- 1 Mart 2021
- 1.230
- 1.031
- 30
Ben kız gibi hissediyorum ama dediğin gibi hangisi olursa olsun bize en güzel duyguyu tattıracakBelki de Hayırlı bir evlat olsunda hiç önemli değil kız erkek sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kız gibi hissediyorum ama dediğin gibi hangisi olursa olsun bize en güzel duyguyu tattıracakBelki de Hayırlı bir evlat olsunda hiç önemli değil kız erkek sen?
Kanda kız çıkmıştı canmSenin kan değişimindede erkek çıkmıştı dimi, bakalım 2-3 haftaya yavaş yavaş belli olmaya başlar ay reklamlardan bir türlü yazamıyorum
Amin öyle tabiBen kız gibi hissediyorum ama dediğin gibi hangisi olursa olsun bize en güzel duyguyu tattıracak
Bende de aynı canm bi bulanıyor biraz ama bişeyler yiyince geçiyorBulantilari başlayan arkadaşlar var mi benim 6.hafta içindeyim sabah cok aç kalirsam baskılıyor ama kusmuyorum tabi
Benimde kan ve yüzükte kız çıktı canım çinde erkek, kız gibi hissediyorum bilmiyorum. Keşke doktorum ve bebiş bir çılgınlık yapıp 9. Haftadaki kontrolde gösterse Cinsiyetide bir yandan çok merak ediyorum bir yandanda hiç etmiyorum tuhaf senle aramızdada 2 gün varKanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Ayy sorma reklam lar bela
Kız Allah tabiki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama işte gönül illa bişeyler istiyor
Peki yaa senn
Benim değişik canım 7. Haftanın bitmesine az kaldı. Birgün çok iyi oluyorum çok güzel yiyip içiyorum. Bir gün tamamen yemek yemekten tiksinip birşey yiyemiyorum. Bazen bulanıyor geğirme hissi geliyor ondan sonra rahatlıyor. Bazen hiç biri olmayıp yanıyor. Asla tutarlı değil. Ama kusma noktasına hiç gelmedimBulantilari başlayan arkadaşlar var mi benim 6.hafta içindeyim sabah cok aç kalirsam baskılıyor ama kusmuyorum tabi
Bende normalde öncekilerde hiç birşey almadım. Bunda taktik değiştirip alma kararı aldım. İlk biberonunu aldım bendebebemin ilk alt açma bakım çantasını aldim
Ya çok iyimiş gerçekten beklemeyince oluyo bu işler ben de hemen olmaz diye ikna etmiştim kendimi şimdi de aman kesesi aman kalbi derken sürekli en kötü durumlara hazır ettim kendimi ve eşimi daha erken dur sevinmeyelim heveslenmeyelim diye diye bastırdık kendimizi ama bugün kalp atışını duydukokadar iyi anlyıorumki bizdede tam tersi bebek yapmya karar verdik olması için en az bi senesi var diye kendimizi ikna ettik (olmazsa üzülmeyelim diye) ilk aydan hamile kaldğımı öğrendim hala ikna olamıyorum yumurtlama günümden beri belirtiler baş göstreiyordu her seferinde yok canım değildir yok canım daha olmaz diye kendimi okadar ikna etmşimki öğreneli bir haftayı geçti hala varlığına ikna olamıyourm SFSD benim eşimde öyle bu videolar felan oluyor ya haber verirken havalara ucuyor ciftler ben kendmi sorguladım sonucu gördüğümde ben nedden bişey gissedemyiorum şuan diye halada sorguluyorum ara ara normaldir heralde
Benim de böyle çıktı kanda kız çinde erkek. Yumurtlama günü hamile kaldıysam erkek olması muhtemel biraz büyüsün de ramzi filan bakarızKanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Ayy sorma reklam lar bela
Kız Allah tabiki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama işte gönül illa bişeyler istiyor
Peki yaa senn
Yalnız olmadığıma sevindim insan kendinde eksik varmış gibi hissediyor ama hep endişelerden korkulardan bastırıyoruz belki de kendimiziAynı durumdayız 1 senedir deniyorduk bizde ve ben ilk aşılama ile hamile kaldım. Aşılamayı bile hayatta tutmaz ama tüp bebek için rapor çıksın bari diye yaptım Dr bile ilk aşılama gereksiz tüp yapalım eğer istersen raporsuz dedi hamile kaldım çok şanslıymışsınız dedi gittiğim iki Dr da. İlk öğrendiğimde çok mutlu oldum ilk bir kaç gün sonra geçti daha çok küçük ve bir değişiklikte olmayınca vücudumda hamile olduğumu bile unutuyordum hala da öyle sonra yerini kaygılar aldı sağlıklı mı sağlıklı ilerliyor mu? Gibi gibi 20 yıl sonra egzama çıkardım stresten ama dönüp baksan hala hamile farkındalığım çok yok. Foruma girmemin en büyük sebebi buradaki kızların heyecanı bana benimde hamile olduğunu hatırlatması kimi zaman ortak kaygıları yaşamamız. Yeri mi bilmem ama hiç birinizi tanımasamda iyi ki varsınız
Bizim apartmanda asansör yok mecbur inip çıkıyorum ama sakince ya da kat aralarında dinleniyorum. Tabiki markete giderken, gezmeye gidince ya da sahilde yürüyoruz onda sıkıntı yok sürekli bizi kimse kucağında taşımıyor. Ama yukarı da bir arkadaş 7km yürümekten bahsetmiş. Yani bu abartı bana kalırsa çünkü gerçekten dediğiniz gibi ilk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyor. Zaten bir şey olacak olsa her türlü olur onun önüne elbette geçemeyiz ama bizimki sadece biraz önlem hepsi bu. Yoksa olacak olduktan sonra yatarken bile olur bilemeyiz ki:)Büyüklerimiz de hep ilk 3 ay çok önemli, uzan dinlen diyorlar. Kadim bilgi
Annemle konuştum sabah, o da ilk 3 ay normalde seni yormayacağını düşündüğün şeyleri bile (dolu çamaşır sepetini üst kata çıkarmak gibi) yapma diyor. Biraz zor oluyor sürekli dikkat etmeyi hatırlamak.
Merdiven inmek çıkmak zarar verir mi acaba, soraniniz oldu mu kızlar?
Ahh keşke balımm keşke yaa biran önce görsekBenimde kan ve yüzükte kız çıktı canım çinde erkek, kız gibi hissediyorum bilmiyorum. Keşke doktorum ve bebiş bir çılgınlık yapıp 9. Haftadaki kontrolde gösterse Cinsiyetide bir yandan çok merak ediyorum bir yandanda hiç etmiyorum tuhaf senle aramızdada 2 gün var
Bende normalde öncekilerde hiç birşey almadım. Bunda taktik değiştirip alma kararı aldım. İlk biberonunu aldım bende
Ahhh hadi bakalım yaa merakla bekliyorum bnde hepimizinkiniBenim de böyle çıktı kanda kız çinde erkek. Yumurtlama günü hamile kaldıysam erkek olması muhtemel biraz büyüsün de ramzi filan bakarız
Hangi marka aldın canım bugün phılıps te gördümBende normalde öncekilerde hiç birşey almadım. Bunda taktik değiştirip alma kararı aldım. İlk biberonunu aldım bende
Maşallah genelde 7.hafta başlamiş oluyo mide bulantilariBenim değişik canım 7. Haftanın bitmesine az kaldı. Birgün çok iyi oluyorum çok güzel yiyip içiyorum. Bir gün tamamen yemek yemekten tiksinip birşey yiyemiyorum. Bazen bulanıyor geğirme hissi geliyor ondan sonra rahatlıyor. Bazen hiç biri olmayıp yanıyor. Asla tutarlı değil. Ama kusma noktasına hiç gelmedim
Tüh bn yazdirmayi unuttum keşke yazdirsaydım ssk karşiliyomu mide bulanti ilaçlarniBende de aynı canm bi bulanıyor biraz ama bişeyler yiyince geçiyor
Doktorum gerçi ilaçta yazdı cok kötü olursam içerim:))
Canm bi mide yanması birde bulantı ilacı yazdı 108 tl verdik karşılıyo evetTüh bn yazdirmayi unuttum keşke yazdirsaydım ssk karşiliyomu mide bulanti ilaçlarni
Bende Philips düşünüyorum, emzikte dahil:)Hangi marka aldın canım bugün phılıps te gördüm
Ben de bugün gördüm attin favorilereBende phı
Bende Philips düşünüyorum, emzikte dahil:)