evolvia yi da iyi diyr duymuştum. bizim fr kakayı aynı şekilde yapıyor zeytinyagı 1 yemek kaşıgı koyunca fayda ediyor ancak90 çok nadir. Çoğunlukla 60-75 arası. 4 saat felan uyursa gece anca o zaman 90 içebiliyor. Valla oyalanmıyor ufacık bebek. Durdan gezmeden oturup kalkmadan.
Mecbur ne derlerse o.
Sağlıkları yerinde olsun da. Ben çok takılmıyorum ya. Bu arada biz evolvia kullanıyoruz. Gaz yapmıyor çok fazla.
Genel mana da memnunum.
Sadece kakasını ilk yaparken ilk çıkan kısım biraz katı çıkıyor arkasından gelen kısım normal cıvıklıkta. Gün aşırı ya da 2 günde bir yapıyor baştan beri hep böyleydi.
Doktora söyledim katı yaptığını. Zeytinyağı damlat mamasına dedi. Şimdi onu deniyoruz bakalım.
Kuzum ben ilk sleepy bio natural kullandım. Normal sleepyden nir tık daha büyük. Şimdide ebebeğin kendi markasını kullanıyorum ekstra büyük ve daha uygun. Sızdırma yapmadı bugüne kadar dene istersenYaaa biz de bez değiştirecektik bunları da eledim o zaman
Biz 71 günlüğüz 5200dü dün. Doğum kilosu 3960. Bizimkine düşük diyorlar. Erkek bebek benimki. Sizinki kız mı?Kızlar merhaba bebeğim 66 günlük oldu kilosu 5200 dü 4 gün önce normal mi sadece emziriyorum doktor normal kilosu dedi ama zaten doğduğunda 3740 gr dı
Evet kız benim bebeğim. Düşük mü dediler ay benim kız da düşük o zaman erkeklerle kızların kilo alımı farklı olurmuş tedirgin oluyorum bana muhtaç bir yavrucak doymuyor mu ?yetmiyor mu? sütüm mü yaramıyor ?düşüncesi çıkmıyor aklımdan siz mama veriyor musunuz?Biz 71 günlüğüz 5200dü dün. Doğum kilosu 3960. Bizimkine düşük diyorlar. Erkek bebek benimki. Sizinki kız mı?
Sıcaktan olmuştur canımm bişey sürmeKızlar çocuğun yüzünde vücudunda iyilik gibi kabarcıklar var yüzü Pütür Pütür. Vücudunda da göğsüne kadar bu şekilde.bne süreyim.nasil geçer. Sanıyorum isilik.
Ben kullanıyorum canım owli diye bir markanın aldım ev sıcak nasılsa diye 0.3 aldım yeterli geliyor bizeAranızda uyku tulumu kullanan varmi iyi birşey mi birde neye göre alıyorsunuz
Ben prima kullanıyorum memnunum bi kere sleepy aldım bir kaç kez sızdırma sorunu yaşadım bir de bedeni çok küçük çok sıktıKızlar bez soracağım size. Kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi? Baby turco ve sleepy denedik sızdırdı. Migrosun kendi bezini önerdiler denedik fenaa sızdırdı. Almanyadan ucuz Bi bez almıştık o kadar iyi çıktı ki keşke dedim bu kadar kaliteli olsa bizim bezlerde. Bide molfix alayım diyorum ama onda da çiş göstergesi yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz?
Kucağımda otururken salınıyorum sağa sola ve popoya pış pış. Şimdi ara ara anne yanı beşiğine yatırıp ben de yanına yatağa uzanıp elimle karnına pış pış yaparak uyutmayı denedim. 5 denemenin 2si başarılı diyebilirim biraz uzun sürüyor ama uyku sinyallerini vaktinde yakalarsam sorunsuz uyuyabiliyor, vakti geçirdiysem kucak istiyor. Bu yöntemi sürekli hale getirebilsem süper olacakkizlar bebekleri nasil uykuya daldiriyorsunuz bizimki onceden kucakta pispisle uyuyordu ama simdi ayakta gezmeyle uyuyor ayaginizda salliyormusunuz? kucakta gezmeye alisacsgins ayaga alsissin modundayim normalde ayakta sallamaya cok karsiydim amabirde daha kucukler dimi ayakta sallamak 8cin
Tamamm canımm. Ya kendimi çok sucluyorum bir bakamadım diye. Her gün yeni dertleri çıkıyor:) Allah eksik etmesinSıcaktan olmuştur canımm bişey sürme
Gözüm aydın canım.Ay bu arada yarın eşim askerden geliyor. Hayatımız nasıl olacak çok merak ediyorum. Çünkü o buradayken daha bebis yeni doğmuştu çok başıydı ve annemler yanımdaydı. Şimdi bebe ele avuca geliyor. Ne kadar sorumluluk alacağını merakla bekliyorum. Yarın için yemeğe gidelim dedi. Dedim cocugu anneme bırakalım iki saat ben de kafa dinleyim. Yok oğlumu da alalım ben bakarım diyor. Bakalım nasil bakacak :)
Sağol kuzum inşallah birbirimize girmeden ilerleyebilecegimiz bir süreç olur :)Gözüm aydın canım.
Bebeğimde de isilik oluştu. Duş aldırıp kantaron yağını sürdüm. 2. Duştan sonra geçmişti. Aynı şeyi bebeklikten beri kendimde yaşıyorum. Aşırı sıcaktan kaynaklı olmuştur.Kızlar çocuğun yüzünde vücudunda iyilik gibi kabarcıklar var yüzü Pütür Pütür. Vücudunda da göğsüne kadar bu şekilde.bne süreyim.nasil geçer. Sanıyorum isilik.
Sağol kuzum. Bir iki gün bekleyeceğim geçmezse deniyorum. Şu kantaron yağını sipariş edeyim bu süreçte herkesten duyuyorum.Bebeğimde de isilik oluştu. Duş aldırıp kantaron yağını sürdüm. 2. Duştan sonra geçmişti. Aynı şeyi bebeklikten beri kendimde yaşıyorum. Aşırı sıcaktan kaynaklı olmuştur.
ben sezeryan dogumdan beri cok ciddi kabizlik yasiyorum ve banada 5 yil once soktor kucuk bir basur var dogumda sikinti yaratabilir demisti bugune kadar varligini bile hissetme8dm desem yeridir ama son iki haftadir benimde tuvalete ciktiktan sonra baya kan geldigini goruyorum yarin gastroenterolojiden randevu aldim gecmeyen kabizlik ve kanamadan dolsyi bende kolonoskobiden korkuyorum ama kacari yok artik hayat kalitemi cok ciddi etkiliyor ve surup ve fitilde ise yaramadi yada sadece gunu kurtardi cok zor cikiyorum tuvaleteKızlar biraz çekinerek yazıcam ama belki yaşayan vardır . Hemoroidle basım dertte. Tabi teşhisi koyan benim inşallah tehlikeli bir durum değildir. Makatta şişlikler 10 yıldır var zorladığım zaman artıyordu sonra geri azalıyordu. İki yol önce de tuvaletle birlikle kan gelmişti doktora gitmiştim kan duyunca direk kolonoskopi demişti o zaman ben de hiç muayene etmeden öyle dedi diye(ve korktugum için) gitmemiştim. Kan olayı bir daha olmadı. Sadece şimdi çok zorlayınca peceteye çok hafif geliyor. Ama asıl zor olan bu sefer içerden şişen daha sert bir memecik var. Kadın Dr bulamadım koskoca Anadolu yakasında yine kolonoskopi diyen dr a randevu aldım. O hastane biraz parası için hemen testler isteyen bir yer diye duydum güvenmiyorum. Yasayan duyan var mı hemoroid çok kişide bar ama böyle bir şey mi o
Bana da geliyordu sonra anladım ki o koku sütten değil bebeğimin terleyen ellerinden geliyormuş tüm gün kapalı tutmaktankızlar bazen emzirirken sutunuzden eksi bir koku geliyor mu? herzamanbdegil ama bazen oyle bir koku geliyor sanki
Bi doktora daha sordum kullanabilir dedi ama hiç içimden gelmiyor vermek alerji için başka bişeyler kullananlar var mı acabaKullandım ama benim oğlan 3-4 yaşlarındayken. O da devam etmedim. Bebek çok küçük değil mi ya zaditen için başka dr mu görse
Sleepy hiç pişik yapmadı o yönden çok memnunum ama kaka sırttan çıkma olayı ve sert diye molfiks deniyorum o da çiş sızdırıyor sürekli. Molfşks premium denicem duruma göre tekrar sleepy olabilirr
Benimki memede dalıyor genelde ona çok alıştı kolayıma gelince ben de devam ediyorum sonra ne yapcam böyle ilerisini düşünmedenbazen de sallayarak uyuyo ayakta
Bu sabah bebiş yanıma yatırdım emerken,, rüyamda kocaman bir gemide dev dalgaların arasında yolculuktaydık dalgadan çocuğa su gelecek diye bakıyorum galan ama çok iyiydi ya böyle gemide de yatar pozisyondaydık aynısallana sallana uyuduk
ay yok benim direk sut kokuyor hatta emzirdikten hemen sonra bebisin agzindada o koku oluyorBana da geliyordu sonra anladım ki o koku sütten değil bebeğimin terleyen ellerinden geliyormuş tüm gün kapalı tutmaktan
İnsan tek olunca öyle oluyor yaa maalesef bizim de geçen bütün bağrı isilik olmuş bende üzüldüm niye böyle oldu diye aile hekimi arkadaşım dedi sıcak giydirme çok diye yelek giydirmiştik o yaptı muhtemelen dedimTamamm canımm. Ya kendimi çok sucluyorum bir bakamadım diye. Her gün yeni dertleri çıkıyor:) Allah eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?