2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar 2. Ay kalça kontrolünde iki kalçası da çıkık varmış. Bu konuda deneyimi olan var mı? Neler yapılıyor. Salı günü tekrar gideceğiz doktora süreç için

Kızlar 2. Ay kalça kontrolünde iki kalçası da çıkık varmış. Bu konuda deneyimi olan var mı? Neler yapılıyor. Salı günü tekrar gideceğiz doktora süreç için
Ultrasondan önce hiç farketmişmiydin? Bize randevuyu 3. Aya verdiler bu yğzden biraz tedirginim. Birde kızlar biz ayın 7sinde 2 aylık olduk aşısını bugğn ayın 10nunda olucaktık ama hemşire aşı için haftaya gelmemizi istedi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda

Bu arada biz hastaneden çıkarken ve daha sonraki gittiğimiz kontrollerde 1. Ayı için göz muayenesini almamızı söyleyip durdular. Biz 1. Ayda göz muayenesi yaptırdık.

Hayır fark etmemiştim daha önce

Biz canım. Aile hekimleri grevde olduğu için 13 üne çağırdı. 7 sinde doğduk zaten biz de

Rabbim yardımcın olsun canım benim. Daraldığın sıkıldığın yorulduğun her ne varsa ferahlık kolaylık versin rabbim. İnşallah bu günleri en güzel en kolay şekilde atlatırız. Sıkma canını her zorluğun ardından elbet bi kolaylık vardır.

Yengemde yiğenimin totosunu uyararak yaptırıyordu sonrasında çok zorlandı. Bebek uyarılmadan yapmamaya başlıyor bir süre sonra. Tavsiye ederim bir iki damla doktorlarda koymayı öneriyor
Ayy bilemedim ya. Doktor dedi uyarın diye ama insan napcagını şaşırıyor cidden.

Ben de öğretmenim ve o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Maalesef belirli bir zamandan sonra insanlarla çok yakın olamıyorsun. Paylaşabileceğin şeyler çok kısıtlanıyor. Ne kadar kalabalıksa bulunduğun ortam o kadar yalnız oluyorsun

2.5 senedir evliyim. Daha bir kez evime gelmeyen eltim çocuk sevmeye teşrif edecekmiş. Gelmek istiyormuş hem de yemeğe.
Ay onlar davet etse daha iyi olmaz mıymış?çok sinir oluyorum emri vakilere. Sen bir de misafirle mi uğraşacaksın? Valla ben kendi karnımı zor doyuruyorum. Kocam hazırlamasa açım resmen

Ay onlar davet etse daha iyi olmaz mıymış?çok sinir oluyorum emri vakilere. Sen bir de misafirle mi uğraşacaksın? Valla ben kendi karnımı zor doyuruyorum. Kocam hazırlamasa açım resmen
Heele bir de beni arayan yokk. Kaynim eşimi arıyor yahu bu adam çarşamba geldi zaten 1 aydır yoktuk şimdiyi mi buldun. Bir de pazar günü istiyorlar özellikle. Ev hanımı bu arada eltim kaynim da raporlu. İnsanın pazar günü sabote edilir mi. Neyse ki kocam supriz bungalov kiralamış dedik tuh tüh. Pazartesi geleceklermis. Ne çıkacak altından merakla bekliyorum

Biberon reddi yaşıyorum arkadaşlar ne avent ne lansinoh ne mamajoo 3ünü de almıyor. Emzirdikten sonra veriyorum mamayı ama 2dir almıyor çocuk biberonu. Ne yapacağımı bilmiyorum

Sorun değil benim de haftaya tam günü gününe olmasına gerek yok aralıklarını ona göre belirliyorlar ikinci dozda takibini yaparlar merak etme

Selam olsun meslektaşıma okulumu sevsem de, arkadaşlık ayrı yakınlık dostluk ayrı
2.5 senedir evliyim. Daha bir kez evime gelmeyen eltim çocuk sevmeye teşrif edecekmiş. Gelmek istiyormuş hem de yemeğe.
Bari çay olsaymış benimki 7 yıldır burdayım bir kere kahveye gelmedi ben bir iki gittim baktım o gelmiyor ben de bıraktım hep eşlerle akşam oturması şeklinde ilerliyoruz. Davet bekliyor heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…