• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Valla bana da çok zor geliyor. Bebeğini ihmal edeceğini düşünme güzel şeyler düşün birlikte büyüyecekler 🥰
Doğru söylüyorsun bu çok kötü bir his büyük çocuğu yani 6-7-8 yaşlarında çocukları olanlar bile bu hise kapılıyormuş duyduğuma göre bebek diye böyle düşünüyorsun halledersin diye telkin ediyorum hep bir yıl sonra tüm zorluklar bitecek inşallah 🤲🏻 bebek çocuk bakmayıda hiç sevmiyorum mesleğimde öğretmen halbuki 😅

Doğru söylüyorsun bu çok kötü bir his büyük çocuğu yani 6-7-8 yaşlarında çocukları olanlar bile bu hise kapılıyormuş duyduğuma göre bebek diye böyle düşünüyorsun halledersin diye telkin ediyorum hep bir yıl sonra tüm zorluklar bitecek inşallah 🤲🏻 bebek çocuk bakmayıda hiç sevmiyorum mesleğimde öğretmen halbuki 😅
Aynen canım benim oğlum 6 yaşına girecek yine öyle düşünüyorum ama o aslında kardeşi olacak diye çok mutlu gün sayıyor her gün soruyor kaç gün kaldı diye🥰 Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun🙏🏻

Aynen canım benim oğlum 6 yaşına girecek yine öyle düşünüyorum ama o aslında kardeşi olacak diye çok mutlu gün sayıyor her gün soruyor kaç gün kaldı diye🥰 Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun
Sen bu konuda daha şanslısın ilk çocuğun hiç yalnızlık hissetmeyecek 🥰🙏🏻

Kızlar sorum var şimdi ben bebeğe yorgan almadım battaniye genel olarak dışarıda gezerken üstüne atarım diye ince muslin olanlardan aldım. Birde uyurken boğulma tehlikesine karşı battaniye yorgan önerilmiyor. Şimdi bana bir düşünme geldi bebek uyku tulumları daha çok biraz daha büyüyünce kullanılıyor diye biliyorum ben ne kullanacağım.
Trendyolda şöyle şeyler gördüm ilki polarlı polar battaniye, kıyafet de önerilmiyor ileride alerji yapabiliyor tüyler zarar veriyor diye ama bunun içi polar değil yine de sorun olur mu? Diğeri de polar değil ama çok mu ince? Ya da sizler uyurken ne tercih edeceksiniz? Gerçi 2-3 saatte bir beslenecekler sürekli bunun içine koyup çıkarmak zor mu olur dersiniz? Görsel ekliyorum
1000150701.jpg
1000150702.jpg
1000150703.jpg

Bende bu hafta izine ayrıldım, çantayı hazırlıcam inşallah. Bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi. Bir de çikolata ve kolonya yaptıracağım :)
Ay çikolata ben de yaptıracağım ama doğum tarihi yok ortada nerede tutucam o kadar süre dolapta beyazlaşır mı bilemedim siz nasıl yapacaksınız

Kızlar sorum var şimdi ben bebeğe yorgan almadım battaniye genel olarak dışarıda gezerken üstüne atarım diye ince muslin olanlardan aldım. Birde uyurken boğulma tehlikesine karşı battaniye yorgan önerilmiyor. Şimdi bana bir düşünme geldi bebek uyku tulumları daha çok biraz daha büyüyünce kullanılıyor diye biliyorum ben ne kullanacağım.
Trendyolda şöyle şeyler gördüm ilki polarlı polar battaniye, kıyafet de önerilmiyor ileride alerji yapabiliyor tüyler zarar veriyor diye ama bunun içi polar değil yine de sorun olur mu? Diğeri de polar değil ama çok mu ince? Ya da sizler uyurken ne tercih edeceksiniz? Gerçi 2-3 saatte bir beslenecekler sürekli bunun içine koyup çıkarmak zor mu olur dersiniz? Görsel ekliyorum Eki Görüntüle 3548935 Eki Görüntüle 3548936 Eki Görüntüle 3548937
Vallahi diğer ikisinde de battaniye örttüm zaten çok dese uyanıyorum dönse farkediyorum ince penye battaniyeler örttüm biraz büyüyünce de kalın battaniye de örttüm yine bol bol battaniyem var emzirirken de sarıyorum müslinler ancak yazmişin oluyor risk durumlarını duydum gördüm ama çok nadir olarak düşündüm ve tecrübelerime göre battaniye benim için 👍🏻

Benim biri 14 biri 5 yaşında ikisine de haksızlık ediyorum gibi geliyor bazen

Trendyolda şöyle şeyler gördüm ilki polarlı polar battaniye, kıyafet de önerilmiyor ileride alerji yapabiliyor tüyler zarar veriyor diye ama bunun içi polar değil yine de sorun olur mu? Diğeri de polar değil ama çok mu ince? Ya da sizler uyurken ne tercih edeceksiniz? Gerçi 2-3 saatte bir beslenecekler sürekli bunun içine koyup çıkarmak zor mu olur dersiniz? Görsel ekliyoru
Benim ilk bebeğim Mayıs'ta doğdu ben hep penye kullandım. Uyurken ona göre sarıyorum zaten sürekli emzirdiğim için sorun olmadı. Kışın biraz daha büyümüştü kışlık uyku tulumu giydirdim. Polar hiç kullanmadım.

Herkese merhabaa yıkılmadım ama ayaktada değilim bu nasil bi hastalıktı ben ne yasadim nasil hayatta kalabildim bilmiyorum ama basardim.galiba 😂 gercekten kendinize cok dikkat edin maskesiz asla hastane vs kalabalik yerlere girmeyin ilacsiz asla gecmedi 3 gun sadece yattim uyudum doktor ilac yazdı sagolsun o toparladi biraz ama oturup ağladım gecsin artik diye o kadar kötüydüm ki 🫠🫠

Trendyolda şöyle şeyler gördüm ilki polarlı polar battaniye, kıyafet de önerilmiyor ileride alerji yapabiliyor tüyler zarar veriyor diye ama bunun içi polar değil yine de sorun olur mu? Diğeri de polar değil ama çok mu ince? Ya da sizler uyurken ne tercih edeceksiniz? Gerçi 2-3 saatte bir beslenecekler sürekli bunun içine koyup çıkarmak zor mu olur dersiniz? Görsel ekliyorum Eki Görüntüle 3548935 Eki Görüntüle 3548936 Eki Görüntüle 3548937
Benim bebeğim karakışa doğmuştu kundak yapıp hafifçe kalın battaniyeyle örttüm ilk ay ikinci ay kundağı bıraktım uyku tulumuna geçtim yine bele kadae battaniyeyle örttüm aşırı soğuktu altı ayda böyle idare ettim illa bişeyler almak zorunda değilsin yani zaten birkaç aya havalar ısınır kundağı bırakırsın ince bişey örtersin üzerine

Ay çikolata ben de yaptıracağım ama doğum tarihi yok ortada nerede tutucam o kadar süre dolapta beyazlaşır mı bilemedim siz nasıl yapacaksınız
Konuştuğumda bozulmaz dediler, bence bir şey olmaz ya 1 ay kala sipariş vermenizi öneriyoruz dediler

Herkese merhabaa yıkılmadım ama ayaktada değilim bu nasil bi hastalıktı ben ne yasadim nasil hayatta kalabildim bilmiyorum ama basardim.galiba 😂 gercekten kendinize cok dikkat edin maskesiz asla hastane vs kalabalik yerlere girmeyin ilacsiz asla gecmedi 3 gun sadece yattim uyudum doktor ilac yazdı sagolsun o toparladi biraz ama oturup ağladım gecsin artik diye o kadar kötüydüm ki 🫠🫠
Bende yaklaşık bir ah önce öyle olmuştuk ay o neydi allahım korkmadan beterdi hala daha da tam geçmemiş gibi birşey boğazım burnum tam da rahat değil zaten burun tıkanıklığı kaldı geçmiyor benim artık hamilelikten diye düşünüyorum gerçekten kendşnize çok dikkat edin kızlar bu salgın neyse aşırı zor geçiyor

Slm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum 😊😊

Kızlar anne yanı aldınız mı? Ben park yatakla 60x120 beşikler arasında kaldım beşik için 6 aydan sonra küçük kalır diyorlar siz ne yaptınız

ben dayanamayıp gece yatmadan kesin bişi yiyorum sonra yanıyor bırakamıyorum da karnım gurulduyor sabaha kadar uyuyamıyorum
Kısır dongu, bugün ilaç alıp yatmayı deneyecegim, daha midem yanmadan bakalim gece ne olacak 😅
Oda sıcaklığına göre tog degerleri seçtim ve kundak tulum aldım. Owli cok pahalı geldi, H&M, defacto ve mağazaların %100 pamuklu arası elyaf ürünlerini buldum indirimde onlardan aldım.
Kızlar anne yanı aldınız mı? Ben park yatakla 60x120 beşikler arasında kaldım beşik için 6 aydan sonra küçük kalır diyorlar siz ne yaptınız
Park yatak aldım. 70x120. İçine ayrıca yatak aldım. Çevremdeki tecrübelilerin tavsiyesine uydum

Back