2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Öyle canım çok takılmamak gerekiyor ona. Hatta rahat hamilelik geçirirsek şanslılardan sayılırız bence 😍

Evet evet tatlm
Ne kadar rahat,stressiz hamilelik o kadar rahat sakin bebek olur Allahn izniylee

Canım senin bebiş hızlı çıktı gününü yakalamış bile 😍
He kızz yakalamş valla
Doktor da bakınca"aaa bu bebiş büyümüş annesi " Dedi:))
Cok şükür 🤲🤲🤲

Kızlar herkese selamlar dun kalp atışını duyduk 6+5 günlüğüz 🥰 bugün bir saat oncesi bir defa peçeteye silince kahverengi leke ve nokta gibi afedersiniz kan vardı bir daha olmadı şimdilik doktoru aramalimiyim

Kızlar doktor kontrolünden çıktım. Kalp atışını duyduk. İkili tarama testi için 11-14 haftaları arası dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes yaptırıyor değil mi?
Maşallah 🧿 biz daha o konuları konuşacak kadar büyümedik ama ben doktor ne derse yaptırırım gibime geliyor 🥰

Hiçbirşey hissetmemekte şaşkınlık belirtisidir ne şanslısın mucize hemen gelmiş sana bekletmemiş seni çok 🫣😍
evet çok şükür bana nedense hep çok bekletecekmiş gibi geliyordu 1 sene öncesinde rutin kontorelleere gittiğimde bir kaç hormonumun değerinin yüksek veya düşük olduğunu öğrenmiştim onuna etkisi var muhtemelen

Kızlar herkese selamlar dun kalp atışını duyduk 6+5 günlüğüz 🥰 bugün bir saat oncesi bir defa peçeteye silince kahverengi leke ve nokta gibi afedersiniz kan vardı bir daha olmadı şimdilik doktoru aramalimiyim
Hayırlı olsun canım . Bu tür kanamalara önemsiz diyorlar ama sen yinede doktorunu haberdar et. Benim doktor bana açık pembe kırmızı olmadığı sürece endişe etme ama yinede beni haberdar et demişti o yüzden söylüyorum .

Resmen mucize 💜 hepimiz için birer hediye 🎈😍
Evet öyle tatlım cok şükür🧿🙏😇

Selam bebeim maşallah kızz bende dün duydum:))
Bence doktoruna söyle tatlım

Kızlar doktor kontrolünden çıktım. Kalp atışını duyduk. İkili tarama testi için 11-14 haftaları arası dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes yaptırıyor değil mi?
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım istatistiksel bir test olduğu için en ufak bi ihtimal bile haftaları kötü geçirmeye sebep olabilir çünkü. Bana fetal dna veya 28. Haftada detaylı ultrason daha doğru geliyor

Kızlar selamlar inşallah hepiniz iyisinizdir :) az önce doktordan çıktık, bugün 5+3 teyim, kese göründü ama doktor iki kese görüyorum biri biraz daha küçük dedi, ikiz mi değil mi haftaya perşembe tekrar bakacağız :confused:
Anaaaaaa😍😍😍 maşallah kuzularıma yaa
Hadi inşallah sağlıkla büyüsünler inşallah canm🤰🤰

X