2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bişey sorcam bugünnbizim kırkımız çıkıyor yaa yarın mı gusül abdesti almam gerekiyor bugünün bir de hala kanamam devam ediyor

Kızlar bişey sorcam bugünnbizim kırkımız çıkıyor yaa yarın mı gusül abdesti almam gerekiyor bugünün bir de hala kanamam devam ediyor
Kuzu neden kanaman devam ediyor ki hiç bitmismiydi
Maşallah 40 yaptın ha benim daha 10 günüm var
Sen gene abdest al bence duş alırsın iyi olur sonra kanaman bitince tekrarlarsin canim

Kuzu neden kanaman devam ediyor ki hiç bitmismiydi
Maşallah 40 yaptın ha benim daha 10 günüm var
Sen gene abdest al bence duş alırsın iyi olur sonra kanaman bitince tekrarlarsin canim
Normalde bitmişti canım ama tekrar geldi sezeryan olan arkadaşların herhalde hepsinin devam ediyor kanaması sen normal yaptın ya bitti mi kanaman dikişlerin falan iyileşti mi ayyy gözümden uyku akıyor aslında uyumak istiyorum biraz da o yüzden dedim yarın yapsam ne olur ki diye bir de kırk çıkıyor yaa ibadetlere başlayabilir miyim acaba

Ben sağdığım zaman 30 bile gelmiyor. Her emzirme sonrası mama illa veriyorum. Kaç aylık oldu sizin bebeğiniz
25 günlüğüz biz henüz. Bende mama veriyorum. Sadece emmek yetmiyor malesef. Doktor az da olsa anne sütü ne alırsa kar demişti. O nedenle memeyi vitamin gibi düşünüyorum. Doyması için de mama gibi düşünüyorum. Öyle ya da böyle şifa olsun yavrularımıza.

Normalde bitmişti canım ama tekrar geldi sezeryan olan arkadaşların herhalde hepsinin devam ediyor kanaması sen normal yaptın ya bitti mi kanaman dikişlerin falan iyileşti mi ayyy gözümden uyku akıyor aslında uyumak istiyorum biraz da o yüzden dedim yarın yapsam ne olur ki diye bir de kırk çıkıyor yaa ibadetlere başlayabilir miyim acaba
Bizde kırklandık bugün cnm az da olsa kanamam var ama

Yok kuzum ara ara geliyor dikişlerin dökülmüş ama ben fark etmedim ve hala tam dik oturamiyorum ister istemez ağrım oluyor emzirirken hele çok zorlanıyorum bu yüzden
Kanaman varken olur mu bilgim yok ama istersen ogreniyim eltim kuran hocası
Al benden de o kadar akşamdan beri oglusumla sarmala girdik daha yeni çıktık uyumadigindan dolayı emmiyor emmediginden uyumuyor sonunda mama verdim baktım olmayacak 🤣 şimdi uyuyor şükür

Canım bizim de dün çıktı kırkımız. Kanamam tam bitmişti tekrar başladı. Abdest aldım namaza başladım. 40 tan sonrası özür oluyormuş çünkü. Ama bugün sanki regl oluyorum gibi kasıklarım ağrıdı resmen

Canım bizim de dün çıktı kırkımız. Kanamam tam bitmişti tekrar başladı. Abdest aldım namaza başladım. 40 tan sonrası özür oluyormuş çünkü. Ama bugün sanki regl oluyorum gibi kasıklarım ağrıdı resmen
Kuzum ben onu kırkın içinde yaşadım bildiğin kasıklarım ağrıya ağrıya adet oldum kanamam da baya oldu ama şu an leke şeklinde namazlara başlayacağım bende her namaz vaktinde abdest alacağım artık

Yok kuzum ara ara geliyor dikişlerin dökülmüş ama ben fark etmedim ve hala tam dik oturamiyorum ister istemez ağrım oluyor emzirirken hele çok zorlanıyorum bu yüzden
Kanaman varken olur mu bilgim yok ama istersen ogreniyim eltim kuran hocası
Al benden de o kadar akşamdan beri oglusumla sarmala girdik daha yeni çıktık uyumadigindan dolayı emmiyor emmediginden uyumuyor sonunda mama verdim baktım olmayacak 🤣 şimdi uyuyor şükür
Sorabilirsin canım teyit etmiş oluruz hem bi arkadaşa sordum oda kuran kursu hocası da özre giriyor artık her namaz vakti abdest al dedi şükür benim dikiş ağrı sızı yok benim oğlan da uyudu kaldı bugün birazdan uyanır ama

Bende kestim süt ürünlerini kuruyemiş tahin falanda yiyemiyorum ama bence sadece gaz sancısı olduğu için durmuyordu bebeğim 2 hafta oldu ama artık sıkıldım bu durumdan bebeğe süt yapacak hiç bir şey yemiyorum süte de vitamin geçmiyor geri kalan yiyecekler de gaz yapıyor farklı yediğim her şey o günü burnumdan getiriyor bir bitseydi şu gaz sorunu ikimizde kurtulsaydık
Ben de çok sıkıldım ve semptomlar da geçmedi işin garibi. Madem alerjiyle alakalıydı neden iyileşmedi. Makatında kızarıklık olmasa alerji değil dicem ama o alerji belirtisiymiş belli ki kakasında kalan alerjen şey cildini tahriş ediyor

X