• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Amin canım ecmain
Sıkıntı yapmamaya çalışıyorum oğluşum hemen algılıyor süt kesilir falan diye ama ister istemez aklı kalıyor insanın en çok yanında olamamak koyuyor
Hiç öyle düşünme ya.bende bir ara stres yapınca sütüm mu azalır kesilir diye diye kendi moralimi bozdum ağladım durdum. Sonra hem kendime hem evladıma haksızlık ettiğimi fark ettim. Bol bol dua et eşin de en hayırlı vakitte gelsin yuvanıza oğluna♥️

benimki laf dinlemeyi cok seviyo surekli konusuyorum karsisnda biyerden sonra laf bittigi icin okudugum kitabi sesli okumaya basladim baya cevap veriyo oda D en sevdigi sey zeka kartlari yanina yatiyorum onlari gostererek hikayeler uyduruyorum bazen sadece gosterirken bile kendi kendine konusuyor kartlarla. piyanolu oyun mati vardi onun icin biraz erken ama bazen ona yatiriyorum tekmeliyor piyanoyu birde tummy time yapiyorum emzirme minderinde
Benimki de çok lafçı 😅benim de aynen bir süre sonra bitiyor kitap okuyorum bende ama hikaye kitabımı alsam ki çok mu erken o oyun matını bilemedi sesin geldiği yeri görmek istiyor

Kızlar birşey soracagım. Aşı yaptırdık pztsi ve slaı günü ateş yapmadı ama o günden beri çığlık çığlığa ağlıyor geceleri uyumuyor. 3 gün oldu uzun sürdü gibi geldi. Sizde nasıldı süreç kaç gün sürdü huzursuzluk ateş yapmadı diye carpol vermedim ama vermeyi düşünüyorum şimdi ağrısı varsa alsın diye. Şurup işe yaradı mı sizde
İlk gün ateş oldu 38’i geçmedi ama çok huzursuz olduğu için calpol verdim rahatladı. 2. ve 3. gün akşamları da eşimin ısrarı ile verdik çünkü çığlık kıyamet ağladı susturamadık oğlumu. Normalde huzursuz bi bebek değildi, ağrısı için verdik calpol’ü. Sizin bebiş de ağrı duyuyor olabilir, verem aşısı kol ağrıtıyormuş maalesef. Ha biz bi de her akşam banyo ritüeli sonrası uykuya geçirdiğimiz için banyo yapamadığından da huzursuzdu bence.Doktorumuz aşının fazla yan etkisi olmaz filan dedi ama bence 4-5 gün çekti o huzursuzluğu.

Bizdede uzayan sarılık var b12 eksikliğiymiş sebebi hafta bir gün iğne oluyoruz ama ondan öncesinde idrarda tit bakıldı kültür alındı idrarada sürekli bakıldı tsh yüksek çıktı bi kere. Muğladam aydına çocuk endokrine ve hemotolojiye gittik iyice her şeyine bakıldı sebep tam olarak bilinmemekle birlikte b12 eksikliği denildi 3 aydan sonra geçmezse tekrar bakılcak sebebine
İdrar da bişi cikmadi mi sizin enfeksiyon b 12 eksikliği ne alaka sarilikta ben de bunu anlamlandiramiyorum ya :( bir bitse de kurtulsak

40 dk uyuyunca tebrik ediyorum hahahahah 😅 gündüz bazen 10ar dakika uyuyor 😬 bi de ana kucağını sallamayı bırakınca uyanıyor. Gelenler hep diyor bu uyumuyor gözlerini dinlendiriyor diye
Hahahah banyo yaptırınca 50 dakika uyuyor arada çığlık atıp tekrar uykuya dalıyor. Bizde de karnını ovdurma alışkanlığı oldu. Karnını ovunca uykuya devam ediyor 😂

Amin canım ecmain
Sıkıntı yapmamaya çalışıyorum oğluşum hemen algılıyor süt kesilir falan diye ama ister istemez aklı kalıyor insanın en çok yanında olamamak koyuyor
Geçmiş olsun canım benim her şey iyi geçer umarım

Allah yardımcın olsun canım eşin de bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah bundan 15 yıl önce Ankara yüksek ihtisasta bende babamı kalp kapaklarından ameliyat ettirmiştim hiç merak etme 💙
Sanada geçmiş olsun canım
Zor ya bide gidip göremiyorum o çok zorluyor beni 😔😭
Hiç öyle düşünme ya.bende bir ara stres yapınca sütüm mu azalır kesilir diye diye kendi moralimi bozdum ağladım durdum. Sonra hem kendime hem evladıma haksızlık ettiğimi fark ettim. Bol bol dua et eşin de en hayırlı vakitte gelsin yuvanıza oğluna♥️
Sağol kuzum amin
Ameliyattan çıkmış hatta ameliyat beklenenden daha iyi geçmiş Allah'a şükürler olsun şimdi yoğun bakımda yatıyor yarın servise çıkacakmış inan yarını iple çekiyorum görüntülü konuşacaz diye
Hayır oglanda anlıyor babası yok ya onu arıyor artık eşimin kokusunun sindigi şeyleri yanına falan koyuyorum daha bı 3 4 gün eşim gelmeyecek bakalım Allah bütün hastalara şafi ismiyle şifa versin kimseyi darda koymasın çok zor ya😔❤️

Sağol kuzum amin
Ameliyattan çıkmış hatta ameliyat beklenenden daha iyi geçmiş Allah'a şükürler olsun şimdi yoğun bakımda yatıyor yarın servise çıkacakmış inan yarını iple çekiyorum görüntülü konuşacaz diye
Hayır oglanda anlıyor babası yok ya onu arıyor artık eşimin kokusunun sindigi şeyleri yanına falan koyuyorum daha bı 3 4 gün eşim gelmeyecek bakalım Allah bütün hastalara şafi ismiyle şifa versin kimseyi darda koymasın çok zor ya😔❤️
Oğluşunla eşinle beraber nice güzel anılarınız yıllarınız olsun inşallah canım benim 🥰çok sevindim

Demi yaa bugün oğlumu uyuttum eşim işe giderken tatlı yapar mısın vaktin varsa dedi tamam dedim mutfağa gittim bi bakayım diye geldim oğlan suratına battaniyesini çekmiş ayy göremeyince kafayı yedim sandım uyuduğu yerde kucağıma aldım ağladım ağladım korktu yavrum yazık nasıl çekti onu da anlamadım
Ah kıyamam yüreğimize indirecekler bu çocuklar bizim. Ben kamera aldım sürekli açık telefonumda yavrum . Birde üzerinde battaniye tutmuyor diye battaniyeyi ikiye katlayıp beline sarıyorum hem üşümğyor hemde suratına falan çekemiyor

Sağol kuzum amin
Amin canım amin. Bak iyi düşününce iyi durumlar yolunuza çıkıyor zaten🥰 oğlun görünce çok mutlu olacaktır eminim, kuzucuk biraz babayı özlesin gelince bol bol sarılırlar hasret giderir🤭

Ah kıyamam yüreğimize indirecekler bu çocuklar bizim. Ben kamera aldım sürekli açık telefonumda yavrum . Birde üzerinde battaniye tutmuyor diye battaniyeyi ikiye katlayıp beline sarıyorum hem üşümğyor hemde suratına falan çekemiyor
Bende yatağının kenarına sıkıştırsam bu arada dolap uygulamasından 2. El chıcoonun kangurusınu aldım aynısı mı seninki ile

Eklentiler

• IMG_5881.png
    IMG_5881.png
    372,5 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar siz şimdi bebeklerle etkinlik yapıyor musunuz uyanık olduğunda neler yapıyorsunuz
Uyanıkken bir evde ne var ne yok bakıyoruz gardolabın içine gidiyoruz çekmecelere makyaj malzemelerine bakıyoruz her gün algılamaları farklı olduğu için baştan başa bi gidiyoruz. Sonra tummy time var ayna karşısında olursa duruyor olmazsa plates topunda yapıyoruz. Bide piyanolu oyun halısı var ayaklarıyla müzik çalıyor elleriylede baykuşlar var tepesinde onları tutmaya çalışıyor. Evde ne kadar farklı türden kumaş varsa eline tuttuyorum satenler ketenler. Tabi böyle uzun uzun yazdım ama yarısında aplamalar baş gösteriyor 😂

Kızlar kafayı yemek üzereyim bebeğim öğlen 1 den beri uyanık uyumuyor asla meme emerken uyuyor yerine koyuyorum asla uyumuyor gözleri hemen açıkkk çok yoruldum tek başımayımmm dayanamıyorum bazen kucağımdaykrn ya da uyandığında sıktım onu az önce ağlamaklı oldu ama ağlamadıı çok vicdan azabı çektim ağlıyorum 10 dakikadırr. Ama gerçekten çok yoruldumm mental olarakta bedenen dee bebeğim bende. Nefret ediyor mudur acaba ya da böyle yaptım diye korkar mıı? zaten bazen irkiliyordu bundn sonra daha fazla korkar mı acaba çok vicdan azabı çekiyorum
Bi sorunu vardir onu çzmeden uyuyqmaz gazi vardir gazi cikmali belki de uykusu yok uyuyamaz bnm bebekte dün gece beş buçukta uyudu perişan bi geceydi normalde geceleri uyuyan bebeğim uyumadi ben de tek basımayim bakişip durdum uyumasni bekledim onun onlarin sağliği varliği herşeyden kiymetli asla yapma derim birdahaa

Back