Biz de aynıyız, uyumuyor benimki. Bir sıkıntı mı var, doymuyor mu diye düşünüp duruyorum. Herkes doysa uyur diyip duruyor. Memeden düşmüyor çocuk yetmiyor sağdığımı veriyorum yine yok. En fazla yarım saat uyuyor.Bu cuma 8. Haftamız bitecek canım. Çocuk herşeye direnç gösteriyor
Uyumuyor canım aynen, uykuya direnç var en son yorgunluğun dibini yaşayınca dalıyor kendi. Doyuyordur muhakkak ama duygusal desteğe ihtiyacı var senden güç alıyor demekki güvende hissetme noktasında. Bizimki emmeyi bile istemiyor zorla biraz tutacak kadar emip ağlamaya sinire devam ediyorBiz de aynıyız, uyumuyor benimki. Bir sıkıntı mı var, doymuyor mu diye düşünüp duruyorum. Herkes doysa uyur diyip duruyor. Memeden düşmüyor çocuk yetmiyor sağdığımı veriyorum yine yok. En fazla yarım saat uyuyor.
Sizin de öyle mi
Benimki 1.5 aydır bizde halada kalıyor ayın 1 gibi falan gidecek sonra geri gelecek eşim ameliyat olacak bı 2 3 haftada öyle kalırBunlardan nefret geldi gerçekten ne kadar zorlanırsam zorlanayım tek başıma bakmak en güzeli onlarla uğraşmaktansa allahtan 20 gün kalıp gittiler benim birde kayınbabam da geldi adam mememi gördü gece gece yine aklıma geldi sinirlerim bozuldu yarardan çok zararları oluyor
Bizim 4-5. haftalar ama uyku sorunu yaşıyoruz dalıp hemen uyanma.Bu cuma 8. Haftamız bitecek canım. Çocuk herşeye direnç gösteriyor
En iyisi hiç bişey hazırlama sonuçta seni kinayamazlar sen bebekli bı kadınsın yeni doğum yaptın yetisememen normal kv ve gorumcelerim yapmadı ya lafı şok geç hatta bence evde yokum taklidi yap misafir gelinceYarın misafirim var 20 kişi evime doluşacsk kayınvalidem ve görümcelerim olarak mahlukatlar ikramlıkları hazırlamayı bırak bir ihtiyacın var mı diye sormadılar bile. Üstelik bu kadar kişiyi evime dolduracak olan onlarrrr eşim şehir dışında çalışıyor bebek saat 2 den beri uyumuyor yatağına koyduğum gibi gözleri boncuk gibi açıkkk çıldırmak üzereyim geceden beri ağlıyorumm hepsini bir kaşık suda boğsam içim rahat etmezzz
Misafir çok zor yaa bana yatılı dahi gelmediler ona rağmen tüm düzen alt üst. Ev küçük resmen köşe kapmaca oynadık evdeEn iyisi hiç bişey hazırlama sonuçta seni kinayamazlar sen bebekli bı kadınsın yeni doğum yaptın yetisememen normal kv ve gorumcelerim yapmadı ya lafı şok geç hatta bence evde yokum taklidi yap misafir gelince
Benimde haftaya gorumcelerim gelecek kaynım gelecek hepsinin bebeleri var 3 tane erkek çocuk var yaşları aynı ve çok fenalar çok bağırıp kavga ediyolar bakalım bende bu çocuğu 1 hafta nasıl uyuyacam onlar varken diye düşünüp duruyorum canım en son çocukları dışarı atmazsam iyidir
40tan sayılıyor ama her bebek farklı..Bebeğinizin atak zamanını 40. haftadan mı sayıyorsunuz yoksa doğduğu hafta mı? Eğer doğduğu haftaysa bu hafta atak haftası ya da yarın. Memede ağlıyor 3 gündür emip ağlıyor emmiyor ağlıyor süt gelmiyor mu diyorum sıkıyorum süt var (meme reddi mi, atak mı?)
Kahverengi kısmın kenarından sıkınca bazen fışkırarak çıkıyor. Bazen de yavaşça sızıyor. Bir standardı yokBir de bir şey sormak istiyorum. Meme ucunuzu sıkınca süt nasıl geliyor yani aniden meme ucunuzu süt kaplıyor hemen akıyor mu? 1-2 noktadan mı çıkıyor sadecr
Tamam canm cuma gideceğim yazarım sana benim 2. Doğum aslında ilk doğumda da 50 gün sürmüştü ama bjusekilde yoğun değildiBenim de kanamaydı. 2 gün sonra kahverengiye döndü. Doktora gidince bana da yazar mısın? Normal miymiş bu
Tam olarak böyleyiz derin uyuyor ama yatağa yatınca faltaşı oluyor gözleri. Gece 2 den beri direniyor sadece emerken uyuyor devamlı da emiyor orda uykusunu mu alıyor anlamıyorum. Emmekten kucaktan düşmüyor şimdi de hep kucak istiyor. Aç mı doymuyor mu diyorum ama doktor kilo alımı iyi diyor. Tüm gece ağladım valla neyi yanlış yapıyorum diye diyeBizim 4-5. haftalar ama uyku sorunu yaşıyoruz dalıp hemen uyanma.
Ah ben de böyleyim ağladım bu gece sadece memede uyuyor sanki ve ben yoruldumTam olarak böyleyiz derin uyuyor ama yatağa yatınca faltaşı oluyor gözleri. Gece 2 den beri direniyor sadece emerken uyuyor devamlı da emiyor orda uykusunu mu alıyor anlamıyorum. Emmekten kucaktan düşmüyor şimdi de hep kucak istiyor. Aç mı doymuyor mu diyorum ama doktor kilo alımı iyi diyor. Tüm gece ağladım valla neyi yanlış yapıyorum diye diye
Ya emerken aniden ağlamaya başlıyor 3 gündür diyorum ağrısı mı var atak mı meme reddi mi çünkü çoğunluk mama ile besleniyor.40tan sayılıyor ama her bebek farklı..
Kahverengi kısmın kenarından sıkınca bazen fışkırarak çıkıyor. Bazen de yavaşça sızıyor. Bir standardı yok
Ya benim kızımda, emzik tutmuyor. Hep kucakta, uykuya dalamıyor gözleri hep yarım, tam uyudu diyip yatağa koyıyoeum uykusunu almış gibi uyanıyor. Kucağımda kestiriyor uykusunu almıyor sonra çığlık kıyamet uyuyamadığı için. Sakinleşsin diye meme veriyorum bende sonra döngü hep başa dönüyor kus gaz çıkart yeniden daldır uykuya. Çözemedim ya bu işi bi, çocuğu uykuya geçiremiyorum resmenKızlar devamlı emmek isteyen bebekleriniz için tavsiye var mı devamlı emmek istiyor devamlı beslendiği için de gaz ve kaka macerası başlıyor uykudan uyandırıyoremziği çok zor tutuyor sadede gaz damlasını emziğe damlatıp verirsem öyle tutuyor. 40 ımız bugün çıktı ama ben hala normal hayata dönemedim
Görseli var mi canım bn direk ağzina damlatsam olur mu33 günlük bebeğim. Evet nbl kullanıyorum, doktor 15. günde verdi. Ürünün üzerinde de yazıyor zaten günde 1 defa 6 damla. Ben sabah uyandığında ilk mamasına damlatıyorum 6 damla öyle veriyorum.
Al benden de o kadar 12 13 kişi olacaklar nereye yerlestirceksem 1 hafta valla bı gelip gideydilerMisafir çok zor yaa bana yatılı dahi gelmediler ona rağmen tüm düzen alt üst. Ev küçük resmen köşe kapmaca oynadık evde
Ayy inşallah tez zamanda giderler de rahata kavuşursun seninki daha beter o kadar kalsalar kafayı yerdim heralde gıcık alınca nefesleri batıyor insana zaten başbaşayız ne ya olmadı yatak odasındada beraber yatın baibaşalık sadece odada ikinizin olması mıBenimki 1.5 aydır bizde halada kalıyor ayın 1 gibi falan gidecek sonra geri gelecek eşim ameliyat olacak bı 2 3 haftada öyle kalır
İnan bende tek kalmak istiyorum esimede diyorum zaten basbadyiz diyor bana ulan annen varya nereye gitsek oda geliyor ya da evde hep onunlayiz bı oda da basbasayiz ama adama fark etmiyor ki
Evet haklısın ben de kendime bunu hatırlatıyorum sürekliCanım eşinle aran iyiyse bunun için bozulmasın derim laf arasında duyurmuşsun zaten. Annelerine pek pek bir şey diyemiyor bir çoğu. Seninle benzer durumumuz o yüzden yazmak istedim. Ben de söyleniyorum duyuruyorum bazı şeyleri ama benim eşim de bir şey diyemiyor dese de olacak olan şu, kv ya ağlar hastalanır ya bir şekilde vicdan yaptırır. Daha önce oldu çünkü. Hastaneden geldiğimiz gün yemek yoktu insan eli boş mu gelir bir tas yemek yapar her durumda kendini öven hanımlar bunlar. Anca öğüt vermeyi biliyor
Burnu çok tıkalı bizimkinin de günlerdir. Şu an zor nefes alıyor o kadar serum döktüm çektim bana mısın demiyor yainşallah ilerlemez başka
Haklısın canım ben de zaten kendime onu hatırlatıyorum sürekli, tam tersi olsa daha mı iyi olurdu boş ver uzak olsunlar diyorumAyyy tam istediğim kv kp canım buna asla takılma karışılmaması gelinip gidilmemesi çok güzel bence benimkiler o kadar mıç mıç ve ben o kadar sevmem ki bu denli mıç mıçlık ve samimiyeti keşke beni sevmeseler ve bu kadar ilgili olmasalar diyorum bunalıyorum her gün konuşmak ölüm gibi geliyor hoşlanmıyorumda kp doğumuma grldi ve lohusa kadının evinde 20 gün kaldı salonum işgal edildi ve asla odamdan çıkamadım göğsümden süt aktı salona ne zaman gitsem bunu onun görmesi huzursuz etti meme mi gördü emzirirken çıldırmalık keşke benimkilerde gelmeseler ilgilenmeseler inan böylesi daha iyi uzağım memleketten gelip 1 ay kalıyorlar işgence gibi
Benimki de ya dün de yapmadı bugün de hala yapmadı zaten günde 1 kez yapıyordu hep onu da yapamadı ıkın ıkın göbeği fıtık olacak diye korkuyorum.Oh maşallahbiz kaka yapamıyoruz ıkınıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?