Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    6
Aynıyız ben de böyleyim. Bir endişe yok değil acaba kese oluşacak mı, ne olacak diye heyecanla bekliyorum. Tabi sürekli kan da veremem 3 kez verdim zaten gayet güzel arttı. Azıcık kahverengi lekelendim geçen gün ama o da geçti. Yani biz keseyi görene kadar rahat edemeyiz 🫠
Ben sabah bildiğin kanama görünce birkaç damla da olsa allahtan taze kan renginde değildi dedim gitti herhalde. Neyse ki devam etmedi. Sancısı kaldı akşama kadar yattım🥲 şu keseyi kalp atışını bir görsek Allahımmmm lütfen rüya gibi geliyor çünkü 🥲

Ben sabah bildiğin kanama görünce birkaç damla da olsa allahtan taze kan renginde değildi dedim gitti herhalde. Neyse ki devam etmedi. Sancısı kaldı akşama kadar yattım🥲 şu keseyi kalp atışını bir görsek Allahımmmm lütfen rüya gibi geliyor çünkü 🥲
İnşallah o zamanlar da gelsin bir an önce hayırlısıyla 🫠 kırmızı aktif kanama olmadığı sürece korkma dediler bana. Şükür ki benim de devam etmedi 🤭

Daha oğlum bilmıyor 12. Haftayı atlatalım öyle söyleyelim aksi bi durum olursa çocuğu beklentıde yarım bırakmayalım belki kaldıramaz die söylemedık

Kasık ağrısı için bir arkadaş burada ayakları yukarı dikip 10 15 dk dinlenin geçiyor dedi. Denedim işe yarıyor ben de ne zaman yorulsam yapıyorum ağrım geçiyor. Leke de yorulunca olabiliyor önceki gebeliğimde de yaşadım. Bol dinlenip olumlu düşünücez 😁
Harika öneri, deneyecegim bunu:) is yerinde de ayakları havaya kaldıracak biryer bulmam lazım😁😂

X