• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Çok garip arsızlıkları var, benim annemde aksine evde misafir gibi rahat oturup kalkamaz çocuğa bile öyle temkinli ki sormadan altını bile açmıyor resmen. Erkek anneleri alınmasın şimdi de 😅 bazıları gerçekten bi tuhaf
Benim ki gotunu yerim gotunu koklarim afadersiniz pipini yerim koklarim annem yavrum diye seviyor altını değiştiriyor eşim izin verdikçe bir sinirimi bozuyor ki anlatamam ya annem ne ya o benim evladım kendi evladını sevsin öyle
Geçen bana ben kimseye karışmam laf etmem yapımda yok diyor halbuki 1.5 aydır evde neyi nereye koydu benim haberim yok bı çok şeyi bulamıyorum geçen paspasin ucunu balionda asılı görmüştüm o ne alaka diye düşündüm ama inanın alıp değiştirmedim çünkü geri oraya gidecek bana diyor ki ben gidince evini düzenle bebekle çok düzenleyebilir misin gibi her taraf karışık
Kızlar geçen svuraya yazmıştım gogusum ağrıyor vücuduma vurdu falan diye kv eltime söylemiş sonrada bebek emmiyor demiş eltimde süt acimistir belki demiş bana öyle diyor sütun acimiztir senin ondan bebeği emziremiyorsun diye ulan içime kurt düşürdü sürümün tadına baktım bişey yok yahu ya diyor bebek kilo almıyor ya diyor sütun az ulan bebek 1 haftada 400 Gr almış daha ne yapıyım ben acaba

Benim ki gotunu yerim gotunu koklarim afadersiniz pipini yerim koklarim annem yavrum diye seviyor altını değiştiriyor eşim izin verdikçe bir sinirimi bozuyor ki anlatamam ya annem ne ya o benim evladım kendi evladını sevsin öyle
Geçen bana ben kimseye karışmam laf etmem yapımda yok diyor halbuki 1.5 aydır evde neyi nereye koydu benim haberim yok bı çok şeyi bulamıyorum geçen paspasin ucunu balionda asılı görmüştüm o ne alaka diye düşündüm ama inanın alıp değiştirmedim çünkü geri oraya gidecek bana diyor ki ben gidince evini düzenle bebekle çok düzenleyebilir misin gibi her taraf karışık
Kızlar geçen svuraya yazmıştım gogusum ağrıyor vücuduma vurdu falan diye kv eltime söylemiş sonrada bebek emmiyor demiş eltimde süt acimistir belki demiş bana öyle diyor sütun acimiztir senin ondan bebeği emziremiyorsun diye ulan içime kurt düşürdü sürümün tadına baktım bişey yok yahu ya diyor bebek kilo almıyor ya diyor sütun az ulan bebek 1 haftada 400 Gr almış daha ne yapıyım ben acaba
Deli mi ne bunlar yahu. Olumsuz bir durum olsa sevinecekler

Bu bir iç dökme postudur kızlar 🥲
Biliyorsunuz kv ile çok büyük sorunlar yaşadık ki hala yaşıyoruz bu süreçte eşimle bizi boşanma aşamasına kadar götürmek istedi
Eşime gelecek olursam lohusa süreci olsun şu an işe gidip geliyorum eşim Allah razı olsun bi bezini değiştirmez emziririm hemen alır gazını çıkartır uyutmaya çalışır avutur evin işine yardım eder yemek yoksa olsun der kahvaltılık gibi yapar geçeriz romantik bir adam değildir ama merhametlidir ama bir kaç defadır farkettiğim bir şey var annemle babam benim biraz uzakta kalıyorlar ama haftada bir mutlaka gelirler annem evimi bal dök yala temizler yemeğimizi yapar yedirir içirir kaldırır eşimi de çok sever ama dikkatimi çekiyor eşim anneme karşı çok sert tepkiler vermeye başladı annem hata yapsın yada yapmasın aniden tepki veriyor annemin de panik atağı var oda sersemliyor bir anda eşime bişey demek istemiyorum anneme sen seslenme diyorum oda o benim evladım ben dediğini farketmedim bile diyor ama içten içe farkettiğini biliyorum üzülüyorum bu duruma yada bana öyle geliyor eşimin annesi ile benim aram açık diye acaba eşimde mi anneme kötü davranıyor gibi geliyor bilmiyorum öyle işte

Bir haftada 400 gram sadece anne sütü ile mi canım bu arada ne yaparsan yap o kadın annem demekten vazgeçmeyecek benim deli kv küs olmamıza rağmen annem oğlum diye seviyor ne yaparsan yap yani

Bizi de aydınlat lütfen 🤗🤗 bizim ev 24 dereceydi. Osman gönlüal 20 22 ideal dedi. 22ye düşürdük. Bence biraz serin gibi. Ben de zıbın artı tulum ya da altüst takım giydiriyorum. Yelek falan hiç giydirmedim
1 aylık kontrollü gittiğimizde doktor üstünü çıkardı çocuğun tek zıbın kaldı aşı bekliyorduk o arada bende üstünü örtmek istedim
Gerek yok içerisi 24 derece zıbınla durabilir yeterli dedi çocuk tek sıbınla aşısını da oldu ölçümü de yapıldı yarım saat zıbınla durdu çocuk
Ya bu normal doğum için geçerli demi sezeryan içinde mi geçerli. Benim bugğn 40 çıkıyor eşim büyük gün bugün deyip dolanıyor . Sevgili nişanlılık döneminde etmediği iltifatları ediyor arıyor soruyor. Garibim bu günü bekliyor: öyle acılı ağrılıysa kendimi hazırlayayım ben🤪
Ben sezenyan oldum Sezaryen içinde geçerli canım yaa maalesef
Ben böyle acı görmedim 🤦🏼‍♀️

Bizim de çarşamba günü kırkımız çıkıyor inşallah 🥰ekstra bir şey yapıyor musunuz kırk için
Valla biz normal 40 taş, gül, alyanslı suda yıkadık bebişi baby. Eski usul.sonra bende duş aldım o sudan kendime döktüm 😂 Sonra da eşimin teyzesine gittik onlarda sepet yapmışlar yumurta falan boyamışlar o yani🌸💞

Bir haftada 400 gram sadece anne sütü ile mi canım bu arada ne yaparsan yap o kadın annem demekten vazgeçmeyecek benim deli kv küs olmamıza rağmen annem oğlum diye seviyor ne yaparsan yap yani
Galiba kuzum ama ara ara da olsa manada veriyorum o haftada verdim kaç kez mamaninda etkisi vardır illaki sadece sütle sanmıyorum o kadar alsın
Vazgeçmiyor yanında bastıra bastıra benim oğlum falan diyorum ama yok gervi benim kv tüm torunlarını annem diye seviyor bunu fark ettim hadi kızlarının ki tamam da oğullarının ki olmuyor bence bee

Bunlardan nefret geldi gerçekten ne kadar zorlanırsam zorlanayım tek başıma bakmak en güzeli onlarla uğraşmaktansa allahtan 20 gün kalıp gittiler benim birde kayınbabam da geldi adam mememi gördü gece gece yine aklıma geldi sinirlerim bozuldu yarardan çok zararları oluyor

Bu bir iç dökme postudur kızlar 🥲
Biliyorsunuz kv ile çok büyük sorunlar yaşadık ki hala yaşıyoruz bu süreçte eşimle bizi boşanma aşamasına kadar götürmek istedi
Eşime gelecek olursam lohusa süreci olsun şu an işe gidip geliyorum eşim Allah razı olsun bi bezini değiştirmez emziririm hemen alır gazını çıkartır uyutmaya çalışır avutur evin işine yardım eder yemek yoksa olsun der kahvaltılık gibi yapar geçeriz romantik bir adam değildir ama merhametlidir ama bir kaç defadır farkettiğim bir şey var annemle babam benim biraz uzakta kalıyorlar ama haftada bir mutlaka gelirler annem evimi bal dök yala temizler yemeğimizi yapar yedirir içirir kaldırır eşimi de çok sever ama dikkatimi çekiyor eşim anneme karşı çok sert tepkiler vermeye başladı annem hata yapsın yada yapmasın aniden tepki veriyor annemin de panik atağı var oda sersemliyor bir anda eşime bişey demek istemiyorum anneme sen seslenme diyorum oda o benim evladım ben dediğini farketmedim bile diyor ama içten içe farkettiğini biliyorum üzülüyorum bu duruma yada bana öyle geliyor eşimin annesi ile benim aram açık diye acaba eşimde mi anneme kötü davranıyor gibi geliyor bilmiyorum öyle işte
İnşallah öyle değildir sana öyle geliyordur onun cins annesine verilmesi gereken tepkiyi verdin sen suçsuz günahsız annene inşallah sırf sen onun annesiyle kötüsün diye öyle davranmıyordur

Kızlar oğlum grip yada soğuk algınlığı olmuş olabilir mi ya dünden beri burnu dolu serum fizyolojik yapıyoruz anlık açılır gibi oluyor son gene aynı bugün baloncuk çıktı burnundan büyük çocuk gibi 😔 huysuzlukta var

Back