Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarr maşallahınız var oku oku bitmedi ayolbenimde hafif hafif bulantilarim var herseyden tiksinme yuz ifadem var bide özellikle eti cok severim normalde ama şimdi adini duyunca bile tiksinme geliyir bana .1.5 kilo vermisim cok az yiyebiliyorum ama doktor gelisimi bir hafta önden dedi . düşük riski olunca biraz panigimara ara sancimsi seyler oluyir bende ama iki tane erkek bebesi ben yapmazsam kim yapacak evi bebegi kilo alsin isteyenler icin avakado kasar yumurta yemiştim midem iyiyken sabahlari bide muz kilo yapiyir bebişe kalp atışını duyab herkes icin cok sevindim birlikte saglikla geçsin gunlerimiz insallah
Kızlar çok fena regl ağrım var ya bu regl ağrısı ne zamana kadar sürüyor daha kese görmedik 26sında göreceğiz. Mide bulantısı falan yok, sadece regl ağrısı
benım suan reglime 6 gün var olabılır mı ya umıtlenmek ıstemıyorum ama gecen ay bunun daha cıddı bır sancısını hıssetmıstım kımyasalla sonuclanmıstı ama sımdı kı oyle degıl baskı gıbı sızı sızı ınce ınce
Bende berbat durumdayım kızlar mide bulantısı dan dewamli uyumak istiyorum.isyerinde kafamı ordan oraya koyuyorum oğlumda erken başlamış miydi bu kadar hatırlamıyorum