2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ne bileyim kuzum ya yarın 1 aylık oluyoruz en son 3500 kg olmuştu bebiş 2850 ile dünyaya gelmişti 2700 e falan düşmüştü şimdi 3500
Yarın asi olurken tarttircam bakalım
Kız diyor senin sütun cıvık nerden biliyorsa sütün az sütün acı sütun beslemiyor hep böyle psikolojimi bozdu şuan bebek emmiyor uykusu var uyumuyorda acaba diyorum doğrumu olmadığını bile bile
Geçen hafta kv küsüz ama buraya geldiler bebeği Sevmeye ilk doğduğunda tiroiti biraz düşük çıkmıştı eşimde hemen söylemiş hemşire kuzeni var hemen kv ona söylemiş sormuş danışmış çünkü o sülalenin danışmanı kendisinden nefret ediyorum kendisi de kv olacak gelini ona anyayla Konya’yı öğretsin de bizlere fikir aktaramasın inşallah diye dua ediyorum hep 😁neyse buraya geldi konuşmadığımız halde yok tiroit gelişim geriliği yaparmış kilo almazmış falan bende yooo dedim gayet kilosu da boyu da iyi dedi doktor siz doktordan iyi mi bileceksiniz yok kızım aban böyle dedi yüksek olunca böyle olurmuş dedi bende yüksek değil düşük çıktı dedim ayrıca o benim abam değil aklım var fikrim var bi sıkıntı olunca doktora götürür sorarım dedim yani kuzum bunlara ne dersen de hep kendi bildiklerini yapıyorlar daha önce de dedim bu kıza sormayın benimle ve bebeğimle ilgili yada ailemle ilgili bir şey anlatmayın istemiyorum ama madın yine anlatıyor yine anlatıyor ben içimi döküyorum diyor anlatamıyorum özel hayatımla ilgili bğtün kardeşleri kuzenleri hakim kadın susamıyor elinde bi telefon herkes herşeyden haberdar göğsüme süt durduğuna kadar
Ne bileyim kuzum ya yarın 1 aylık oluyoruz en son 3500 kg olmuştu bebiş 2850 ile dünyaya gelmişti 2700 e falan düşmüştü şimdi 3500
Kız diyor senin sütun cıvık nerden biliyorsa sütün az sütün acı sütun beslemiyor hep böyle psikolojimi bozdu şuan bebek emmiyor uykusu var uyumuyorda acaba diyorum doğrumu olmadığını bile bile

Ay bizimki de aynı sabah çok iyiydik akşam oldummu başladı yine uykuya direnmeye memede bıraksam saatlerce uyuycak uzun süre bekledim derin uykuya geçmiştir artık deyip koydum yine gözler açıldı 🥺
Benimki de beter oldu bugün 8 de uyandı saat 10 a kadar 2 kere uyuttum geri uyandı en son aldım salona geldim 1 de anca uyudu geri 3 de uyandı şimdi saat gecenin 1 i hala uyumadı seninki gibi göğsümde güzel uyuyor ama yatağa koyunca hemen mırın kırın ne kolumda güç kaldı ne göğsümde süt
Eşim 1 haftalığına şehir dışına gitti kayınvalide bar yanımda ama çokda hayrı yok açıkçası
İşin özü bittim bugün 🤦🏼‍♀️
Kızlar 2 numara beze ne zaman geçtiniz 1aylik olduk 1 numara baya oturuyor gibi geliyor sleepy
Bacaklarını sıkmaya başlamıştı baya baya iz oluyordu o yüzden 2 ye geçtim o da aman aman büyük değil zaten elindeki 1 numarayı bitirip geç bence
Bende sleepy kullanıyorum

Yahu kilo alımı çok iyi daha ne olsun evde evcil hayvan beklemiyoruz. Ayda 5 kilo alcak hali yok

Kızlar yarın bebeği bırakıp 9 dan 1 e kadar evde olmayacağım hemen hemen kaç cc sut gerekir. Biraz endişelendim yetmezse diye de

Çok teşekkür ederim hiç biriktirme yapmadım daha önce ne yazık ki. Dün başladım 110 cc ayarladım yarında inşallah bir 40 cc daha sagip gideyim garanti olsun bari. Benim bebis daha 1 aylık olmadı ama sömürüyor maşallah.
Aa daha 1 aylık olmadı mııı 110 yeter o zaman 150 bırakırsan 2 kerede versinler boşuna hepsini ısıtmasınlar
Isıttıktan sonra çok bekletmeyin diyorlar çünkü

Ben etrafta hep normal doğum yapanlardan duydum canım, 2-3 ay olmasına rağmen acı olduğunu ve zor olduğunu falan. Sezeryan oldum bende, dikişler acımaz diye düşünüyorum ama bilemedim, bizi de bilgilendir bari benim kırka daha var 😂
Henüz cesaret edemedim artı kanamam geldi 😅 oh iyi de oldu biraz da erkekler çeksin 🤪🤪

Kızlar bu saatte olan gaz sancısına neler yapıyorsunuz yaa memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor aniden sıçrıyor bacakları karnında bekliyor bir de bişey daha sorcam ev 25-26 derece gece yatarken bende kalın giydirmiyorum battaniyeyi örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz

Kızlar bu saatte olan gaz sancısına neler yapıyorsunuz yaa memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor aniden sıçrıyor bacakları karnında bekliyor bir de bişey daha sorcam ev 25-26 derece gece yatarken bende kalın giydirmiyorum battaniyeyi örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz
Walla masaj yapıyorum şu an yapcak başka ne varki

X