2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
evolvia yi da iyi diyr duymuştum. bizim fr kakayı aynı şekilde yapıyor zeytinyagı 1 yemek kaşıgı koyunca fayda ediyor ancak

Kızlar merhaba bebeğim 66 günlük oldu kilosu 5200 dü 4 gün önce normal mi sadece emziriyorum doktor normal kilosu dedi ama zaten doğduğunda 3740 gr dı
Biz 71 günlüğüz 5200dü dün. Doğum kilosu 3960. Bizimkine düşük diyorlar. Erkek bebek benimki. Sizinki kız mı?

Biz 71 günlüğüz 5200dü dün. Doğum kilosu 3960. Bizimkine düşük diyorlar. Erkek bebek benimki. Sizinki kız mı?
Evet kız benim bebeğim. Düşük mü dediler ay benim kız da düşük o zaman erkeklerle kızların kilo alımı farklı olurmuş tedirgin oluyorum bana muhtaç bir yavrucak doymuyor mu ?yetmiyor mu? sütüm mü yaramıyor ?düşüncesi çıkmıyor aklımdan siz mama veriyor musunuz?

kızlar bazen emzirirken sutunuzden eksi bir koku geliyor mu? herzamanbdegil ama bazen oyle bir koku geliyor sanki

Kızlar çocuğun yüzünde vücudunda iyilik gibi kabarcıklar var yüzü Pütür Pütür. Vücudunda da göğsüne kadar bu şekilde.bne süreyim.nasil geçer. Sanıyorum isilik.

Ay bu arada yarın eşim askerden geliyor. Hayatımız nasıl olacak çok merak ediyorum. Çünkü o buradayken daha bebis yeni doğmuştu çok başıydı ve annemler yanımdaydı. Şimdi bebe ele avuca geliyor. Ne kadar sorumluluk alacağını merakla bekliyorum. Yarın için yemeğe gidelim dedi. Dedim cocugu anneme bırakalım iki saat ben de kafa dinleyim. Yok oğlumu da alalım ben bakarım diyor. Bakalım nasil bakacak :)

Aranızda uyku tulumu kullanan varmi iyi birşey mi birde neye göre alıyorsunuz
Ben kullanıyorum canım owli diye bir markanın aldım ev sıcak nasılsa diye 0.3 aldım yeterli geliyor bize
Ben prima kullanıyorum memnunum bi kere sleepy aldım bir kaç kez sızdırma sorunu yaşadım bir de bedeni çok küçük çok sıktı
Kucağımda otururken salınıyorum sağa sola ve popoya pış pış. Şimdi ara ara anne yanı beşiğine yatırıp ben de yanına yatağa uzanıp elimle karnına pış pış yaparak uyutmayı denedim. 5 denemenin 2si başarılı diyebilirim biraz uzun sürüyor ama uyku sinyallerini vaktinde yakalarsam sorunsuz uyuyabiliyor, vakti geçirdiysem kucak istiyor. Bu yöntemi sürekli hale getirebilsem süper olacak

Gözüm aydın canım.

Kızlar çocuğun yüzünde vücudunda iyilik gibi kabarcıklar var yüzü Pütür Pütür. Vücudunda da göğsüne kadar bu şekilde.bne süreyim.nasil geçer. Sanıyorum isilik.
Bebeğimde de isilik oluştu. Duş aldırıp kantaron yağını sürdüm. 2. Duştan sonra geçmişti. Aynı şeyi bebeklikten beri kendimde yaşıyorum. Aşırı sıcaktan kaynaklı olmuştur.

Bebeğimde de isilik oluştu. Duş aldırıp kantaron yağını sürdüm. 2. Duştan sonra geçmişti. Aynı şeyi bebeklikten beri kendimde yaşıyorum. Aşırı sıcaktan kaynaklı olmuştur.
Sağol kuzum. Bir iki gün bekleyeceğim geçmezse deniyorum. Şu kantaron yağını sipariş edeyim bu süreçte herkesten duyuyorum.

ben sezeryan dogumdan beri cok ciddi kabizlik yasiyorum ve banada 5 yil once soktor kucuk bir basur var dogumda sikinti yaratabilir demisti bugune kadar varligini bile hissetme8dm desem yeridir ama son iki haftadir benimde tuvalete ciktiktan sonra baya kan geldigini goruyorum yarin gastroenterolojiden randevu aldim gecmeyen kabizlik ve kanamadan dolsyi bende kolonoskobiden korkuyorum ama kacari yok artik hayat kalitemi cok ciddi etkiliyor ve surup ve fitilde ise yaramadi yada sadece gunu kurtardi cok zor cikiyorum tuvalete

Bi doktora daha sordum kullanabilir dedi ama hiç içimden gelmiyor vermek alerji için başka bişeyler kullananlar var mı acaba

Tamamm canımm. Ya kendimi çok sucluyorum bir bakamadım diye. Her gün yeni dertleri çıkıyor:) Allah eksik etmesin
İnsan tek olunca öyle oluyor yaa maalesef bizim de geçen bütün bağrı isilik olmuş bende üzüldüm niye böyle oldu diye aile hekimi arkadaşım dedi sıcak giydirme çok diye yelek giydirmiştik o yaptı muhtemelen dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…