat oluyor abisi var yanında o kadar zor geliyor ki şuan
Demi yaa bugün oğlumu uyuttum eşim işe giderken tatlı yapar mısın vaktin varsa dedi tamam dedim mutfağa gittim bi bakayım diye geldim oğlan suratına battaniyesini çekmiş ayy göremeyince kafayı yedim sandım uyuduğu yerde kucağıma aldım ağladım ağladım korktu yavrum yazık nasıl çekti onu da anlamadımBenimde galerim full oğlum . Uyurken hep bakıyorum. Gözlerim doluyor sürekli hele bana güldüğünde içim eriyor. Çok seviyorum çok
İlk 5 dk sonraki 15. Dakika bir de 40. Dakika eşik bence. Bunları atlatırsam uzun uyuyorya bebisi uyuyup 3-5 dk sonrq uyanan varmi gozunden uyku akiyo kucagimd bayiliyo yerine koyuyorum yine okey baygin 3 dk sonra uyaniyo ua
Demi yaa bugün oğlumu uyuttum eşim işe giderken tatlı yapar mısın vaktin varsa dedi tamam dedim mutfağa gittim bi bakayım diye geldim oğlan suratına battaniyesini çekmiş ayy göremeyince kafayı yedim sandım uyuduğu yerde kucağıma aldım ağladım ağladım korktu yavrum yazık nasıl çekti onu da anlamadımBenimde galerim full oğlum . Uyurken hep bakıyorum. Gözlerim doluyor sürekli hele bana güldüğünde içim eriyor. Çok seviyorum çok
benimki laf dinlemeyi cok seviyo surekli konusuyorum karsisnda biyerden sonra laf bittigi icin okudugum kitabi sesli okumaya basladim baya cevap veriyo oda D en sevdigi sey zeka kartlari yanina yatiyorum onlari gostererek hikayeler uyduruyorum bazen sadece gosterirken bile kendi kendine konusuyor kartlarla. piyanolu oyun mati vardi onun icin biraz erken ama bazen ona yatiriyorum tekmeliyor piyanoyu birde tummy time yapiyorum emzirme minderindeKızlar siz şimdi bebeklerle etkinlik yapıyor musunuz uyanık olduğunda neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?