• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ayy inşallah tez zamanda giderler de rahata kavuşursun seninki daha beter o kadar kalsalar kafayı yerdim heralde gıcık alınca nefesleri batıyor insana zaten başbaşayız ne ya olmadı yatak odasındada beraber yatın baibaşalık sadece odada ikinizin olması mı
Ben yiyorum kuzumda işte elden bişey gelmiyor dün mesela İzmir'e gittik eşimin ameliyat gününe karar vermek için oda anası bizimle geldi ama o bile gözüme batıyor artık haftaya ablaları ve abisi gelecek ailecek çoluk çocuk 1 hafta falan kalacaklar dün ev iyice curcuna yahu bı bırakın bı dinleniyim valla bak dinleyemedim geçen rahatsizlandim annem varken evi falan temizliyordu şimdi bana kaldı kv üstün körü yapıp bırakıyor dedim eşime ablanlar gelmeden su evi bı temizleyelim her tarafı değiştirmiş düzenini eski haline getiriyor laf sokuyorum onu bile algılamıyor ay valla bak 🤣🤣🤣 artık kv Lee zırh geçiriyor üstlerine 🤣🤣🤣

Ya bana kalmalı misafir gelmedi. Kayinbalide rahmetli oldu diye kendi annem ve ananem var. Sadece gündüzlü misafirler geliyor ina rağmen kafamdan ateş çıkıyor. Ben uyumak istiyorum arkadaşım. Bu çocuk gece boyu ayakta gündüz bizimkiler baktığında da uyumak istiyorum bu kadar zor mu. Kebddi arkadaşlarımı dahi istemiyorum. Gelen işkence oluyor. Yarın çok önemli bir durusmam var ona çalışmam lazım. Şimdi misafir geliyor. Akşam misafir var hece den evvel gitmez. Ben ne yapacağım yani zaten sabaha kadar çocuk bakıyorum. Yazık değil mi. Kimisi 3 kere geliyor
1 kere gelmeleri neylerine yetmiyorda 2 3 defa geliyorlar ay Allah'ım saçmalığa bak
Varya misafirlere evde yokmuş numarası yapmak lazım benim gelenler hep şehir dışı bı görümcem Yunanistan'dan gelecek bı gorumcemde kaynimda Ankara'dan gelecek şimdi hani uzaktan gelince kalacaklar illaki ama Allah'tan senin gibi hergun misafirim yok çünkü ben şehir dışında oturuyorum aileler Ankara'da 🤣🤣🥺

1 kere gelmeleri neylerine yetmiyorda 2 3 defa geliyorlar ay Allah'ım saçmalığa bak
Varya misafirlere evde yokmuş numarası yapmak lazım benim gelenler hep şehir dışı bı görümcem Yunanistan'dan gelecek bı gorumcemde kaynimda Ankara'dan gelecek şimdi hani uzaktan gelince kalacaklar illaki ama Allah'tan senin gibi hergun misafirim yok çünkü ben şehir dışında oturuyorum aileler Ankara'da 🤣🤣🥺
Ay kalmalı olanlar da çıldırmalik ama en azından gelip bitiyorlar dahası yok ucu yok. Beni bir tanesi eşime ve kocasına sikayet etmiş. Aradım kadını dedim yorgunum ya yorgunum Allah aşkına. Çocuğa paket yapmış bez ve damak kasiyici falan Allah aşkına eksik olsun hepsi. 2 kere geldin getirmedin 3 uncude mi aklına geldi derler adama

Evet haklısın ben de kendime bunu hatırlatıyorum sürekli

Haklısın canım ben de zaten kendime onu hatırlatıyorum sürekli, tam tersi olsa daha mı iyi olurdu boş ver uzak olsunlar diyorum

Benimki de ya dün de yapmadı bugün de hala yapmadı zaten günde 1 kez yapıyordu hep onu da yapamadı ıkın ıkın göbeği fıtık olacak diye korkuyorum. :( gazını çıkarıyor ama kaka yok. Acaba diyorum sütüm az mı ? Çünkü internette vücudun hala sindirime devam ettiği için kakasını yapamayabileceğini okumuştum yabancı sitelerde. Fazla olsa atardı gibi bi mantık mı var anlamadım ki.

Valla hiç bilmiyorum inan ki. Sürekli memede kalmak istiyor ona da sinirleniyor. İkındığı için uyuyamıyor 🥲 emdikçe de şişti çocuk

Ay kalmalı olanlar da çıldırmalik ama en azından gelip bitiyorlar dahası yok ucu yok. Beni bir tanesi eşime ve kocasına sikayet etmiş. Aradım kadını dedim yorgunum ya yorgunum Allah aşkına. Çocuğa paket yapmış bez ve damak kasiyici falan Allah aşkına eksik olsun hepsi. 2 kere geldin getirmedin 3 uncude mi aklına geldi derler adama
Bende aynı fikirdeyim ve bıktımmmm. Uyumak istiyorum. Çocuğu merak ediyorlarmış . Etmesinler banane ben onların çocuklarını merak ettim mi dedim en sonunda

Görseli var mi canım bn direk ağzina damlatsam olur mu
Direkt ağzına damlatılır mı onu hiç bilmiyorum canım yanlış bilgi vermeyeyim, mama kullanmıyorsan belki sütünü sağıp içine damlatabilirsin

Eklentiler

• 68f34770-cc84-437b-93e7-d07197d39e6c.jpeg
    68f34770-cc84-437b-93e7-d07197d39e6c.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 27
Valla hiç bilmiyorum inan ki. Sürekli memede kalmak istiyor ona da sinirleniyor. İkındığı için uyuyamıyor 🥲 emdikçe de şişti çocuk
Ya benimki de inanır mısın emzik tutma huyu da yok sürekli meme aranıyor. Emzirdikçe fazla kilo aldı sanki gıdısı katlanıyor yanakları pofuduk oldu

Biz de aynıyız, uyumuyor benimki. Bir sıkıntı mı var, doymuyor mu diye düşünüp duruyorum. Herkes doysa uyur diyip duruyor. Memeden düşmüyor çocuk yetmiyor sağdığımı veriyorum yine yok. En fazla yarım saat uyuyor.

Sizin de öyle mi
Bu gece bizim de böyleydi gece 12’de uyutmaya başladık şu saat oldu yarım saatten uzun uyumadı. Sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum ama çiş kaka yapıyor sürekli. Gerçekten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi meme uçlarım o kadar ağrıyor ki

Bu gece bizim de böyleydi gece 12’de uyutmaya başladık şu saat oldu yarım saatten uzun uyumadı. Sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum ama çiş kaka yapıyor sürekli. Gerçekten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi meme uçlarım o kadar ağrıyor ki
Bizde öyle sabaha kadar ayaktayız resmen memede 10 dk kucakta 10 dk uyuduğuyla uykuyu toplayıp toplayıp ayakta duruyor hemde az buz değil yani 9-10 saat. Bide emmek istiyor reflüsü var sanırım sürekli kusuyor gaz yapıyor sar başa modunda sabah ediyoruz

Bizde öyle sabaha kadar ayaktayız resmen memede 10 dk kucakta 10 dk uyuduğuyla uykuyu toplayıp toplayıp ayakta duruyor hemde az buz değil yani 9-10 saat. Bide emmek istiyor reflüsü var sanırım sürekli kusuyor gaz yapıyor sar başa modunda sabah ediyoruz
Biz de tüm geceyi öyle geçirdik hep vardı ama hiç bu kadar olmamıştı en azından gece bir sefer 3 saat uyuyordu bugün sıfır uykuyuz resmen🥲 yarın ebe gelecek tartsın sütüm yetmiyorsa cidden mamaya başlayalım çünkü tükendim ben mental olarak 3 gündür duşa girmeye çalışıyorum hala giremedim. Allahım sen aklıma mukayet ol diye geziyorum evde.
Nasıl dayanıyor bu bebeler bunca saat uykusuzluğa aklım almıyor

Biz de tüm geceyi öyle geçirdik hep vardı ama hiç bu kadar olmamıştı en azından gece bir sefer 3 saat uyuyordu bugün sıfır uykuyuz resmen🥲 yarın ebe gelecek tartsın sütüm yetmiyorsa cidden mamaya başlayalım çünkü tükendim ben mental olarak 3 gündür duşa girmeye çalışıyorum hala giremedim. Allahım sen aklıma mukayet ol diye geziyorum evde.
Nasıl dayanıyor bu bebeler bunca saat uykusuzluğa aklım almıyor
Çiçeğim benim sütün niye yetmesin kendine öyle söyleme hem için rahat etmiyorsa ver emzirme üstüne bende bazen az geliyor 30 cc veriyorum .
uykuya gelince bende anlamadım ilk kez böyle bebe gördüm saatlerce uyumayan. Artık bende bitap düşmüştüm kucakta uyuyunca koydum önğme emzirme yastığını araya sıkıştırdım bunu yanlarada yastık dik şekilde uyudum bu günler geçecek biliyorum şu an bizden ayrılıp uykuya geçmek başlarına doğumdan sonra gelen en korkunç şey heo öyle düşünüp sabrediyorum..

Orası öyle canim da işte yılda 1 kere olunca ses edemiyorum 🥴 hayır neyini şikayet ediyor arsız ya
Getirmesin kalsın sanki Allah Allah yaa

Çiçeğim benim sütün niye yetmesin kendine öyle söyleme hem için rahat etmiyorsa ver emzirme üstüne bende bazen az geliyor 30 cc veriyorum .
uykuya gelince bende anlamadım ilk kez böyle bebe gördüm saatlerce uyumayan. Artık bende bitap düşmüştüm kucakta uyuyunca koydum önğme emzirme yastığını araya sıkıştırdım bunu yanlarada yastık dik şekilde uyudum bu günler geçecek biliyorum şu an bizden ayrılıp uykuya geçmek başlarına doğumdan sonra gelen en korkunç şey heo öyle düşünüp sabrediyorum..
Ay bilmiyorum ama cidden artık sağlıklı düşünemiyorum ya şu an mesela yine memede emzik gibi kullanıyor. Yatırmaya korkuyorum hani milim kıpırtdatsam gözlerini hemen açıyor. Geçecek di mi bu günler 🥹

Ay bilmiyorum ama cidden artık sağlıklı düşünemiyorum ya şu an mesela yine memede emzik gibi kullanıyor. Yatırmaya korkuyorum hani milim kıpırtdatsam gözlerini hemen açıyor. Geçecek di mi bu günler 🥹
Dun gece emzirdim kucagimda uyudum. Kolumdan yataga kaydirirkenki halim degme yogacilara tas cikartir. Tam yatirdim oh bee dedim bes dakika gecmedi cin gibi acti gozunu. Gunduz uykulari hep kucakta. Nasil alistiricak bilmiyorum. Bi arkadasimin cocugu da boyleymis. Napcaz kizlar allahiniz askina biri bisi desin.

Dun gece emzirdim kucagimda uyudum. Kolumdan yataga kaydirirkenki halim degme yogacilara tas cikartir. Tam yatirdim oh bee dedim bes dakika gecmedi cin gibi acti gozunu. Gunduz uykulari hep kucakta. Nasil alistiricak bilmiyorum. Bi arkadasimin cocugu da boyleymis. Napcaz kizlar allahiniz askina biri bisi desin.
Ahahaha tam yatırdım tekrar açtı gözünü ne zaman uyuyacak bu çocuk anlamıyorum ki ben😂 uzmanlar ilk 3 ay bebek nasıl istiyorsa öyle yapacaksınız diyorlarmış ama gelsinler benimle bizimkine baksınlar valla

Sabahtan beri sadece kahvaltı yapmak için odamdan çıktım onun haricinde odamda emziriyorum ve uyutuyorum hiçbi şey yapmak istemiyorum. Sabah ben kahvaltı yaparken bebek ağlıyordu annem de keşke sütüm gelse de emzirebilsem siz bakamıyorsunuz gibi bir gafta bulundu sanırım bu yüzden odamdan bile çıkmak istemiyorum

Sabahtan beri sadece kahvaltı yapmak için odamdan çıktım onun haricinde odamda emziriyorum ve uyutuyorum hiçbi şey yapmak istemiyorum. Sabah ben kahvaltı yaparken bebek ağlıyordu annem de keşke sütüm gelse de emzirebilsem siz bakamıyorsunuz gibi bir gafta bulundu sanırım bu yüzden odamdan bile çıkmak istemiyorum
Bunu kendi annen mı söyledi ay

Back