• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Reflu ve gaz sorunu ile bogusan uykusuz annelerim, relactaz veya gastrotuss kullananiniz var mi? Etkisi nasildi? Bir de relactazi memeye damlatip ver dedi dr ama memeye damlatma nedir? Disina akmiyor mu bu sekilde?

Bu gece bizim de böyleydi gece 12’de uyutmaya başladık şu saat oldu yarım saatten uzun uyumadı. Sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum ama çiş kaka yapıyor sürekli. Gerçekten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi meme uçlarım o kadar ağrıyor ki
Benim de çok acıyor. Tam iyileştiriyorum her şey başa sarıyor

Ya emzik tutmuyordu tutturdum diyen var mı
🙋🏼‍♀️ öğürerek atıyordu ağzından
Sabahları Uyanacağı zaman söylenmeye başlıyor benimki o zaman verdim uyku sersemi aldı 😄
Size bir sorum var. Gece uykusunda bazen uyku boyunca surekli ikiniyo kipir kipir. Sonra derin uyur gibi susuyo. Sonra yine. Ha uyandi ha uyancak derken manyak oluyorum. Sizde de benzer durum var mi
Aynen canım hepsi aynı bunların 😄😄

Artık cildircam yaa kv durmuş senin sütun yaramıyor cıvık yağsız diyor niye dedim öyle olmasaydı bebeğin hergun kakasını yapmazdı 2 3 güne bir yapardı diyor
Yahu doktor çok iyi diyor bu kadın yok diyor
Cidden böyle bazen hiç konusasim falan gelmiyor bugünde ince bı yastık yapmış bebeğin başının altına koyuyor ya dedim o yenidogdu yastık yasak yok diyor eşimde ona uyuyor bende kaldırdım esimede kızdım koyma başının altına bişey olursa görürüm dedim

Artık cildircam yaa kv durmuş senin sütun yaramıyor cıvık yağsız diyor niye dedim öyle olmasaydı bebeğin hergun kakasını yapmazdı 2 3 güne bir yapardı diyor
Cidden böyle bazen hiç konusasim falan gelmiyor bugünde ince bı yastık yapmış bebeğin başının altına koyuyor ya dedim o yenidogdu yastık yasak yok diyor eşimde ona uyuyor bende kaldırdım esimede kızdım koyma başının altına bişey olursa görürüm dedim
Gerizekali bunlae bitane de ben de var yastık yapmiş kocaman oğluma yastık yaptim diyo biz yatarız öyle yastık düşün. Bana da sütün mü az dedi dün salak salak konusuyor canımı sıktı böyle demesi aptalın

Gerizekali bunlae bitane de ben de var yastık yapmiş kocaman oğluma yastık yaptim diyo biz yatarız öyle yastık düşün. Bana da sütün mü az dedi dün salak salak konusuyor canımı sıktı böyle demesi aptalın
Al benden de o kadar valla canımı sıkıyor artık bı gideydi diyorum sütüm yaramiyormus ulan doktor iyi diyor valla evden kacasim var

Allah Allah doktora gittik biz bugün günde 2-3 kakalı bez oluyor dedim olsun ne güzel dedi 40 günde tam 2 kilo almış 55 cm olmuş sütün ne güzel yarıyor dedi

Size bir sorum var. Gece uykusunda bazen uyku boyunca surekli ikiniyo kipir kipir. Sonra derin uyur gibi susuyo. Sonra yine. Ha uyandi ha uyancak derken manyak oluyorum. Sizde de benzer durum var mi
Ooo hemdee nasıl ağlıyor diyorum uyandı uyumaya devam ediyor eller kollar hep havada

Allah Allah doktora gittik biz bugün günde 2-3 kakalı bez oluyor dedim olsun ne güzel dedi 40 günde tam 2 kilo almış 55 cm olmuş sütün ne güzel yarıyor dedi
Kız bizimde öyle işte yani 2 3 kez yapıyor daha ne olsun ki
Maşallah paşaya kaç kilo oldu senin bebiş
Kız boyu baya uzamiş bizimki 50 cm de kaldı ben doğduğumda 55 cm doğmuşum bebişim kısa kalmiş 🤣🤣

Evet bide inildiyor benimki sonra birden bağırıyor sonra susuyor falan bende senin gibiyim varya 🤣🤣 bazen ayakta buluyorum kendimi ne ara uyandım ne yaptım nasıl geldim beşiğin yanına bilemiyorum ay

Evet bide inildiyor benimki sonra birden bağırıyor sonra susuyor falan bende senin gibiyim varya 🤣🤣 bazen ayakta buluyorum kendimi ne ara uyandım ne yaptım nasıl geldim beşiğin yanına bilemiyorum ay
Ooo hemdee nasıl ağlıyor diyorum uyandı uyumaya devam ediyor eller kollar hep havada
Aha diyorum uyandi. Bekliyorum yok. Aha simdi uyandi diyorum yine yok. Uyuyamiyorum da oyle olunca. Tertemiz delirdik iyi mi

Kız bizimde öyle işte yani 2 3 kez yapıyor daha ne olsun ki
Maşallah paşaya kaç kilo oldu senin bebiş
Kız boyu baya uzamiş bizimki 50 cm de kaldı ben doğduğumda 55 cm doğmuşum bebişim kısa kalmiş 🤣🤣
2700 doğdu canım 2450 ye kadar düştü şimdi 49 cm doğdu ama biz uzunuz yaa aldığı kiloyu göstermiyor uzun olunca

2700 doğdu canım 2450 ye kadar düştü şimdi 49 cm doğdu ama biz uzunuz yaa aldığı kiloyu göstermiyor uzun olunca
Aman sağlıklı olsunda kuzum gerisi önemli değil yaa
Ha 3 kilo olmuş ha 2700 ne fark eder
Boyunun maşallahı var ama
Bizde 49 cm doğduk ama 50 olmuşuz uzamiyoruz teyzesi 🤣🐣🐣 gerçi oda çok önemli değil sağlıklı şükür o yetiyor yaa

Bende az önce süt sağıyorum ilkbaşta önsüt geliyo ya onu gördü annen sana su verecek heralde diyor duymamazlıktan geldim valla

Ay bilmiyorum ama cidden artık sağlıklı düşünemiyorum ya şu an mesela yine memede emzik gibi kullanıyor. Yatırmaya korkuyorum hani milim kıpırtdatsam gözlerini hemen açıyor. Geçecek di mi bu günler 🥹
Ay bizimki de aynı sabah çok iyiydik akşam oldummu başladı yine uykuya direnmeye memede bıraksam saatlerce uyuycak uzun süre bekledim derin uykuya geçmiştir artık deyip koydum yine gözler açıldı 🥺

Back