2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kzlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kaç kat ve ev sıcakl
Çok garip arsızlıkları var, benim annemde aksine evde misafir gibi rahat oturup kalkamaz çocuğa bile öyle temkinli ki sormadan altını bile açmıyor resmen. Erkek anneleri alınmasın şimdi de 😅 bazıları gerçekten bi tuhaf
Kız bende erkek annesiyim hahaha ilerde daha beter oluyormuşum😂

Merhaba, ben buraya 2025 haziran annelerinden geldim. Bugün bir şey duydum ve şok yaşadım. Özel hastane doğum fiyatı 70 bin olmuş, Konyada. Bu doğru olabilir mi? Lütfen olamaz deyin. Özel sebeplerimden dolayı özel hastane tercih ettim ama doğum fiyatlarını bilmiyordum. Sizler ne kadar ödediniz Konya için soruyorum

Madem kocalarımıza geçiriyoruz ben de bi dertleneyim. Benzer durum yaşayan var mıdır acaba. Hastaneden gelince koltukta yatmak zorunda kaldık dikişlerden dolayı yatağa inip çıkamadığım için , artık iyileştim ve yatak odamıza geçmek istedim ama eşim ısrarla koltukta yatmak istiyor. Asla da ayrı uyuyamam bilir. Ama hala salonda koltukta uyuyalım deyip duruyor tv yi asla kapatmıyor gece 2 te kadar. Çocuğun kafasında sürekli bi tv sesi ışık sonuna kadar açık ya maç ya video izliyor o kadar sinirlendim ki ödün vermeyişinden keyfinden. Biz geçiyoruz geliyorsan gel dedim ama ısrarla salonda yatmaya bahane bulup gidiyor adam 🫠 hayır yapışık ikiz gibi otururduk asla ayrı durmazdık ama şuan resmen adamı bi kaşık suda boğabilirim

Kızlar benimde 1ay4gün oldu dikiş azdı zaten az bi yırtık oluşmuştu düzeldi şimdi ama ben ilk ilişki çok korkuyorum köşe bucak bahaneler üretip kaçıyorum bide 3. Çocuk ama korku aynı korku 🤕

Bu saatler yine sessiz kalmış 😅 herkes mi uyuyor bee 😂😂

Az önce kulak çöpü zeytinyağ yaptım pamuk gibi oldu çocuk bildiğin doğum gbi acılı ıkındı yavrum karnım yandı
Benim kız da 1 günü geçti yapmadı kaka
Bu zeytinyağını iyice mi yakıyorsunuz bana bi tarif edermisiniz yaa
Ben kantoron yapa batırıyorum parmağımı ve poppsuna msj gibi yapıyorum onu yaparken susuyor kesiliyor ağlaması ama kakaya ne kadar yardımcı oluyor bilmiyorum
Zeytinyağını yapmak istiyorum

Merhaba, ben buraya 2025 haziran annelerinden geldim. Bugün bir şey duydum ve şok yaşadım. Özel hastane doğum fiyatı 70 bin olmuş, Konyada. Bu doğru olabilir mi? Lütfen olamaz deyin. Özel sebeplerimden dolayı özel hastane tercih ettim ama doğum fiyatlarını bilmiyordum. Sizler ne kadar ödediniz Konya için soruyorum
Ben bursada 50 ödedim hatta 75 olan bir hastaneydi indirim yaptılar malesef ki normal geldi fiyatı ne ara alıştık bilmiyorum bu rakamlara ama

X