- 15 Şubat 2024
- 2.378
- 3.156
- 33
Hep buradayızBu saatler yine sessiz kalmışherkes mi uyuyor bee
Biz her iki gibine bir çekiyoruz canım ama hava kuruluğundan oluyor dedi doktor evimiz aşırı sıcak bebekle yattığımız odaya nemlendirici aldık geldikKızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Geceleri oğlumun burnundan hırıltı geliyor genzine akıyor gibi. bir iki kez serumla yıkadık çektik ama geçmiş değil henüz. Neden oldu bilemiyorum da sizlerde var mı bu
Biz oğlanla 6 gibi uyuduk bu saatte kalktık vallaGözümden uyku akıyor
Anlaşılan sana büyük baskısı yok üşür bu çocuk diyeEv 24-25 derece uzun kollu zıbın ayakları pantolon bazen şapka bu kadar uyurkende üstüne ince bi Müslüm örtü
Bizde klima var kuru havadan hep tıkanıyor burnu günlük temizliyoruz biz.Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Geceleri oğlumun burnundan hırıltı geliyor genzine akıyor gibi. bir iki kez serumla yıkadık çektik ama geçmiş değil henüz. Neden oldu bilemiyorum da sizlerde var mı bu
Aynısı benim de canım. herhalde regl oldum dedim baya kırmızıydı kanama geri azaldı. 48. Gün bugünYaa kızlar beni kanama in 45-46 gün oldu hala devam ediyor sizlerin bitti mi bi ara azalmıştı ama şuan yine ped taktım
Benimki de tam tersi son ses tv açık olsun istiyor kavga gürültü kadın programları vloggerlar falan ben onun sesine geriliyorum ama kırılmasın diye bişey diyemiyordumValla bende öyleyim annem kızıyordu en başında ama sen benim delirmemi mi istiyorsun bunalıyorum zaten diye biraz sert çıkınca rahat bıraktı karışmıyor şimdi
Amin canım inşallah her şey düzene girecek
Kesinlikle kullanmalı doktorum da öyle söyledi östrojen hormonumuz yerlerdeymiş emzirdiğimiz için çok kuruluğun var dedi bana daGerçekten zor ya. Benim sezerysm ama ben 50-60 gün beklemeyi düşünüyorum. Beklemeyenlrr kayganlaştırıcı kullanmalı
Ay çok korkunç gerçekten ben denicem demiş bi de. bu kadar bebekle oynayası varsa kendi yapsın bi taneTövbe yarabbim illa bir şey sıkacak kadın. Hiç güvenemiyorum yemin ediyorum bak. Benden gizli saklı bir şey yapar diye . En son puseti getirdi bunun içinde çocuk durabilir dedi KV. Sıkılıyor istemiyor dedim olsun ben denicem dedi . Çocuk ikinci dakika da bastı çığlığı . Ben sana yalan mı söylicem beni sorgulama artık ben o çocuğun annesiyim dediim
Bahane üretmene gerek yok canım hormonlar sebebiyle olduğunu direkt söyle bi de onları eylemeye uğraşamayız vallaKızlar benimde 1ay4gün oldu dikiş azdı zaten az bi yırtık oluşmuştu düzeldi şimdi ama ben ilk ilişki çok korkuyorum köşe bucak bahaneler üretip kaçıyorum bide 3. Çocuk ama korku aynı korku
İyi bari çok sevindim hatasını anlamasına. Sen de ev işini boş ver benim işime karışma bi dahakine yeter deseydinDün eşim kızımız doğduğundan beri ilkkez 24 saati beraber geçerdi. Ve sadece ikimizdik. Ailelerden kimse yoktu. Ortaklaşa baktık. %70 ben %30 ona paslasım yemek yapıcam duş alıcam evi toplayacağım yoruldum gibi bahanelerle.
Dün artık akşam üzeri 6-7 gibi ben çocuğu uyutmaya çalışırken geldi yanıma sarıldı. Bitanem ne kadar zormuş. Ne kadar çok yoruluyormuşsun ben 1 günde bittim dedi.
En kötüsü de sana bağımlı ve özgürlüğünü alıyor elinden dışarı bile istediğin an çıkamıyorsun kitliylr resmen seni dedi.
Yaaa dedim. Sen işteyken bazen sızlanma mesajları atıyorum çok yoruldum hiç durmadı uyumadı diye. Böyle günler geçiriyorum hem de tek başıma dedim.
Yok valla çok zor ilkkez anladım seni dedi2. Çocuğu istiyordu mesela dün diyor ki hemen acele etmeyelim 2. İçin. Ve ekliyor iyiki ikiz olmamış ne yapardık ya mahvolurduk diyor
Resmen farketmeden adama ders oldu dün evde durması içimin yağları eridi.
O yorgunluğumu bebeğin durmayısıno gördükçe de sağolsun ev işlerine kendi koşturdu. Bana sürekli sen otur dinlen ben hallederim yorgunsun diye dolandı evde.
Bi de diyor ki ben işten gelene kadar ev işi yapma gelince ben yaparım sen her fırsatta dinlenmene bak. Dedim o işler öyle olmuyor yiğidim. Akşam gelince yemek istiyorsun gün içinde bi acil gelen olsa etse ev dağınık duramıyorsun. İlla yapıyorsun iş dedim. Olsun sen yine de dinlen bol bol diyor
Ahhh ahhh. Erkekleri anca maruz bırakacaksın ben onu anladım
Ahahaha ben bu süreçte şunu anladım bunların bir ortası yokBenimki de tam tersi son ses tv açık olsun istiyor kavga gürültü kadın programları vloggerlar falan ben onun sesine geriliyorum ama kırılmasın diye bişey diyemiyordum
Kesinlikle kullanmalı doktorum da öyle söyledi östrojen hormonumuz yerlerdeymiş emzirdiğimiz için çok kuruluğun var dedi bana da
Ay çok korkunç gerçekten ben denicem demiş bi de. bu kadar bebekle oynayası varsa kendi yapsın bi tane
Bahane üretmene gerek yok canım hormonlar sebebiyle olduğunu direkt söyle bi de onları eylemeye uğraşamayız valla
İyi bari çok sevindim hatasını anlamasına. Sen de ev işini boş ver benim işime karışma bi dahakine yeter deseydin
Maaşımdan daha fazla bir rakamı, fizyolojik bir süreç olan 1 günlük doğuma vermek. Gerçekten şok içindeyim. Demek ki doğruymuş. Cevabınız için teşekkür ederim.Ben bursada 50 ödedim hatta 75 olan bir hastaneydi indirim yaptılar malesef ki normal geldi fiyatı ne ara alıştık bilmiyorum bu rakamlara ama
Evet ya 30. Gün regl gibi olmuştu dün bir daha oldu bitmesi gerekmiyor muydu bu hafta içi dr kontrolüne gideceğimAynısı benim de canım. herhalde regl oldum dedim baya kırmızıydı kanama geri azaldı. 48. Gün bugün
Çok ince giydiriyorsun diyorlar ben bmyle yapıyorum diyorum kimse karışamıyorAnlaşılan sana büyük baskısı yok üşür bu çocuk diyeanneler örtüyor ben açıyorum
Clinikid diye roll on şeklinde masaj yağı canımCanım neymiş o sürer sürmez gaz çıkaran şey kaçırdımda
Bana da bıraksalar zıbın ve tulumla gezdirecem çocuğu ama bırakmıyor anneler ayağına çorap üstüne yün yelek üstüne ince örtü yetmezmiş gibi uyuyunca bişey daha örtmek istiyorlarAnlaşılan sana büyük baskısı yok üşür bu çocuk diyeanneler örtüyor ben açıyorum