2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Bizim kızda böyle geceleri bu gazın derdine uyanıyor ben masajla çıkartabiliyorum ama sonra yine emiyor e uykuda kaçıyor, en baştan başla geceye

Bizim kızda böyle geceleri bu gazın derdine uyanıyor ben masajla çıkartabiliyorum ama sonra yine emiyor e uykuda kaçıyor, en baştan başla geceye
Çocuk gözü kapalı ıkınıyor resmen ya. Ben masajla da çıkaramıyorum sadece emerken rahat çıkarıyor ama bi yandan tekrar gazlanıyor Ne zaman bitecek bu gaz meselesi ben anlamadım siz kaç aylıksınız

Gaz damlası kullanıyor musun canım o belki biraz rahatlatabilir emzik emseydi oda fayda ederdi gazlı bebeklere emzik iyi geliyor

Bebeği emziğe alışmayan anneler emmiyor diye bırakmasın. Bende wee, mamajo ve bakkal emziği vardı hiçbirini tutmadı en son avent aldım onu da başta almadı ama bu sefer almıyor diye bırakmadım. 10dk da bir emzik verdim o ögürdü ben verdim öğürdü elimle tuttum emziği verdim çıkarmasına izin vermedim. Kucağımda uyuturken denedim hep en son tuttu emiyor. Şimdi arada diğer emzikleri veriyorum onları da tutuyor.

Kızlar sizin bebişler gece kaç dk emiyor? Benimki 10 dk emiyor uyuyor. 10 dkda doyuyor olamaz herhalde uyandırdığım zaman da asla emmiyor geri uyuyor
Benimki de aynı 10 dk geçmiyor. Geceleri pek doymadan ziyade gece ara beslenmesi gibi düşüneceğiz sanırım. Kilo alımı nasıl senin bebeğin gittin mi bidaha aynı sorun vardı bizim senle sanırım

Evet ben de aynı şeyi farkettim dün gece ağlarken değil sakinken yapmak lazım ama slikona karşı hala pozitif değil. Ama bips diye bir marka söylediler bebeler o kauçuk Emziği çok seviyormuş onu alıp deneyeyim diyorum. Onu da sürekli değiştirmek gerekiyormuş işte safi masraf

Aynı durumu bizzat ben yaşıyorum hem de bir değil iki değil gecelerdir öyle. Ih mıh dedeler gibi eller kollar ayaklar hep hareket halinde. Yavrum dalacak dalamıyor tekrar başlıyor ağlamıyor da bildiğin ınıldıyor. Üzülüyorum ben de. Normalde 5,6 saat uyuyacak cocuk bu gazdan dolayı uyumuyor. Ben de perişan oldum yorgun hissediyorum telefonum bile uyarı veriyor artık dinlenmen lazım kalp atışın şöyle böyle diye. Nereye dinleniyon adam yanımda mışıl mışıl uyuyor

Benimki de aynı 10 dk geçmiyor. Geceleri pek doymadan ziyade gece ara beslenmesi gibi düşüneceğiz sanırım. Kilo alımı nasıl senin bebeğin gittin mi bidaha aynı sorun vardı bizim senle sanırım
Yarın bir daha tarttıracağım bakalım. Biberonu da almıyor artık zar zor 60 cc ancak veriyorum günde. İnşallah yeterince almıştır da salarım artık. Düşün düşün yaşlandım iyice

Benim kız da 5 den sonra öyle. Ih mıh sürekli el kol çaba içinde. Uykudan gözü açılmıyor ama resmen kıvranıyor. Aslında gaz da çıkarıyor o esnada ama demek ki yeterli gelmiyor. Gaz geldikçe mana enmek istiyor. Emdiköe yeni gazlar. Sürekli kısır döngü. Hele mama emerken nasıl sıkıyor kendini pırt yapmak için kıpkırmızı oluyor.
O öyle yaptıkça ben uyuyamıyorum.
Dün gecede 7 den gece 2 ye kadar uyutmaya çalıştım. 12.30 gibi yatakta hem salladım hem ağladım. Eşim de seninki gibi gamsız takılıyor kenarda. Ağladığımı farketti. Hemen telefonu bıraktı neyin var ne oldu vs panikledi. Yorgunum dedim. Yorgunluktsn sğlanır mı dedi. Daha şiddetli ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu aldı çocuğu bu gece bende dinlen uyu sen dedi.
Ama beceremiyor. Yarım saat baktı o aldım sonra tekrar. Analık çok zor gerçekten.

kizlarrr oncesinde agzina isemisligi bile var ama bugun altjni acinca kulagina işedi bildigin kulaginda dolmuş cis ben totosunu temizliyordum hemen yan yatirip akmasını bekledim ama birsey olurmu

Evet ağlarken asla almıyorlar

Bence de en iyisi Avent bende ultra air var çok nadiren emiyor sizdeki hangisi

kizlarrr oncesinde agzina isemisligi bile var ama bugun altjni acinca kulagina işedi bildigin kulaginda dolmuş cis ben totosunu temizliyordum hemen yan yatirip akmasını bekledim ama birsey olurmu

ya birde benim bebis alarm gibi 40. dakkada mizmizlanmaya basliyor meme icin tam 45. dakikada kiyamet kopuyor fix bu hic degismiyo aliskanlikmi yapti napti ya

Gaz damlası kullanıyor musun canım o belki biraz rahatlatabilir emzik emseydi oda fayda ederdi gazlı bebeklere emzik iyi geliyor
Emziği tutsun diye gaz damlası damlatıyorum ama öyle 6 saatte bir dendiği gibi pek düzenli vermiyorum. Gece emmesini azaltmak istiyorum belki o fayda eder ama becerebilir miyim bilmiyorum 2 den beri maks uykum 30 dk resmen gece uykusuzluğu çok yoruyor

Arkadaşımnda bebeği gazlı emiyor gaz oldukça emmek istiyor emdikce gaz oluyor demiş doktoru onunkide emzik almadı inşallah bir çözümü bulunur canm

Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kıyamam ağlamak bazen rahatlatıyor.İyi ağladığını farketmişanlamıyorlar bizi napsam anlamıcaklar. Kadın olmak başlı başına zor. İnsan bebesine üzülüyor kendine üzülüyor. Bazen cidden yorgunluk artık beynine vuruyor insanın. Bak bu saat oldu daha kahvaltı yapmadık biz. Koşmaya Bi duşa girdim çıktım. Duşu hergün alan varsa aramızda helal olsun ona. 3,4 gün geçiyor benim.

Böyle hisseden bir benmiyim diye düşünüyordum değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…