- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
P plankolikanne selammm beni de ekleyebilir misiniz listeye, sat 17.02.2024 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason kağıdında crl kısmı yazmıyor mu, ben onlara göre boy tablosu yapmayı düşünüyorumAa onu hiö
Aa onu hiç sormadm bebeim doktor da belki söyledi ama heycandan hatırlamıyorum:)
çok çok teşekkür ederimmAnaaaaaa maşallah kuzularıma yaa
Hadi inşallah sağlıkla büyüsünler inşallah canm
Benim bir haftadır ara ara lekelenmelerim devam ediyor canım doktor rahimde kanama alanı yok dedi. Yinede doktorun özelse haberdar et aklında kalmasın ama bu çok yaşanan birşeyKızlar herkese selamlar dun kalp atışını duyduk 6+5 günlüğüz bugün bir saat oncesi bir defa peçeteye silince kahverengi leke ve nokta gibi afedersiniz kan vardı bir daha olmadı şimdilik doktoru aramalimiyim
Aa eve gidince bakaym tatlm ben hiç bilmiyorumUltrason kağıdında crl kısmı yazmıyor mu, ben onlara göre boy tablosu yapmayı düşünüyorum
Evet canm en zor kısmı da o beklemek:)çok çok teşekkür ederimm
vallahi ben de şoktayım acaba gerçekten ikiz mi 9 gün nasıl sabredicez şimdi :))
Aradm canm yardimcisini bakalm dönecek birazdan :)Benim bir haftadır ara ara lekelenmelerim devam ediyor canım doktor rahimde kanama alanı yok dedi. Yinede doktorun özelse haberdar et aklında kalmasın ama bu çok yaşanan birşey
Kağıtta yazar canım benimAa onu hiö
Aa onu hiç sormadm bebeim doktor da belki söyledi ama heycandan hatırlamıyorum:)
Kan uyuşmazlığı var mı canımAradm canm yardimcisini bakalm dönecek birazdan :)
Yok canm doktor birşey demedi ama bilmiyorumkiKan uyuşmazlığı var mı canım
Senin kan grubun negatif eşininki pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor. Lekelenme kan uyuşmazlığında biraz daha önemliYok canm doktor birşey demedi ama bilmiyorumki
Çok sevindimm canım çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kaç haftalık?Hanımlaar mutlu haberlerim var o kadar stres yaşayınca doktor randevusu aldım muayeneden çıktım şimdi haftası uyumlu kalp atışını da duydum çok mutluyum
Kan uyuşmazlığı var mı canım
Hanımlaar mutlu haberlerim var o kadar stres yaşayınca doktor randevusu aldım muayeneden çıktım şimdi haftası uyumlu kalp atışını da duydum çok mutluyum
6+1 oldu bugünÇok sevindimm canım çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kaç haftalık?
Kız ırmak aksam unutmaazsam ataym bakaym sana kağıdıKağıtta yazar canım benim
Kan uyuşmazlığında lekelenme olursa 72 saat içinde iğne olunması gerekiyor canım. Bizdede var uyuşmazlıkBizde var mesela ama şuanlk sıkıntı yok şükür
Yaaa maşallah maşallah arka arkaya güzel haberler geliyor
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aa tmm bebeim iyiki söyledinKan uyuşmazlığında lekelenme olursa 72 saat içinde iğne olunması gerekiyor canım. Bizdede var uyuşmazlık
Evet kuzum not alıyorlar herhangi bir kanama lekelenme olmazsa 28. Haftada yapılıyor iğnemizAa tmm bebeim iyiki söyledin
Doktor not almştı o durumu ama daha erken diye sanrm bişey demedi