2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Adet olmak mı 40 çıkarmasıymış ilk kez duydum.içimizi iyice bi temizlese bari akarken

Ne kadar da tanıdık bir ev hali kv uyuyanın üstüne kar yagarmis diyip örtüyor iki kat yeni doganlari anlarım ama sanki büyüdükce pek ortmemek gerek ama 3. Ay kontrolüne gittiğimde sorucam doktora

Kızlar merhaba. Oğluma 40 mevlitinde yaptığım yasin kitabı var elimde kaldı isteyen olursa uygun fiyata elimde olanları istedikleri şekilde yazılı etiketleyip gönderebilirim.. İlgilenenler msj atabilir.

Evet ya 30. Gün regl gibi olmuştu dün bir daha oldu bitmesi gerekmiyor muydu bu hafta içi dr kontrolüne gideceğim
Ben 40 ta gittim hiçbir şey demedi doktor. Smear aldı sadece. Her şey yolunda dedi gönderdi. Hala lekelenme devam ediyor

Son düzenleme:
Bence nasl alışırsa sen sen normal olanı yapiyorsun bir dahaki doktor kontrolünde özellikle sorucam kıyafet konusunu
Bizi de aydınlat lütfen bizim ev 24 dereceydi. Osman gönlüal 20 22 ideal dedi. 22ye düşürdük. Bence biraz serin gibi. Ben de zıbın artı tulum ya da altüst takım giydiriyorum. Yelek falan hiç giydirmedim

Bizi de aydınlat lütfen bizim ev 24 dereceydi. Osman gönlüal 20 22 ideal dedi. 22ye düşürdük. Bence biraz serin gibi. Ben de zıbın artı tulum ya da altüst takım giydiriyorum. Yelek falan hiç giydirmedim
Doktor bana sen ne giyiyorsan 1 fazlasını giydir yeter diyor. Ev 23-24 derece. Uzun kollu zıbın giyiyor üzerine alt üst takım ayağına 2 çorap giydiriyorum ama gaz olmasın üşümesin ayağı diye.

Bu arada göz doktoruna götürdünüz mü bebekleri? Ne zamana kadar götürmek lazım acaba

Doktor bana sen ne giyiyorsan 1 fazlasını giydir yeter diyor. Ev 23-24 derece. Uzun kollu zıbın giyiyor üzerine alt üst takım ayağına 2 çorap giydiriyorum ama gaz olmasın üşümesin ayağı diye.
Üstüne birsey örtüyormusun bizim ev genelde 25 bazen 26 oluyor üst iki alt iki yelek uyurken üzerine battaniye bebeğim 2 aylik

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında memnun kaldığınız emzirme danışmanı var mı ? Özelden iletişim paylaşır mısınız?

Abooo o neydi gızzz
Ben hayatımda böyle acı çekmedim 1 kere denedik 2. Ye cesaretim yok açıkçası

Bana kimse böyle bişe demedi yaa çok hazırlıksız yakalandım ben
Ya bu normal doğum için geçerli demi sezeryan içinde mi geçerli. Benim bugğn 40 çıkıyor eşim büyük gün bugün deyip dolanıyor . Sevgili nişanlılık döneminde etmediği iltifatları ediyor arıyor soruyor. Garibim bu günü bekliyor: öyle acılı ağrılıysa kendimi hazırlayayım ben

Aptamil almış eşim ama hem içeriğini beğenmedim hem gaz yaptı. Golden goat kullanan varmı onu almak istiyorum keçi sütlü diye
Ben başından beri golden kullanıyorum: çok memnunum. Doktor bana aptamil kullanma hafif tadı şekerli hem bağımşılık yapar hem anne sütünü reddeder demişti : aptamil tadı daha güzel diye sütü içmek istemiyormuş. Başka mama kullanmadım ama bence golden gözat öyle aşırı gaz falan da yapmıyor: sadece hazırlarken bolca çalkala sonra biberonun kapağını aç mamanın çalkalama gazı gitsin dedi doktor. Senin de aklında olsun

Ay benimde eşim Müteahit. Yeni inşaata başladı . Afedersiniz ama götü çıkıyor . Malum ustalarla uğraşmak hakikaten zor iş. Ve bu ara birçok kalemde ustayla uğraşıyor . Ay bende kendime itiraf edeyim içten içe seviniyorum öyle onu yorgun görünce

Ben de sert çıktım şimdi hiçbişeye karışmıyo ahhshs

Ya goldenide aldım bize oda hiç yaramadı çocuk çığlık atıyo gazdan çıkaramıyo bide sanki büyük tuvaletinde zorlanmaya başladı. Eczaneylr görüştüm hastanedede aptamil prematil kullandığo için biraz daha aptamil dene olmazsa sma confort öneririm dedi

Erkeklerin aradığı o kadın siz olabilirsiniz ben bu kadar anlayışlı olsam kocam dünya mutlusu olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…