Benim ki gotunu yerim gotunu koklarim afadersiniz pipini yerim koklarim annem yavrum diye seviyor altını değiştiriyor eşim izin verdikçe bir sinirimi bozuyor ki anlatamam ya annem ne ya o benim evladım kendi evladını sevsin öyleÇok garip arsızlıkları var, benim annemde aksine evde misafir gibi rahat oturup kalkamaz çocuğa bile öyle temkinli ki sormadan altını bile açmıyor resmen. Erkek anneleri alınmasın şimdi debazıları gerçekten bi tuhaf
Geçen bana ben kimseye karışmam laf etmem yapımda yok diyor halbuki 1.5 aydır evde neyi nereye koydu benim haberim yok bı çok şeyi bulamıyorum geçen paspasin ucunu balionda asılı görmüştüm o ne alaka diye düşündüm ama inanın alıp değiştirmedim çünkü geri oraya gidecek bana diyor ki ben gidince evini düzenle bebekle çok düzenleyebilir misin gibi her taraf karışık
Kızlar geçen svuraya yazmıştım gogusum ağrıyor vücuduma vurdu falan diye kv eltime söylemiş sonrada bebek emmiyor demiş eltimde süt acimistir belki demiş bana öyle diyor sütun acimiztir senin ondan bebeği emziremiyorsun diye ulan içime kurt düşürdü sürümün tadına baktım bişey yok yahu ya diyor bebek kilo almıyor ya diyor sütun az ulan bebek 1 haftada 400 Gr almış daha ne yapıyım ben acaba