2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Benimki de gazı yok uykusu yoksa mutlu bir bebek o zaman oyun halısında yada emzirme yastığında oyalıyorum bana seslenmeyi öğrendiğini düşünüyorum e diye bağırarak bana sesini duyuruyor bende tekrar ediyorum oda
Eeee eeee diye uyutuyorum ben bir anda meme emerken eeee diye bağırıyor bende eeee eeee diye uyutuyorum heralde bebeler arasında şifreli bir dil eeee
Ayyy video atma şansım olsa keşke ben mutfakta iş yaparken babası oluyor yanında ona rağmen bana eh diye bağırıyor eşimle o kadar çok gülüyoruz ki hatta dün aldım karşıma oğlumu dedim. Ki sorması ayıptır ben senden önce ne yapıyormuşum ya nasıl yaşıyormuşum her anını fotoğraflamak videoyaya çekmek istiyorum dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak

Yaa ben blok emzirme ile bu durumu biraz azaltmıştım ama bu aralar yine arttı benim de tazyikli sütüm aynı benimki de yetişcem diye nefes nefese kalıyor yavrum

Geçmiş olsun. İnsallah bir an önce sağlığına kavuşur. Ne ameliyatı olacak ciddi bir şey mi
Kalpten ameliyat olacak kuzum kalp kapakçığı açılmış onu tamir edecekler bide kalbi büyümüş bu yüzden şimdi ameliyata girdi ben gidemiyorum yanına şehir dışında ameliyat oluyor abisi var yanında o kadar zor geliyor ki şuan

Kızlar birşey soracagım. Aşı yaptırdık pztsi ve slaı günü ateş yapmadı ama o günden beri çığlık çığlığa ağlıyor geceleri uyumuyor. 3 gün oldu uzun sürdü gibi geldi. Sizde nasıldı süreç kaç gün sürdü huzursuzluk ateş yapmadı diye carpol vermedim ama vermeyi düşünüyorum şimdi ağrısı varsa alsın diye. Şurup işe yaradı mı sizde

Rabbim Ya Şifa ismiyle şifalar versin canım. Gönlüne de ferahlık versin hiç üzülme Allah'ın izniyle kolaylıkla geçer.

Rabbim Ya Şifa ismiyle şifalar versin canım. Gönlüne de ferahlık versin hiç üzülme Allah'ın izniyle kolaylıkla geçer.
Amin canım ecmain
Sıkıntı yapmamaya çalışıyorum oğluşum hemen algılıyor süt kesilir falan diye ama ister istemez aklı kalıyor insanın en çok yanında olamamak koyuyor

Tabiki var! Bazen uyuyo bazen bakiyorum koyar koymaz bes dakikada hop aciyo gözünü.
gerçekten sabrim tukenmek uzere ya sabahtan beri ugrasiyorum yok yarim saat agladi uykusuzluktan. en son tamam kucagimda uyusun dedim ondada max 20 dk simdi iyi guzel uyudu ana kucagina yatiriyim dedim yine cokk guzel uyuyordu 10 dk sonra uyanip ikinmaya basladi kaka yapti alt degistirirken tekrar acildi uyku muyku kalmadi dikislerim icten icten agrimaya basladi artik yorgunluktan belim koppuyor gozumden uyku akiyor isyan etmek istemiyorum ama gereckten sabriminda son demleri gibi hissediyorum gun gectikce iyi hissetmemiz gerekirken ben kotu hissediyorum ya

Benimde galerim full oğlum . Uyurken hep bakıyorum. Gözlerim doluyor sürekli hele bana güldüğünde içim eriyor. Çok seviyorum çok

Allah yardımcın olsun canım eşin de bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah bundan 15 yıl önce Ankara yüksek ihtisasta bende babamı kalp kapaklarından ameliyat ettirmiştim hiç merak etme

Benimde galerim full oğlum . Uyurken hep bakıyorum. Gözlerim doluyor sürekli hele bana güldüğünde içim eriyor. Çok seviyorum çok
Demi yaa bugün oğlumu uyuttum eşim işe giderken tatlı yapar mısın vaktin varsa dedi tamam dedim mutfağa gittim bi bakayım diye geldim oğlan suratına battaniyesini çekmiş ayy göremeyince kafayı yedim sandım uyuduğu yerde kucağıma aldım ağladım ağladım korktu yavrum yazık nasıl çekti onu da anlamadım

ya bebisi uyuyup 3-5 dk sonrq uyanan varmi gozunden uyku akiyo kucagimd bayiliyo yerine koyuyorum yine okey baygin 3 dk sonra uyaniyo ua
İlk 5 dk sonraki 15. Dakika bir de 40. Dakika eşik bence. Bunları atlatırsam uzun uyuyor

Demi yaa bugün oğlumu uyuttum eşim işe giderken tatlı yapar mısın vaktin varsa dedi tamam dedim mutfağa gittim bi bakayım diye geldim oğlan suratına battaniyesini çekmiş ayy göremeyince kafayı yedim sandım uyuduğu yerde kucağıma aldım ağladım ağladım korktu yavrum yazık nasıl çekti onu da anlamadım

Kızlar siz şimdi bebeklerle etkinlik yapıyor musunuz uyanık olduğunda neler yapıyorsunuz
benimki laf dinlemeyi cok seviyo surekli konusuyorum karsisnda biyerden sonra laf bittigi icin okudugum kitabi sesli okumaya basladim baya cevap veriyo oda D en sevdigi sey zeka kartlari yanina yatiyorum onlari gostererek hikayeler uyduruyorum bazen sadece gosterirken bile kendi kendine konusuyor kartlarla. piyanolu oyun mati vardi onun icin biraz erken ama bazen ona yatiriyorum tekmeliyor piyanoyu birde tummy time yapiyorum emzirme minderinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…