• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Tesekkur ederim 🌸 onu yazmamışım asıl. 1 cm acilma varmış. Sanci 20 - 40 arasi degisiyodu 40i gecen 1 tane vardi
Ben 2 cm açılmayla 37. Haftadan 41. Haftaya kadar bekledim suni sancıyla doğurdum 37. Haftada 1 gün hastanede yattım bu sefer aynısı olursa yatmam diyorum o zaman evde çocuk yoktu yatmıştım şimdi okula giden kızım var

Nasıl gidiyor güzel anneler?
E bebekte baya indirim varmış yarın gidip son kullanma tarihine bakıp humana çay malt içeceği vs alcam çok soğuk olmazsa bir de küvet vs kalmıştı onlara bakarım
Çantalarımız son eklenecek ikramlar şarj aletleri terlik vs hariç hazır onları da sezaryen günü belli olunca eklerim ya da onları bir şekilde biri getirir zorjnluları ekledim
Sizde ne var ne yok

Nasıl gidiyor güzel anneler?
E bebekte baya indirim varmış yarın gidip son kullanma tarihine bakıp humana çay malt içeceği vs alcam çok soğuk olmazsa bir de küvet vs kalmıştı onlara bakarım
Çantalarımız son eklenecek ikramlar şarj aletleri terlik vs hariç hazır onları da sezaryen günü belli olunca eklerim ya da onları bir şekilde biri getirir zorjnluları ekledim
Sizde ne var ne yok
E bebek indiriminden 3-5 şey aldık, hakkaten beklediğimize değmiş dedik. Dün yıkama ütüleme işlerini yaptık. Saolsun kv hepsini utuledi. Çanta hazırlığını da hafta içi ya da onur haftaya yaparım modundayim.
Dün gündüz bir ara tribe girdim bi çocuk hareket etmiyor diye, neyseki çok beklememiz gerekmedi. Galiba çok yorunca kendimi o da yoruldu hareketi azaldı. Ama dinlenince o da hareketlendi.
Mide yanması ise gece nöbeti başladı 😃 ins ilaç geçirir de biraz rahat uyku uyuruz. Cidden yorgunum 🥹

Ben 2 cm açılmayla 37. Haftadan 41. Haftaya kadar bekledim suni sancıyla doğurdum 37. Haftada 1 gün hastanede yattım bu sefer aynısı olursa yatmam diyorum o zaman evde çocuk yoktu yatmıştım şimdi okula giden kızım var
Umarim benimki de bekler o kadar, hafta cok kucuk oldugu icin insani korkutuyor 🤷‍♀️

Back