2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bu saatte olan gaz sancısına neler yapıyorsunuz yaa memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor aniden sıçrıyor bacakları karnında bekliyor bir de bişey daha sorcam ev 25-26 derece gece yatarken bende kalın giydirmiyorum battaniyeyi örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz
Benim evde öyle tek kat zıbın tek kat alt iki çorap üzerinde de battaniye var ama ince Clinikid diye bir yağ aldım ben onu sürüp masaj yapıyorum karnına baya işe yarıyor karnına masaj yaparken çok ağlarsa ayak altlarına da masaj yapıyorum benim kızım ayak masajına bayılıyor anında susuyor

Kızlar az önce burda deprem oldu ve bugün evde ilk kez tek kalıyorum eşim yok o anda kızım kucağımdaydı yatağın başlığı duvara öyle vurdu ki aklım çıktı halen elim ayağım titriyor oğlum kendi odasında yatıyordu onu alıp yanıma getirdim şimdi ikiside uyudu ama benim gözüme uyku girmez sabaha kadar

Doymuyordur ondan uyumuyordur diyenlere sesleniyorum 120 cc sağdığım sütü verdim 2 buçuk saat bile tutmadı

Kızlar az önce burda deprem oldu ve bugün evde ilk kez tek kalıyorum eşim yok o anda kızım kucağımdaydı yatağın başlığı duvara öyle vurdu ki aklım çıktı halen elim ayağım titriyor oğlum kendi odasında yatıyordu onu alıp yanıma getirdim şimdi ikiside uyudu ama benim gözüme uyku girmez sabaha kadar
Geçmiş olsun canım nerdesin? Allah beterinden korusun inşallah. Çok haklısın 😔 telaş yapmamaya çalış evlatları için

Kızlar selam, uzundur yazamıyorum yoğun bebek temposundan. Sütüm az olduğu anne çayı lohusa yağı ve damla kullanıyordum. pzt hastanelik oldum ce yatışım verildi, 41 günlük bebeğimden ayrı düştüm :KK43:(( cumartesiye kadar hastanedeyim sonra çıkacağımda net değil duruma göre bakacaklar :KK43: servise çıkamadım servise çıkınca yanıma bebeğimi alsam onu çok mu riske atmış olurum:KK43: onu çok özledim

Geçmiş olsun canım nerdesin? Allah beterinden korusun inşallah. Çok haklısın 😔 telaş yapmamaya çalış evlatları için
Denizli'deyim.Normalde soğuk kanliyim daha sakin kalabilirdim belki ama tek başımayim.Zaten kızım duraksiz diye tek kalmaktan korkuyordum burda ailelerimiz de yok kimse yok o 5 saniye de aklımdan neler geçti.Cok şiddetli geldi bana çünkü yatak başlığı defalarca vurdu duvara bende panik atakmi var bilmiyorum ama bebeğim kucağımda bağırdım sadece 😢bu anı hiç unutamiycam galiba.Rabbim hepimizi evlatlarımızı korusun inşallah

Çok geçmiş olsun
Tek olmam kötü olmuş iyimisin 🙏🏻

Ya o kadar emdi emdi üzerine de 90 cc mama içti, boş mu çekiyor, süt yetmiyor mu anlamıyorum iyice üzülüyorum artık ya.

Ben reflü için değil ama gaz için relactaz kullanıyorum çay kaşığına bir damla anne sütü damlatıp relactaz veriyorum oldukçada memnunum pırt pırt gaz çıkarıyor hep
Memeye damlatayim dedim hep alttan akti gitti. O zaman elle azicik kasiga sagip vericez di mi? Meme uclarim yara oldugu icin makineyle sagim da yapamiyorum cunku 🙁

X