Ultrasondan önce hiç farketmişmiydin? Bize randevuyu 3. Aya verdiler bu yğzden biraz tedirginim. Birde kızlar biz ayın 7sinde 2 aylık olduk aşısını bugğn ayın 10nunda olucaktık ama hemşire aşı için haftaya gelmemizi istedi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızdaKızlar 2. Ay kalça kontrolünde iki kalçası da çıkık varmış. Bu konuda deneyimi olan var mı? Neler yapılıyor. Salı günü tekrar gideceğiz doktora süreç için
Hayır fark etmemiştim daha önceUltrasondan önce hiç farketmişmiydin? Bize randevuyu 3. Aya verdiler bu yğzden biraz tedirginim. Birde kızlar biz ayın 7sinde 2 aylık olduk aşısını bugğn ayın 10nunda olucaktık ama hemşire aşı için haftaya gelmemizi istedi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda
Biz canım. Aile hekimleri grevde olduğu için 13 üne çağırdı. 7 sinde doğduk zaten biz deUltrasondan önce hiç farketmişmiydin? Bize randevuyu 3. Aya verdiler bu yğzden biraz tedirginim. Birde kızlar biz ayın 7sinde 2 aylık olduk aşısını bugğn ayın 10nunda olucaktık ama hemşire aşı için haftaya gelmemizi istedi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda
Çok ağladı mıBirazdan aşı olacağız
Rabbim yardımcın olsun canım benim. Daraldığın sıkıldığın yorulduğun her ne varsa ferahlık kolaylık versin rabbim. İnşallah bu günleri en güzel en kolay şekilde atlatırız. Sıkma canını her zorluğun ardından elbet bi kolaylık vardır.Psikiyatriye gittik düşük dozda başladık 3. Aydayız okula giderken veriyoruz. Gerçekten hiç istemeyerek veriyorum ilacı.
Sürekli yeni başlangıç diyorum ama inanın zor eşimden başka desteğim yok annem geliyor bazen ama şehir dışı olunca kısıtlı.. kv falan da başka şehirde ama onlara çok kırgınım. Bir bina ötede eltim var ona çok kırgınım. O bu şehri de başı şeyleri de daha iyi biliyor beceriyor onun gibi olamadım diye bazen kendime kızıyorum ama içten içe çok kırgınım Allah görüyor kalbimde fesat yok şunu yazarken bile gözlerim doluyor. Çocuklarını gezdiriyor bir sürü arkadaşları var falan benimki yalnız büyüdü resmen. Neyse ya buna şükür diyeyim.
Bebek doğunca öyle bir güç geldi ki bana özellikle bu grupla birlşkte bebek bakmanın kolay olmadığını gördüm kendime çok yüklenmemeliyim diyorum artık geçen geçti bundan sonra daha güzel olsun inşallah. Yeniden başladım abi kardeş formundan bakalım güzel olacak inşallah çok teşekkür ederim anlayışınız için
Ayy bilemedim ya. Doktor dedi uyarın diye ama insan napcagını şaşırıyor cidden.Yengemde yiğenimin totosunu uyararak yaptırıyordu sonrasında çok zorlandı. Bebek uyarılmadan yapmamaya başlıyor bir süre sonra. Tavsiye ederim bir iki damla doktorlarda koymayı öneriyor
Ben de öğretmenim ve o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Maalesef belirli bir zamandan sonra insanlarla çok yakın olamıyorsun. Paylaşabileceğin şeyler çok kısıtlanıyor. Ne kadar kalabalıksa bulunduğun ortam o kadar yalnız oluyorsunMerhaba
Evet doğru söylüyorsunuz, bunu yıllar sonra anladım, ilk çocuk olmanın verdiği acemilikler başka zorluklar, ve çok kişide benzer durumlar..
dersleri gayet iyi, arkadaşlarına göre ekstra zorlanmasına rağmen başarılı yavrum. Biz öğretmen yüzünden çok stres olduk ödev çok veriyor yaptırın diye de baskı baskı durumu anlatmamıza rağmen.. eşime dedim ki, bırak çocukluğunu yaşayamıyor yapabildiği kadar yapsın kalsın gerisi ya başarısız olacaksa olsun mutsuz olup dersten okuldan soguyacagına. öyle böyle bugün okuma bayramı var. Çok güzel bir gün
Kadın kadının yurdudur diye yazmıştı biri kim hatırlamıyorum. Çok sağ olun anlaşıldığımı hissettim
Normalde çalışıyorum öğretmenim, okul evimize çok uzak, mecbur çocuğun okulunu iş adresimize göre ayarladık. Şu an arabam da olmayınca okuluna ben gidemiyorum yoksa en büyük umudum çocuk okula başlayınca velilerle iletişim kurmaktı. Okulda ya da çalışma hayatı diyeyim iş arkadaşlıgı başka oluyor ötesi olmuyor. Ama şu var, daha önce küçük şehirlerde yaşadım ilk atandığım yer, eş durumuyla gittiğim yer, aile dostluklarımız vardı arkadaşlarım vardı gidip geliyorduk. Burda bir türlü çevre edinemedim ilginç bir şekilde. Vardır bir hayır diyorum..
Gerçekten bu grup iyi ki var, Allah hepinize iyilik güzellikler versin tüm kalbimle diliyorum kimse kımseyi kınamadı şu güne kadar takipteyim, yardımcı olamaya çalışan tecrübelerini paylaşan.. ne güzel. Tüm dünya bu grup ruhuna sahip olsa
Ay onlar davet etse daha iyi olmaz mıymış?çok sinir oluyorum emri vakilere. Sen bir de misafirle mi uğraşacaksın? Valla ben kendi karnımı zor doyuruyorum. Kocam hazırlamasa açım resmen2.5 senedir evliyim. Daha bir kez evime gelmeyen eltim çocuk sevmeye teşrif edecekmiş. Gelmek istiyormuş hem de yemeğe.
Heele bir de beni arayan yokk. Kaynim eşimi arıyorAy onlar davet etse daha iyi olmaz mıymış?çok sinir oluyorum emri vakilere. Sen bir de misafirle mi uğraşacaksın? Valla ben kendi karnımı zor doyuruyorum. Kocam hazırlamasa açım resmen
Verem aşısında hiç ağlamadı oğlum diğer karmaları 20’sinde olcazÇok ağladı mı
Valla çok ağladı katıldı çocuğumÇok ağladı mı
Biz üçünü birden olduk yavrumVerem aşısında hiç ağlamadı oğlum diğer karmaları 20’sinde olcaz
Karşıdan fotoğraf çekiyor bi aletle onda yazıyor sonuçlar bi de kornea falan bakıyor ışıklı bi kamera gibi bi şeyle kaleme benziyorBizede 3.ayda yaptırın dedi doktor haftaya gideceğiz
Göz muayenesi nasl oluyor bebeklerde
Gerek duymuyor olabilir mi mamayaBiberon reddi yaşıyorum arkadaşlarne avent ne lansinoh ne mamajoo 3ünü de almıyor. Emzirdikten sonra veriyorum mamayı ama 2dir almıyor çocuk biberonu. Ne yapacağımı bilmiyorum
Sorun değil benim de haftaya tam günü gününe olmasına gerek yok aralıklarını ona göre belirliyorlar ikinci dozda takibini yaparlar merak etmeUltrasondan önce hiç farketmişmiydin? Bize randevuyu 3. Aya verdiler bu yğzden biraz tedirginim. Birde kızlar biz ayın 7sinde 2 aylık olduk aşısını bugğn ayın 10nunda olucaktık ama hemşire aşı için haftaya gelmemizi istedi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda
Selam olsun meslektaşımaBen de öğretmenim ve o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Maalesef belirli bir zamandan sonra insanlarla çok yakın olamıyorsun. Paylaşabileceğin şeyler çok kısıtlanıyor. Ne kadar kalabalıksa bulunduğun ortam o kadar yalnız oluyorsun
Bari çay olsaymış2.5 senedir evliyim. Daha bir kez evime gelmeyen eltim çocuk sevmeye teşrif edecekmiş. Gelmek istiyormuş hem de yemeğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?