Tanımadan dertleşmek..Allahım annene şifa versin canım inşallah güzel haberler sonuçlar alırsınız burda herkes aynı iç dökme alanı ve rahatça herkes derdini anlatıyor tanımadan dertleşmek harika bir şey dedikodu yapmak falan birbirimize tanımadan destek oluyoruz ve hepimiz aynı süreçten geçiyoruz evet çok zor çok sabır isteyen bir süreç ama bitecek geriye dönüp baktığımızda zordu ama atlattık büyüttük şükür ne ara büyüdü diyeceğiz eminim şimdi bile benim bebiş 47 günlük oldu ne ara oldu ne ara doğurdum diyorum sancılı zor günlerdi ama bir şekilde geçti Allahım hepimize sabır kolaylık versin
Allah şifalar versin tez zamanda çok geçmiş olsunKızlar selam, uzundur yazamıyorum yoğun bebek temposundan. Sütüm az olduğu anne çayı lohusa yağı ve damla kullanıyordum. pzt hastanelik oldum ce yatışım verildi, 41 günlük bebeğimden ayrı düştüm (( cumartesiye kadar hastanedeyim sonra çıkacağımda net değil duruma göre bakacaklar servise çıkamadım servise çıkınca yanıma bebeğimi alsam onu çok mu riske atmış olurum onu çok özledim
Ah canım ya zor bir durum ben sabah aç karnına zeytinyağlı su içmiştim çok daralmıştım. Benim oğlumda kaka tutma ve kabızlık problemi var dulcosoft diye bir şurup var suya karıştırıp veriyorum arada, iyi geliyor eczaneye sorup deneyebilirsiniz hamşleler için uygundur yazıyor üstünde emzirmene de olur diye düşünüyorumKızlar benim sezeryan sonrası kabızlık devam ediyor ve artık çok ciddi bir boyut almaya başladı ayıptır söylemesi yarım saat tuvalette ikindim basur olmaktan korkuyorum artık canım çok yaniyor ve çıkamadım da hala napicagimi şaştım