2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Korkma tedbirli ol sadece derecesi önemli. Aşı fln mı oldu
bebegimde bi zıbın bi de ince pijama var. mecburan müslinle de kundak yaptım cok sıkmadan elleriyle kendisini uyutmuyor yoksa. üstünü örtmeme gerek var mı böyle uyusa yeterli degil mi

Bizim de bir aylık olana kadar hergün iki üç defa yapıyordu şimdi 3-4 günde bir oda çocuğa zor oluyor şu an uyumuyor memeyi sündürmekle meşgul uyku düzeni kalitesi yerlerde

Kızlar az önce oğlumun gazını çıkarıyordum gaz sancısındsn ağlıyordu her zaman yaptığım bacakları karına çekme hareketini yaptım oğlum çok kötü ağladı morardı nefesi kesildi çok korktum anlatamam Allah'tan annem yanımdaydı daha sonra sarardı yavrumm yorgun düştü neden oldu böyle bir şey acaba sert bir harekette yapmadım gaz sancısı sıkışması onu bu hale getirir mi??

4-5 gün yapamasa bile bu dönemde cıvık olmalı katı olmamalı diye biliyorum, doktorunuza danıştınız mı bilgi verin bence

Emzirme hormonlarımızdan kaynaklı kuruluk oluyor, benim bir de normal doğum dikişlerim var 1 kere deneyebildik acıdan hiç bişey anlamadım zaten az az kanamam da oluyor. Ben aptal gibi adet oluyorum heralde diye bekliyordum günlerdir. Ama galiba dikişlerim açıldı içerdeki

Belki çok biriktiyse ? Çıkarınca rahatladı mı nasıl oldu

kalça ultrasonu cekildi mi canım? kalça çıkığı olunca o harekette agrı oluyormuş diye duymuştum

Kızlar bu dertleşme postudur bu saat oldu oğlum hala uyumadı eşim yanımda horul horul uyuyor
Biliyorsunuz ben kv gil ile doğum sürecinde çok kavga ettim kadın beni hep senin huzurunu bozarım mutluluğunu elinden alırım dedi ve bunu başardı galiba bilmiyorum eşim bana karşı doğum yaptığımdan beri aşırı derecede soğuk eskiden bana seni seviyorum demeden asla uyumazdı şimdi uyuyor öpmeden sarılmadan bana çatmadan günü geçmezdi şimdi günlerce öpmediği oluyor lohusalık bitti ama bir kere bile ilişki olmadı neden istemiyor musun diyorum sen yoruluyorsun bir de beni mi çekeceksin diyor öpüyorum sen farkında değilsin diyor ne istersem yapar istediğimi alır gelir ama bende doğum yapmama rağmen kürklü çocuğumu kaç kere bırakıp gittim işe maddi manevi hep yardımcı oldum oluyorum da annesi gil bana dünya hakaret etti hakaret davası açsam kazanırdım ama ben sustum sineye çektim eşim için gelsinler gitsinler kötülük olmasın dedim ama hissediyorum bi soğukluk var arada hem çocuk uyutmaya çalışıyorum hem ağlıyorum sinirlerim bozuldu hiç böyle hayal etmemiştim çocuğu çok istiyorduk ikimizde ama bilmiyorum yani oğlumdan önce ikimizde diyoruz hayatın anlamı yokmuş ama şimdi de sanki karı koca biz yok olduk

doğumdan sonra herkesin karı koca ilişkisi eskiye gore azalmıştır bence. bizim de eskisi gibi degil şuan. lohusalık, bebek, ayrı uyuma vs vs kanka gibi olduk. zamanla düzeliyor bu. ama asıl mesele normalde de soğuk davranması. kv eşini doldurmuş büyük ihtimalle onda ailesi haklı gördüğünden sana içten içe kızıp uzaklaşıyor olabilir. kendini üzme canım bu düşündüğün her şeyi onunla da paylaş rahatla

bebegimde bi zıbın bi de ince pijama var. mecburan müslinle de kundak yaptım cok sıkmadan elleriyle kendisini uyutmuyor yoksa. üstünü örtmeme gerek var mı böyle uyusa yeterli degil mi
Üstünü örtmeyin ateşli çünkü

gecen perşembe olmuştu aşıyı ateş yapar mı ki kaç gün gecti. ateşölçer de yok. şuan ilk fark ettigime göre bir tık az inşallah düşmeye devam eder
Baya geçmiş üstünden bu sanki başka bir sebepten. Takipte kalıp yarın Dr ile görüşürsünüz bide mutlaka ateş ölçer alın eve

Ah yaa yavrularımız. Kıyamıyor insan.

cok Zor. her istediğinde versem fazla geliyor gibi vermesem ağlıyor. 6 kg suan. cok kilo alır diye de korkuyorum. hangi mamayı kullanıyorsunuz? doyuruculuğu iyi degil mi acaba ben mama değiştirmeyi düşünüyorum
Hangi mamayı kullanıyorsınuz? Benim kızım 56 günlük genelde hep 60-65 içiyor çok nadir gece 90 içiyor 1 defa. Sma kullanıyorum

Hangi mamayı kullanıyorsınuz? Benim kızım 56 günlük genelde hep 60-65 içiyor çok nadir gece 90 içiyor 1 defa. Sma kullanıyorum
hıpp kullanıyorum. ilk günler sma ile başladım onda hiç doymuyordu sanki. hipp kullanıyoruz bayadır ama hipple de bu son günlerde hiç doymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…