- 1 Mart 2021
- 1.230
- 1.031
- 30
Evet hayırlısıyla 36+0 lara gelseydikAy kızlar şaka gibi ama bildiğin gün gün sayıyoruz. Ay işte 6+2 ay me bilim 7+5 . Bildiğin gün sayıyoruz nasıl birşeymiş nasip bir etkiymiş bu karnımızda ki minnakların etkisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hayırlısıyla 36+0 lara gelseydikAy kızlar şaka gibi ama bildiğin gün gün sayıyoruz. Ay işte 6+2 ay me bilim 7+5 . Bildiğin gün sayıyoruz nasıl birşeymiş nasip bir etkiymiş bu karnımızda ki minnakların etkisi
Öyle canım çok takılmamak gerekiyor ona. Hatta rahat hamilelik geçirirsek şanslılardan sayılırız bence
He kızz yakalamş vallaCanım senin bebiş hızlı çıktı gününü yakalamış bile
Maşallah maşallah boyu kaç çıktı selvi boylununEvet evet tatlm
Ne kadar rahat,stressiz hamilelik o kadar rahat sakin bebek olur Allahn izniylee
He kızz yakalamş valla
Doktor da bakınca"aaa bu bebiş büyümüş annesi " Dedi:))
Cok şükür
Resmen mucize hepimiz için birer hediyeAhh Irmağm nasl etki etmez kiii
canımızdan bir parça vee içimizde hergün büyüyor, kalbi atıyor ve eminim oda bize ulaşmak için gün sayıyordur
Rabbime bin şükür bize mucizesini gönderdi
Dur kız önce şu haftalarımızın tadını çıkaralım daha tekme atacaklar uykuları haram edecekler tombalak olacağızEvet hayırlısıyla 36+0 lara gelseydik
Ay inşallah zaten buradan bir kaç haftaya tarama testleri konuşulmaya başlar, sonra cinsiyet sonra alışveriş derken geçer heraldeDur kız önce şu haftalarımızın tadını çıkaralım daha tekme atacaklar uykuları haram edecekler tombalak olacağız
Ben direkt fetal DNA yaptırmayı düşünüyorumKızlar doktor kontrolünden çıktım. Kalp atışını duyduk. İkili tarama testi için 11-14 haftaları arası dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes yaptırıyor değil mi?
Maşallah biz daha o konuları konuşacak kadar büyümedik ama ben doktor ne derse yaptırırım gibime geliyorKızlar doktor kontrolünden çıktım. Kalp atışını duyduk. İkili tarama testi için 11-14 haftaları arası dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes yaptırıyor değil mi?
evet çok şükür bana nedense hep çok bekletecekmiş gibi geliyordu 1 sene öncesinde rutin kontorelleere gittiğimde bir kaç hormonumun değerinin yüksek veya düşük olduğunu öğrenmiştim onuna etkisi var muhtemelenHiçbirşey hissetmemekte şaşkınlık belirtisidir ne şanslısın mucize hemen gelmiş sana bekletmemiş seni çok
Hayırlı olsun canım . Bu tür kanamalara önemsiz diyorlar ama sen yinede doktorunu haberdar et. Benim doktor bana açık pembe kırmızı olmadığı sürece endişe etme ama yinede beni haberdar et demişti o yüzden söylüyorum .Kızlar herkese selamlar dun kalp atışını duyduk 6+5 günlüğüz bugün bir saat oncesi bir defa peçeteye silince kahverengi leke ve nokta gibi afedersiniz kan vardı bir daha olmadı şimdilik doktoru aramalimiyim
Derken hemen aşağıda tarama testi denilmiş bile. Ohoo birkaç haftaya kalmayacak zaman hızlı hızlıAy inşallah zaten buradan bir kaç haftaya tarama testleri konuşulmaya başlar, sonra cinsiyet sonra alışveriş derken geçer heralde
Be çok kararsızım nipty de yapabilirimKızlar doktor kontrolünden çıktım. Kalp atışını duyduk. İkili tarama testi için 11-14 haftaları arası dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes yaptırıyor değil mi?
Aa onu hiç sormadm bebeim doktor da belki söyledi ama heycandan hatırlamıyorum:)Maşallah maşallah boyu kaç çıktı selvi boylunun
Evet öyle tatlım cok şükürResmen mucize hepimiz için birer hediye
Selam bebeim maşallah kızz bende dün duydum:))Kızlar herkese selamlar dun kalp atışını duyduk 6+5 günlüğüz bugün bir saat oncesi bir defa peçeteye silince kahverengi leke ve nokta gibi afedersiniz kan vardı bir daha olmadı şimdilik doktoru aramalimiyim
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım istatistiksel bir test olduğu için en ufak bi ihtimal bile haftaları kötü geçirmeye sebep olabilir çünkü. Bana fetal dna veya 28. Haftada detaylı ultrason daha doğru geliyorKızlar doktor kontrolünden çıktım. Kalp atışını duyduk. İkili tarama testi için 11-14 haftaları arası dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes yaptırıyor değil mi?
Anaaaaaa maşallah kuzularıma yaaKızlar selamlar inşallah hepiniz iyisinizdir :) az önce doktordan çıktık, bugün 5+3 teyim, kese göründü ama doktor iki kese görüyorum biri biraz daha küçük dedi, ikiz mi değil mi haftaya perşembe tekrar bakacağız
Ay evet ya nasıl denk gelmişDerken hemen aşağıda tarama testi denilmiş bile. Ohoo birkaç haftaya kalmayacak zaman hızlı hızlı