Bende bu damladan +maflor kullanıyorum kolik diye düşündüğüm bebeğime o kadar iyi geldi ki bugün ağlama krizi dışında bayadır kriz yaşamıyoruz bugünde gece çıkaramadığımız gaz sancılarının acısı çıktıRelactaz doktormu verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu damladan +maflor kullanıyorum kolik diye düşündüğüm bebeğime o kadar iyi geldi ki bugün ağlama krizi dışında bayadır kriz yaşamıyoruz bugünde gece çıkaramadığımız gaz sancılarının acısı çıktıRelactaz doktormu verdi
Bize gaz için verdi laktozsuz enzimi aslında sindiremediği için bu enzim sayesinde rahatlıyorRelactaz gaz damlası mı?
Benim evde öyle tek kat zıbın tek kat alt iki çorap üzerinde de battaniye var ama ince Clinikid diye bir yağ aldım ben onu sürüp masaj yapıyorum karnına baya işe yarıyor karnına masaj yaparken çok ağlarsa ayak altlarına da masaj yapıyorum benim kızım ayak masajına bayılıyor anında susuyorKızlar bu saatte olan gaz sancısına neler yapıyorsunuz yaa memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor aniden sıçrıyor bacakları karnında bekliyor bir de bişey daha sorcam ev 25-26 derece gece yatarken bende kalın giydirmiyorum battaniyeyi örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz
Evet doktor yazdıRelactaz doktormu verdi
Geçmiş olsun canım nerdesin? Allah beterinden korusun inşallah. Çok haklısın telaş yapmamaya çalış evlatları içinKızlar az önce burda deprem oldu ve bugün evde ilk kez tek kalıyorum eşim yok o anda kızım kucağımdaydı yatağın başlığı duvara öyle vurdu ki aklım çıktı halen elim ayağım titriyor oğlum kendi odasında yatıyordu onu alıp yanıma getirdim şimdi ikiside uyudu ama benim gözüme uyku girmez sabaha kadar
Aslında gaz damlası değil laktoz enzimiymiş anne sütü full laktoz olduğu için sindirimine yarıyorRelactaz gaz damlası mı?
Denizli'deyim.Normalde soğuk kanliyim daha sakin kalabilirdim belki ama tek başımayim.Zaten kızım duraksiz diye tek kalmaktan korkuyordum burda ailelerimiz de yok kimse yok o 5 saniye de aklımdan neler geçti.Cok şiddetli geldi bana çünkü yatak başlığı defalarca vurdu duvara bende panik atakmi var bilmiyorum ama bebeğim kucağımda bağırdım sadece bu anı hiç unutamiycam galiba.Rabbim hepimizi evlatlarımızı korusun inşallahGeçmiş olsun canım nerdesin? Allah beterinden korusun inşallah. Çok haklısın telaş yapmamaya çalış evlatları için
Çok geçmiş olsunKızlar az önce burda deprem oldu ve bugün evde ilk kez tek kalıyorum eşim yok o anda kızım kucağımdaydı yatağın başlığı duvara öyle vurdu ki aklım çıktı halen elim ayağım titriyor oğlum kendi odasında yatıyordu onu alıp yanıma getirdim şimdi ikiside uyudu ama benim gözüme uyku girmez sabaha kadar
Millet kafayı yemiş inan ki sanki kendileri ağlatmadann büyüttülerBen de öyle dedim bebek bu huzursuz da olacak diye
Ben yeni uyutabildimTahmini ne zaman uyur. Nasip kısmet diyelim
Memeye damlatayim dedim hep alttan akti gitti. O zaman elle azicik kasiga sagip vericez di mi? Meme uclarim yara oldugu icin makineyle sagim da yapamiyorum cunkuBen reflü için değil ama gaz için relactaz kullanıyorum çay kaşığına bir damla anne sütü damlatıp relactaz veriyorum oldukçada memnunum pırt pırt gaz çıkarıyor hep
Evet, hangisi bilmiyorum ama gaz ya da reflu icin verdi, neden ki?Relactaz doktormu verdi
Tam bilmiyorum, laktoz ile alakali bi damla ama bizde hem reflu hem gaz var, ikinsinden biri icindir diye dusunuyorumRelactaz gaz damlası mı?