- 6 Mart 2024
- 429
- 236
- 31
Şeker dediysem toz şeker tanesi sende küp şeker mi sandınYok kız dur daha ne şekeri şu an susam kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker dediysem toz şeker tanesi sende küp şeker mi sandınYok kız dur daha ne şekeri şu an susam kadar
Ben sabah bildiğin kanama görünce birkaç damla da olsa allahtan taze kan renginde değildi dedim gitti herhalde. Neyse ki devam etmedi. Sancısı kaldı akşama kadar yattım şu keseyi kalp atışını bir görsek Allahımmmm lütfen rüya gibi geliyor çünküAynıyız ben de böyleyim. Bir endişe yok değil acaba kese oluşacak mı, ne olacak diye heyecanla bekliyorum. Tabi sürekli kan da veremem 3 kez verdim zaten gayet güzel arttı. Azıcık kahverengi lekelendim geçen gün ama o da geçti. Yani biz keseyi görene kadar rahat edemeyiz
24Yaş kaç canım?
Valla öyle sandım dedim bunlar çocuğu erken büyüttüŞeker dediysem toz şeker tanesi sende küp şeker mi sandın
İnşallah o zamanlar da gelsin bir an önce hayırlısıyla kırmızı aktif kanama olmadığı sürece korkma dediler bana. Şükür ki benim de devam etmediBen sabah bildiğin kanama görünce birkaç damla da olsa allahtan taze kan renginde değildi dedim gitti herhalde. Neyse ki devam etmedi. Sancısı kaldı akşama kadar yattım şu keseyi kalp atışını bir görsek Allahımmmm lütfen rüya gibi geliyor çünkü
Yok çiçeğim sabah gülüştük böyle şaka mahiyetinde caya tane tane şeker atıp falan insan şeker tanesine bakıp nasıl hayal kurar dieValla öyle sandım dedim bunlar çocuğu erken büyüttü
Ayyy ben de 30dan sonra yükselen aslanın özelliklerini yaşamaya başladım vallahi hayat zor başak erkeği de zor kardeşim dualarım seninleAaa benim eşimde başak ve ben aslan burcuyum özelliklerini dibine kadar yaşıyorum bebişimde aslan olucak inşallah kendi için aslan olmasını isterdim zaten
Vallahi gülüyorum ama biz de aynıyız işte insan böyle hayal kurarmış demek ki sağlıkla kavuşalım susamlarımıza şekerlerimize inşallahYok çiçeğim sabah gülüştük böyle şaka mahiyetinde caya tane tane şeker atıp falan insan şeker tanesine bakıp nasıl hayal kurar die
Oyssss amin amin kurban olduğum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinVallahi gülüyorum ama biz de aynıyız işte insan böyle hayal kurarmış demek ki sağlıkla kavuşalım susamlarımıza şekerlerimize inşallah
Ahahaha karşısında aslan olunca bence ona hayat zordurAyyy ben de 30dan sonra yükselen aslanın özelliklerini yaşamaya başladım vallahi hayat zor başak erkeği de zor kardeşim dualarım seninle
İyi yapmışsınız biz de henüz kimseye söylemedik aileler de bilmiyorDaha oğlum bilmıyor 12. Haftayı atlatalım öyle söyleyelim aksi bi durum olursa çocuğu beklentıde yarım bırakmayalım belki kaldıramaz die söylemedık
bilmiyorum tartışılırAhahaha karşısında aslan olunca bence ona hayat zordur
Harika öneri, deneyecegim bunu:) is yerinde de ayakları havaya kaldıracak biryer bulmam lazımKasık ağrısı için bir arkadaş burada ayakları yukarı dikip 10 15 dk dinlenin geçiyor dedi. Denedim işe yarıyor ben de ne zaman yorulsam yapıyorum ağrım geçiyor. Leke de yorulunca olabiliyor önceki gebeliğimde de yaşadım. Bol dinlenip olumlu düşünücez