• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
🤲🤲
Size günler hiç geçmez şimdi. Bende tam tersi hiçbirşeyi yetistiremeyecegim sanki 🤭
Kanamam olunca bidaha olur korkusuyla herşeye başladık canım bizde, eşim hepsiyle ilgileniyor, dolabı felan geldi yıkanacaklar da yıkanıp yerleşirse sonra valiz hazırlayacam 🤭 martta herşey biter büyük ihtimalle sonra da annem gil geliyor Allahın izniyle, 2 Heyecan yaşayacağım 🥹

Kanamam olunca bidaha olur korkusuyla herşeye başladık canım bizde, eşim hepsiyle ilgileniyor, dolabı felan geldi yıkanacaklar da yıkanıp yerleşirse sonra valiz hazırlayacam 🤭 martta herşey biter büyük ihtimalle sonra da annem gil geliyor Allahın izniyle, 2 Heyecan yaşayacağım 🥹
Inş vakitlice gelir en sevinçli günlerimiz olur 🥰

Ben deaslında muayene için şehir hastanesine gidecektim ama muayenelerde pek ilgili olmuyorlar denildi bide normal doğum olursa inşallah şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum çevremde normal doğumunu övüyorlar bilemedim doğum sonrası odalar tek kişilik diyorlar öyle mi acaba gerçekten? Ama oranın sezaryen doğumunu kimse beğenmiyor sanırım asistanlara öğretiyorlarmış doğum yapacak insanların üzerinden. O sebeple sezaryen için özeli tercih edeceğim. Ve ilk doğumum olacak yani korkmuyor değilim
Evet odalar tek ve 2 kişilik ama bende normal doğumda yardım etmediklerini ve kötü olduğunu duydum Bi kaç defa kuzenim 15-20 kişi karşıma geçti doğur dediler dedi komşumda o şekilde anlattı ben desteksiz doğuramam diye düşünüyorum oğlumu zor doğurdum destek olduğu halde

Ay bi gelseler sağlıkla bir çıkartsak 🙏 hem korkuyorum hem de bir an önce gelse diyorum. Ama bence Nisan da başlarız doğurmaya 😂
Bence de yaa beklediğimizden daha erken gelmeye başlayacaklar Mart anneleri şubat başında doğurmaya başladı çok az kişi kaldı doğurmayan 40 gören çok az kişi kalacak gibi geliyor bana 😁😁😁🫣

Kizlar benim midem felaket yaniyo hatta bogazim bile ayni durumda olan var mi???
Bir öncekinde öyleydim çok kötü oluyor. Yağlı baharatlı şeylerden uzak durmak ara ara birşeyler atıştırmak bastırıyor. Saçlı olur diyorlar galiba doğru öyle saçlıydı ki oğlum inanılmaz 😁

Iyi geceler kizlar artik hamileligimizin ilerleyen zamanlarindayiz size bir sorum olacak yasayan var ise tabi esi bebege birsey olur kokusuyla cinsel birliktelikten kacan varmi biz gayet normale donmustuk ama son iki haftadir korkuyorum gobegnde cikti cocuk ezilir bebege birsey olur korkusu ile adam evin icinde benden kaciyor 🫣 yoksa artik cokmu cirkinkestm esim uzaklasiyormu benden bundan pek.suphelenmedim aslinda ama ara sirada icimi bi korku kapliyor

Iyi geceler kizlar artik hamileligimizin ilerleyen zamanlarindayiz size bir sorum olacak yasayan var ise tabi esi bebege birsey olur kokusuyla cinsel birliktelikten kacan varmi biz gayet normale donmustuk ama son iki haftadir korkuyorum gobegnde cikti cocuk ezilir bebege birsey olur korkusu ile adam evin icinde benden kaciyor 🫣 yoksa artik cokmu cirkinkestm esim uzaklasiyormu benden bundan pek.suphelenmedim aslinda ama ara sirada icimi bi korku kapliyor
Canım biz başından beri birlikte olamıyoruz yasaktı sonradan da plsenta olayı olunca tamamen yasaklandı ama ben enazından eşimi boş bırakmamak için yaklaştım fakat eşim de ben böyleyken kendisini düşünmediğini söyledi, hamile kalmadan önce çok düşkündü fakat şuan öyle Bi durum yok, hatta bende senin gibi böyle kafama takıp ona söyledim oda psikolojik olarak gerçekten öyle bişey düşünemediğini aklına bile gelmediğini söyledi. Biz kadınlar hamilelikte böyle şeyler düşünebiliyoruz normal olarak bence. Oyüzden sende böyle takıp düşünme onlar da etkileniyor, çoğu kişinin eşi böyle oluyormuş çünkü

Bizde en baştan beri hiç kesmeden devam ettik ama son iki haftadır çok kasık ve bel ağrım oldu doktor da istirahat verdi eşim çok korkuyor erken doğum falan olur diye 🥹 dün gece otururken benimde aklıma düştü bu sabah açtım konuyu, bana sarıldı delimisin aklıma bile gelmiyor sen ve kızımız iyi olsun dedi 🥹♥️ 8 senelik evliyiz ve bu süreçten hep korktuğum için yıllarca kaçtım, son dönemde rutinlerimiz değişince kendimi de kötü hissettim ağladım biraz, her şey güzel olacak buna inanıyorum 🙏😔

Canım biz başından beri birlikte olamıyoruz yasaktı sonradan da plsenta olayı olunca tamamen yasaklandı ama ben enazından eşimi boş bırakmamak için yaklaştım fakat eşim de ben böyleyken kendisini düşünmediğini söyledi, hamile kalmadan önce çok düşkündü fakat şuan öyle Bi durum yok, hatta bende senin gibi böyle kafama takıp ona söyledim oda psikolojik olarak gerçekten öyle bişey düşünemediğini aklına bile gelmediğini söyledi. Biz kadınlar hamilelikte böyle şeyler düşünebiliyoruz normal olarak bence. Oyüzden sende böyle takıp düşünme onlar da etkileniyor, çoğu kişinin eşi böyle oluyormuş çünkü
Bir miktar piskoloji bozuklugu olustu sanirim acaba dedim bir korku bende konustum suan inan hic onemi yok bebis ve saglikli ol yeter dedi ama iste bir suphe 🤗

Bizde en baştan beri hiç kesmeden devam ettik ama son iki haftadır çok kasık ve bel ağrım oldu doktor da istirahat verdi eşim çok korkuyor erken doğum falan olur diye 🥹 dün gece otururken benimde aklıma düştü bu sabah açtım konuyu, bana sarıldı delimisin aklıma bile gelmiyor sen ve kızımız iyi olsun dedi 🥹♥️ 8 senelik evliyiz ve bu süreçten hep korktuğum için yıllarca kaçtım, son dönemde rutinlerimiz değişince kendimi de kötü hissettim ağladım biraz, her şey güzel olacak buna inanıyorum 🙏😔
HErsey guzel olacak.insallah kuzum evlatlarimizi kucagimiza alalim.cocuklarimizn anneleri eslerimizin sexy kadinlari olalim yoksa cok uzulurum 🫣🤣

HErsey guzel olacak.insallah kuzum evlatlarimizi kucagimiza alalim.cocuklarimizn anneleri eslerimizin sexy kadinlari olalim yoksa cok uzulurum 🫣🤣
İnşallah ya her şey çok güzel olacak ezber bozan anneler olalım yok bunlar iyi günlerin yok çocuk olunca kocanı unutursun laflarından daral geldi gerçekten. 😁😁

Back