- 15 Şubat 2024
- 2.475
- 3.305
- 33
Geçen hafta kv küsüz ama buraya geldiler bebeği Sevmeye ilk doğduğunda tiroiti biraz düşük çıkmıştı eşimde hemen söylemiş hemşire kuzeni var hemen kv ona söylemiş sormuş danışmış çünkü o sülalenin danışmanı kendisinden nefret ediyorum kendisi de kv olacak gelini ona anyayla Konya’yı öğretsin de bizlere fikir aktaramasın inşallah diye dua ediyorum hep neyse buraya geldi konuşmadığımız halde yok tiroit gelişim geriliği yaparmış kilo almazmış falan bende yooo dedim gayet kilosu da boyu da iyi dedi doktor siz doktordan iyi mi bileceksiniz yok kızım aban böyle dedi yüksek olunca böyle olurmuş dedi bende yüksek değil düşük çıktı dedim ayrıca o benim abam değil aklım var fikrim var bi sıkıntı olunca doktora götürür sorarım dedim yani kuzum bunlara ne dersen de hep kendi bildiklerini yapıyorlar daha önce de dedim bu kıza sormayın benimle ve bebeğimle ilgili yada ailemle ilgili bir şey anlatmayın istemiyorum ama madın yine anlatıyor yine anlatıyor ben içimi döküyorum diyor anlatamıyorum özel hayatımla ilgili bğtün kardeşleri kuzenleri hakim kadın susamıyor elinde bi telefon herkes herşeyden haberdar göğsüme süt durduğuna kadarNe bileyim kuzum ya yarın 1 aylık oluyoruz en son 3500 kg olmuştu bebiş 2850 ile dünyaya gelmişti 2700 e falan düşmüştü şimdi 3500
Yarın asi olurken tarttircam bakalım
Kız diyor senin sütun cıvık nerden biliyorsa sütün az sütün acı sütun beslemiyor hep böyle psikolojimi bozdu şuan bebek emmiyor uykusu var uyumuyorda acaba diyorum doğrumu olmadığını bile bile
Ne bileyim kuzum ya yarın 1 aylık oluyoruz en son 3500 kg olmuştu bebiş 2850 ile dünyaya gelmişti 2700 e falan düşmüştü şimdi 3500
Yarın asi olurken tarttircam bakalım
Kız diyor senin sütun cıvık nerden biliyorsa sütün az sütün acı sütun beslemiyor hep böyle psikolojimi bozdu şuan bebek emmiyor uykusu var uyumuyorda acaba diyorum doğrumu olmadığını bile bile