2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar üstümden asfaltı düzelten silindir geçti.
Tam 10 saattir eşim ve ben uyutmak için uğraşıyoruz. Acayip üst gaz yaptı yediğim bişey dokundu sanırım. Sürekli emmek istedi emdikçe rahatsızlandı hiç bu kadar ağlamazdı ağladı neye uğradığımı şaşırdım
Biz de 4 saattir boğusuyıruz. En son banyo yaptırdık o biraz rahatlattı ama hala uykuya dalamadı:KK43:

Kızlar bizde meme dışında başka asla uyuyamıyoruz çok fena ağlıyor her yolu denedim emzik de almadı çeşit çeşit emzik aldım yok olmuyor.
Bir de sizlere birşey sormak istiyorum kuzenim de hamiş doğuma az kaldı inşallah ama şşmdi hastane yatış vermişler 36 haftalık oldu yeni.az bir kanama ile gittiğinde 2 cm açıklık varmış.ilki sezeryandı bu 2. Gebeliği.
Neden sezeryana almadılar beni diye sitem edip kalmadı,hastaneden,çok stres yapmaya da başladı ya üzgündü.
Ama doktorların da bir bildiği vardır diye teselli ettim 1 gün 1 gün anne karnında diye sanırım tutuyorlar devlet hastanesinde
Burda da sorup fikir almak için yazıyım dedim çok stresli hamileliğin son günlerinde sizce doğrusu ne??? Kalmalı mı doğuma kadar hastanede

Çoğaltmak için ne zaman sağmak gerekiyor canım? Emzirdikten hemen sonra emzirdigin göğüs mü?
Emzirdikten hemen sonra iki göğüsü de süt gelmeyene kadar boşaltıyordum ben. Bebeğim uyanana kadar süt doluyordu. Ama benim bebeğimin emme gücü azdı. Çene kasları güçlendikçe makineyi bıraktım, göğüslerim terbiye oldu 33.günlüğüz bebeğime yetecek kadar üretiyor çok şükür, makineyi 18 günlükken bıraktık

Benim de ayni baya yumusak, yetip yetmedigi bende de bir soru isareti cunku tek gogus 10-15 dk emiyor, sonra uyuyor, demekki yetiyor diye dusunuyorum.
Emmesi bittiğinde göğsünü sıktığında ucundan süt damlası geliyor mu. Geliyorsa yetiyordur diye düşünüyorum a

Ya benimde öyle ama akşam saatlerinde memeyi alıyor emiyor ağlayıp bırakıyor aç diye mama verdim içti ama gene uyandı uyumakta zorluk çekiyor ondan mı emmiyor anlamadım yoksa kilo alımı falan iyi
Kuzum benim kızda gaz olduğunda yapıyor bunu. Sütüm var mesela karnı da tok, ama gazı olduğunda memede sakinliyormuş. O yüzden memeyi tutuyor, ağlayarak bırakıyor sancı çekiyor o arada tekrar memeyi ağzına veriyorum sakinliyor böyle çabalarken kaka ya da gaz çıkışı yapıyor

Kizlar hayirli geceler ben aralik grubundayim normalde ama 21 kasimda dogum yapdim lutfen bana bi yardimci olun rahatlamaya ihtiyacim var cok doluyum eşimde yok yurt disi gorevinde yanimda tek annemle ben kaliyirum haliyle oda unutmus cocuk bakmayi bende ilk deneyim biz bugun tam 1 aylik olduk 3 gundur benim bebis pek yemiyor once 80 cc mama yiyorsa suan 40 cc benide emmiyor 3 gundur ve surekli agliyor bugunde hic uyanmiyir surekli uyuyor normalde saatinde kendi uyanir bugun surekli uyuyor mama veriyorum mama icerkende uyuyor oyuzden mamayida bitirmiyor nesi var sizce ben anlamadim iyiyce stres oldum 2 saatdir agliyorum oturdum nesi var anliyamiyorum ben emmesi icin uyandirdimda da bas bas agliyor lutfen bilgisi olan yardimci olsun kafayi yiycem korkuyorum da neyi var

Kızlar eşim bu dönemde en büyük destekçim ve işten gelmesini dört gözle bekliyorum elinden gelen herşeyi yapıyor saolsun. Bugün mesai yapması gerektiğini söyledi giderler çoğaldığı için durumumuzun biraz sıkıştı ama çok değil yani birws sıkarak toparlayabilecek durumdayız yada üç bew gün mesaiyle borç bitirrebilecek durumda değiliz. Akşam geç geleceğim dedi sonra neyse bugün erken geleyim pazar gidicem dedi ben bunu anlayışla karsilayamiyorum ben pazarı iple çekiyorum sabahları zaten hiç bişey yapamıyorum akşamlarında aramizda paslasiyoruz bebeği dinlenebildigimiz kadar dinleniyoruz Pazar günüde temizlik filan yaparım diyordum. Daha kirkimiz bile çıkmadı bu dönemi esimsiz atlatanilecegime gram inancım yok çünkü bazen gerçekten sabrım tükeniyor hiç bişey yapmasa dahi yanımda olması bana güç veriyor. Yapma gitme dedim diye bana bozuk atıyor parada lazım diyor bize parq değil sen lazımsın diyorum ama anlamıyor haksizmiyim ya
Canım lütfen metanetli ol çok zor biliyorum bak benim eşim şehir dışında çalışıyor 15 gün gidiyor 1 hafta geliyor evlendiğimden beri böyle bak senden daha beterleri var inan her gece ağlıyorum bebeğim meme emerken göz yaşlarım yüzine dökülüyor şükür et lütfen inşallah en kısa zamanda toparlarsınız ve hep yanınızda olur

Peki boyle emerken ağladığı zamanlar oluyor mu benim oğlan akşam saatlerinde yapıyor bunu gece falan bişey yok
Ya da elinle sütünü sagdiginda süt hemen mi geliyor baya sonra mı canim
Bahsettiklerini tam bu akşam yaşadım emzirip uyutacaktım emerken ağladı süte mi sinirlendi acaba dedim. 40 50 cc sütüm vardı dolapta onu verdim sonra yine emdi. Yarım saat sakin kaldı tekrar uykusu olduğu için emzirirken yine çok sinirlendi ve ağlıyordu göğsümü sıktım hemen gelmedi o damlalar. Ama o sütü vermeme rağmen öyle ağladığı için uykudan sebep öyle yaptığını düşündüm

Ortalama nöbetimiz ne zaman biter acaba akşam 7’den beri uyanık yine misafir vardı iki tane oğlan çocuğu vardı bağrış çığrış oğlum asla seslerinden uyuyamadı bende hizmet edeceğim diye bakamadım eşimde ancak kucağında tuttu uyutamadı şimdi de aşırı derecede gazlanmış gerçekten 21 Aralık en uzun gece gibi oldu bise 😁😁😁

Bizim biraz

daha fazla kilosu ama biz sleepy 2 den devam ediyoruz sıkıyor mu çocuğu acaba bu paket bu hafta biter ama haftaya 3 e geçeriz 3 numara 4-7 kg yazıyordu
Ne kadar gevşek bağlasam da lastik kısımları iz yapıyordu bende 3 numaraya geçtim şimdi çok olmuyor

Kız bizde 4400 kg ben goonun bir numarasını kullanıyorum hala ama bugün molfixin iki numarasını taktım ondan da memnunum ama benim oğlan uzun biraz 55 cm
Oh maşallah benim kız da 54 cm bende molfix kullanıyorum sleepy iyi gelmedi mantar yaptı bende molfix e geçtim pişik kremi de sudo krem kullanıyordum o da iyi gelmedi çocuğuma şimdi mustela deniyorum bakalım yavrularımız iyi olsun inşallah 🙏

Öldük gazdan ya nasıl titreyerek ağlıyor yavrum ne yaptıysam çıkarmadı gazını kakasını mecburen makatını uyardım kulak çubuğuyla sulu ve pütürcüklüydü kakası bu ne demek bilen var mı sadece anne sütüyle besleniyor

Öldük gazdan ya nasıl titreyerek ağlıyor yavrum ne yaptıysam çıkarmadı gazını kakasını mecburen makatını uyardım kulak çubuğuyla sulu ve pütürcüklüydü kakası bu ne demek bilen var mı sadece anne sütüyle besleniyor
Bizim normali öyle zaten. Bundan önce nasıldı kakası?

X