2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
ya benim sutummu sekerli hepinizinkimi oyle benim sutu surunce kuru kuru kalıyor birde yapis yapis oluyor bazen icime sinmedi surmedim bi daha
Benim sütümde şekerli bende sürünce yapış yapış oluyordu ama pürüzsüzlğk oluştukma sürmesi daha güzel oldu süt süt çok güzel oluyor

Kızlar benim oğlumda emzik sadece wee baby kauçuk olanı kabul ettı diğerlerini asla agzına almadı belki denemek istersiniz her ay yeniliyorum eşim bugun silikon olanı almış yablışlıkla asla agzına almadı allahtan atmadım eskisini
verdim yenisini alacagım artık

Benim sütümde şekerli bende sürünce yapış yapış oluyordu ama pürüzsüzlğk oluştukma sürmesi daha güzel oldu süt süt çok güzel oluyor
bende o purussuzluk olmadi canim baya takir takir kuru oldu ya ahaha bu iste bir terslik var dedm bende kendi yuzumede surmustum dhdh

ay umutlandimnsuan bizimki sanki yalancinmeme oldugunu anliyorda ondan almiyorbgibi geliyor seninkide oylemi yapiyordu canim sanki hic birini almaz gibi geliyor bana yaa

Kızlar bebeğim çok öksürüyor bir kaç gündür hastaydı dün bugün çok arttı ne yapabilirim inşallah kimsenin başına gelmemiştir ama başına gelen oldu mu?nebulazatöe kullanıyoruz
nebulazotore serum fizyolojik koyun diyordu osman gonulal canim o hirilti icin diyordu ama belki rahatlatir bir arastir istersen

Annemler demetevler tarafındalar kv sitelerde benim de 6-7 ay olmuştur hamilelikti bebekti derken
Çok geçmiş olsun size de Allah şifalar versin eşinize de
Kuzenim 30 yaşa yakın onda varmış diye biliyorum anneme sordum cevap gelsin yazacağım buraya canım bildim bileli sıkıntısı yok sağlığı iyi geçmiş olsun bebeğine üzülmekte çok haklısın içi titriyo insanın
1 ay Göz muayeneleri öyle mi oluyor ya bizimkine bi ışık tuttu baktı geçti
Ah ah bu eşler yani canları sağ olsun moral iyiyken beklentimizi söyleyebiliyoruz anlamıyorlar düşünemiyorlar falan diye ama bazen bizlerde de tükenmişlik hissi olunca tahammül kalmıyor. Söylenmiyor işte. Ama maksat işin yürüsün söyleyince yapıyorsa en azından
Bu arada benim eşim de ailesinin yanında sizin dediğiniz gibi aynı. Mesela annem varken mutfaga girmezdi ama onlar varken çaylara bakar sofrayı kurmama yardım eder. Bu sene annem varken de yapmaya başladı gerçi. Yani bu iyi bir şey ama neden acaba merak ediyorum onların yanında mutlu olup gülücükler saçalım diye mi acabaa
Benim oğlumda da başında ve kaşlarında çok var, zeytinyağı ve karbonat karıştırıp sürecegim bekletmek gerekiyormuş biraz başı üşür diye çok bekletmem heralde

Kızlar bir soru da benden, ağzında sürekli köpüren tükürüklü ve salyalı bebeği olan var mı? Yanakları yakası sürekli ıslak gezmeye başladı bi iki haftadır

Kızlar bir soru da benden, ağzında sürekli köpüren tükürüklü ve salyalı bebeği olan var mı? Yanakları yakası sürekli ıslak gezmeye başladı bi iki haftadır
Canım boğazı bademcikleri şişmiş olabilir belki ondan salya akıtıyordur bir doktora götür istersen

Birde siz deneyin bakalım sonucu yazın bize

Kızlar sizin bebişler gece kaç dk emiyor? Benimki 10 dk emiyor uyuyor. 10 dkda doyuyor olamaz herhalde uyandırdığım zaman da asla emmiyor geri uyuyor

Evet öyle bizimki de. Normalmiş. Sindirim sistemi geliştiği ve ağzındaki enzimler arttığı için tükürüklenme başlıyormuş. Yutkunmayı öğrenince geçecekmiş. Yani azalacak diyelim. Çünkü diş çıkarırken de fazlasıyla tükürük oluyor tabi. Biz önlükle geziyoruz hep. İlk başta ne mana 2 aylık bebekte önlük diyordum şimdi anladım niye lazım olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…