2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Senin kan değişimindede erkek çıkmıştı dimi, bakalım 2-3 haftaya yavaş yavaş belli olmaya başlar 😍 ay reklamlardan bir türlü yazamıyorum
Kanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Ayy sorma reklam lar bela
Kız Allah tabiki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama işte gönül illa bişeyler istiyor
Peki yaa senn🥰🥰😎

Bulantilari başlayan arkadaşlar var mi benim 6.hafta içindeyim sabah cok aç kalirsam baskılıyor ama kusmuyorum tabi

bebemin ilk alt açma bakım çantasını aldim😍

Eklentiler

• IMG_6442.png
    IMG_6442.png
    305,6 KB · Görüntüleme: 50
Kanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Kız Allah tabiki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama işte gönül illa bişeyler istiyor
Peki yaa senn🥰🥰😎
Benimde kan ve yüzükte kız çıktı canım çinde erkek, kız gibi hissediyorum bilmiyorum. Keşke doktorum ve bebiş bir çılgınlık yapıp 9. Haftadaki kontrolde gösterse 😅 Cinsiyetide bir yandan çok merak ediyorum bir yandanda hiç etmiyorum tuhaf 😅 senle aramızdada 2 gün var 😍

Bulantilari başlayan arkadaşlar var mi benim 6.hafta içindeyim sabah cok aç kalirsam baskılıyor ama kusmuyorum tabi
Benim değişik canım 7. Haftanın bitmesine az kaldı. Birgün çok iyi oluyorum çok güzel yiyip içiyorum. Bir gün tamamen yemek yemekten tiksinip birşey yiyemiyorum. Bazen bulanıyor geğirme hissi geliyor ondan sonra rahatlıyor. Bazen hiç biri olmayıp yanıyor. Asla tutarlı değil. Ama kusma noktasına hiç gelmedim

okadar iyi anlyıorumki bizdede tam tersi bebek yapmya karar verdik olması için en az bi senesi var diye kendimizi ikna ettik (olmazsa üzülmeyelim diye) ilk aydan hamile kaldğımı öğrendim :KK70: hala ikna olamıyorum yumurtlama günümden beri belirtiler baş göstreiyordu her seferinde yok canım değildir yok canım daha olmaz diye kendimi okadar ikna etmşimki öğreneli bir haftayı geçti hala varlığına ikna olamıyourm :KK70:SFSD benim eşimde öyle bu videolar felan oluyor ya haber verirken havalara ucuyor ciftler ben kendmi sorguladım sonucu gördüğümde ben nedden bişey gissedemyiorum şuan diye :KK70: halada sorguluyorum ara ara normaldir heralde :KK70:
Ya çok iyimiş gerçekten beklemeyince oluyo bu işler 😂 ben de hemen olmaz diye ikna etmiştim kendimi şimdi de aman kesesi aman kalbi derken sürekli en kötü durumlara hazır ettim kendimi ve eşimi daha erken dur sevinmeyelim heveslenmeyelim diye diye bastırdık kendimizi ama bugün kalp atışını duyduk 🙈
Doktoruma da çok ısındım çok ilgiliydi o yüzden modum biraz yükseldi 😂 o sorgulama ne kadar devam edicek bakalım

Kanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Peki yaa senn🥰🥰😎
Benim de böyle çıktı kanda kız çinde erkek. Yumurtlama günü hamile kaldıysam erkek olması muhtemel 😀 biraz büyüsün de ramzi filan bakarız 😂😂

Aynı durumdayız 1 senedir deniyorduk bizde ve ben ilk aşılama ile hamile kaldım. Aşılamayı bile hayatta tutmaz ama tüp bebek için rapor çıksın bari diye yaptım Dr bile ilk aşılama gereksiz tüp yapalım eğer istersen raporsuz dedi hamile kaldım çok şanslıymışsınız dedi gittiğim iki Dr da. İlk öğrendiğimde çok mutlu oldum ilk bir kaç gün sonra geçti daha çok küçük ve bir değişiklikte olmayınca vücudumda hamile olduğumu bile unutuyordum hala da öyle sonra yerini kaygılar aldı sağlıklı mı sağlıklı ilerliyor mu? Gibi gibi 20 yıl sonra egzama çıkardım stresten😂 ama dönüp baksan hala hamile farkındalığım çok yok. Foruma girmemin en büyük sebebi buradaki kızların heyecanı bana benimde hamile olduğunu hatırlatması kimi zaman ortak kaygıları yaşamamız. Yeri mi bilmem ama hiç birinizi tanımasamda iyi ki varsınız💕
Yalnız olmadığıma sevindim insan kendinde eksik varmış gibi hissediyor ama hep endişelerden korkulardan bastırıyoruz belki de kendimizi

Büyüklerimiz de hep ilk 3 ay çok önemli, uzan dinlen diyorlar. Kadim bilgi❤️
Annemle konuştum sabah, o da ilk 3 ay normalde seni yormayacağını düşündüğün şeyleri bile (dolu çamaşır sepetini üst kata çıkarmak gibi) yapma diyor. Biraz zor oluyor sürekli dikkat etmeyi hatırlamak.

Merdiven inmek çıkmak zarar verir mi acaba, soraniniz oldu mu kızlar?
Bizim apartmanda asansör yok mecbur inip çıkıyorum ama sakince ya da kat aralarında dinleniyorum. Tabiki markete giderken, gezmeye gidince ya da sahilde yürüyoruz onda sıkıntı yok sürekli bizi kimse kucağında taşımıyor. Ama yukarı da bir arkadaş 7km yürümekten bahsetmiş. Yani bu abartı bana kalırsa çünkü gerçekten dediğiniz gibi ilk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyor. Zaten bir şey olacak olsa her türlü olur onun önüne elbette geçemeyiz ama bizimki sadece biraz önlem hepsi bu. Yoksa olacak olduktan sonra yatarken bile olur bilemeyiz ki:)

Benimde kan ve yüzükte kız çıktı canım çinde erkek, kız gibi hissediyorum bilmiyorum. Keşke doktorum ve bebiş bir çılgınlık yapıp 9. Haftadaki kontrolde gösterse 😅 Cinsiyetide bir yandan çok merak ediyorum bir yandanda hiç etmiyorum tuhaf 😅 senle aramızdada 2 gün var 😍
Ahh keşke balımm keşke yaa biran önce görsek
Ben de merak Ediyorum valla:))
Yaaa iki güncük desene🥰 benim 7+2

Bende normalde öncekilerde hiç birşey almadım. Bunda taktik değiştirip alma kararı aldım. İlk biberonunu aldım bende:cry:

Aaa ben daha bişi almadm ama 3 hediye geldi evladıma😎🥰

Benim de böyle çıktı kanda kız çinde erkek. Yumurtlama günü hamile kaldıysam erkek olması muhtemel 😀 biraz büyüsün de ramzi filan bakarız 😂😂
Ahhh hadi bakalım yaa😍 merakla bekliyorum bnde hepimizinkini
Sağlıkla Alalım daa🥰🙏

Benim değişik canım 7. Haftanın bitmesine az kaldı. Birgün çok iyi oluyorum çok güzel yiyip içiyorum. Bir gün tamamen yemek yemekten tiksinip birşey yiyemiyorum. Bazen bulanıyor geğirme hissi geliyor ondan sonra rahatlıyor. Bazen hiç biri olmayıp yanıyor. Asla tutarlı değil. Ama kusma noktasına hiç gelmedim
Maşallah genelde 7.hafta başlamiş oluyo mide bulantilari😍

X