En iyisini sen yapıyorsun wallaÇok ince giydiriyorsun diyorlar ben bmyle yapıyorum diyorum kimse karışamıyor
Adet olmak mı 40 çıkarmasıymış ilk kez duydum.içimizi iyice bi temizlese bari akarkenKasıklarım ağrıdı canım eskiden nasıl adet oluyordum ise öyle çok kan geldi doktora gittim korkulacak bir şey yok dedi annem gil de kırk çıkarması bu dediler hayırlısı ile inşallah bir çıkarsa iyi olacak
İşte bende de öyle oldu cnm adet olmayasın bence benimki adetYaa kızlar beni kanama in 45-46 gün oldu hala devam ediyor sizlerin bitti mi bi ara azalmıştı ama şuan yine ped taktım
Ne kadar da tanıdık bir ev haliBana da bıraksalar zıbın ve tulumla gezdirecem çocuğu ama bırakmıyor anneler ayağına çorap üstüne yün yelek üstüne ince örtü yetmezmiş gibi uyuyunca bişey daha örtmek istiyorlar
Emzirirken örtüyü atıyorum üstünden biri gelip tekrar örtüyor ev 25-26 derece
Ben 40 ta gittim hiçbir şey demedi doktor. Smear aldı sadece. Her şey yolunda dedi gönderdi. Hala lekelenme devam ediyorEvet ya 30. Gün regl gibi olmuştu dün bir daha oldu bitmesi gerekmiyor muydu bu hafta içi dr kontrolüne gideceğim
Bence nasl alışırsa sen sen normal olanı yapiyorsun bir dahaki doktor kontrolünde özellikle sorucam kıyafet konusunuÇok ince giydiriyorsun diyorlar ben bmyle yapıyorum diyorum kimse karışamıyor
Bizi de aydınlat lütfenBence nasl alışırsa sen sen normal olanı yapiyorsun bir dahaki doktor kontrolünde özellikle sorucam kıyafet konusunu
Doktor bana sen ne giyiyorsan 1 fazlasını giydir yeter diyor. Ev 23-24 derece. Uzun kollu zıbın giyiyor üzerine alt üst takım ayağına 2 çorap giydiriyorum ama gaz olmasın üşümesin ayağı diye.Bizi de aydınlat lütfenbizim ev 24 dereceydi. Osman gönlüal 20 22 ideal dedi. 22ye düşürdük. Bence biraz serin gibi. Ben de zıbın artı tulum ya da altüst takım giydiriyorum. Yelek falan hiç giydirmedim
Üstüne birsey örtüyormusun bizim ev genelde 25 bazen 26 oluyor üst iki alt iki yelek uyurken üzerine battaniye bebeğim 2 aylikDoktor bana sen ne giyiyorsan 1 fazlasını giydir yeter diyor. Ev 23-24 derece. Uzun kollu zıbın giyiyor üzerine alt üst takım ayağına 2 çorap giydiriyorum ama gaz olmasın üşümesin ayağı diye.
Ya bu normal doğum için geçerli demi sezeryan içinde mi geçerli. Benim bugğn 40 çıkıyor eşim büyük gün bugün deyip dolanıyor . Sevgili nişanlılık döneminde etmediği iltifatları ediyor arıyor soruyor. Garibim bu günü bekliyor: öyle acılı ağrılıysa kendimi hazırlayayım benAbooo o neydi gızzz
Ben hayatımda böyle acı çekmedim 1 kere denedik 2. Ye cesaretim yok açıkçası
Bana kimse böyle bişe demedi yaa çok hazırlıksız yakalandım ben
Ben başından beri golden kullanıyorum: çok memnunum. Doktor bana aptamil kullanma hafif tadı şekerli hem bağımşılık yapar hem anne sütünü reddeder demişti : aptamil tadı daha güzel diye sütü içmek istemiyormuş. Başka mama kullanmadım ama bence golden gözat öyle aşırı gaz falan da yapmıyor: sadece hazırlarken bolca çalkala sonra biberonun kapağını aç mamanın çalkalama gazı gitsin dedi doktor. Senin de aklında olsunAptamil almış eşim ama hem içeriğini beğenmedim hem gaz yaptı. Golden goat kullanan varmı onu almak istiyorum keçi sütlü diye
Ay benimde eşim Müteahit. Yeni inşaata başladı . Afedersiniz ama götü çıkıyor . Malum ustalarla uğraşmak hakikaten zor iş. Ve bu ara birçok kalemde ustayla uğraşıyor . Ay bende kendime itiraf edeyim içten içe seviniyorumEşim bir ay yok dediğim gibi askere gitti. Ben o gittiğini için çok kuruldun başta ama şimdi fark ediyorum ki kafa dinliyorum ben de. Kızlar linclemeyin ama ben evde kendimden fedakarlık yaparken onunda orda sefa surmedigini bilmek zorlandığını bilmek iyi geliyor. Onsuz kaldığıma üzülemiyorum:)) vır de burda olsa batar gibi hissediyorum. Kavga ederdik gibi düşünüyorum
Ben de sert çıktım şimdi hiçbişeye karışmıyo ahhshsValla bende öyleyim annem kızıyordu en başında ama sen benim delirmemi mi istiyorsun bunalıyorum zaten diye biraz sert çıkınca rahat bıraktı karışmıyor şimdi
Amin canım inşallah her şey düzene girecek
Ya goldenide aldım bize oda hiç yaramadı çocuk çığlık atıyo gazdan çıkaramıyo bide sanki büyük tuvaletinde zorlanmaya başladı. Eczaneylr görüştüm hastanedede aptamil prematil kullandığo için biraz daha aptamil dene olmazsa sma confort öneririm dediBen başından beri golden kullanıyorum: çok memnunum. Doktor bana aptamil kullanma hafif tadı şekerli hem bağımşılık yapar hem anne sütünü reddeder demişti : aptamil tadı daha güzel diye sütü içmek istemiyormuş. Başka mama kullanmadım ama bence golden gözat öyle aşırı gaz falan da yapmıyor: sadece hazırlarken bolca çalkala sonra biberonun kapağını aç mamanın çalkalama gazı gitsin dedi doktor. Senin de aklında olsun
Erkeklerin aradığı o kadın siz olabilirsinizCanım çocuğu verdiğinde alma olayini biraz içinde cozumlemye çalış ağlasa bile oda babası sen almadikca yapmadıkça o yapma ihtiyacı daha çok duyacaktır bence. Senin hissettigin diğer tüm duygular lohusalık. Bir yerde okumuştum lohusalık kadının eski haliyle vedalaşma sürecidir diye. Ben hamileliğimde girdim o sürece. Zorlu bir hamilelik geçirdim işime gidemedim evden çalışmaya başladım resmen eve kapandım eşim aynen dediğin gibi hayatına kaldığı yerden devam ederken benim hayatım daha bebek karnimdayken tepe taklak olmuştu son iki ay da dayanamayip izne ayrıldım resmen eve kapandım şimdi bu süreçte bebek resmen bana oyalanma kaynağı gibi geldi yani oyuncak gibi tabiri caizsehiç değilse evdeyken ilgilenebilecegim birşey var diyorum resmen eşim ise de gidiyor arkadaşlarının yaninada gdiiyor geceleri hiç uyanmiyor bunlarida benim zorumla yapiyor. Gece uyandır diyor uyandirmiyorum arada git arkadaşlarınla takıl diyorum ben yolluyorum ben yandım bari o yanmasın birde o bunları yaptığında bana dönüşü çok daha pozitif oluyor benim için daha iyi oluyo çünkü şu dönemde malesef onun yapacağı bişey zaten yok . Oda şakasına diyor ki 2 yaşına kadar sen bak sonra ben bakcam söz
Bir arkadaş daha yazmış bu işi cozmenin en güzel yolu kabullenmek. Ve polyanacilik oynamak herşeye iyi tarafından bakmaya çalış eşinle ilgili de negatif düşünceler aklına geldiği an defetmeye çalış hormonlar izin verdikçe. Birde kendine hep şunu şöyle GECECEK