Kzlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kaç kat ve ev sıcaklKız bende erkek annesiyim hahaha ilerde daha beter oluyormuşumÇok garip arsızlıkları var, benim annemde aksine evde misafir gibi rahat oturup kalkamaz çocuğa bile öyle temkinli ki sormadan altını bile açmıyor resmen. Erkek anneleri alınmasın şimdi debazıları gerçekten bi tuhaf
Valla ara ara çoğalıyor benim kanamam doktor kanaman bitince görüşelim 40 gün sonra dedi ama hala sürüyor inan kiDeğildir dimi ya adet falan…süt zaten az dedim ondan dolayı mı
Benimki aynı dediğini yapıyor işte hemen gazda çıkarmıyor bu sıralarda da kaka yapamıyor ıkınıyor öylebebeği besledim ama üstten gaz çıkartmadı bir türlü direkt uyudu, yatırdım bende. İnşallah kabus olarak bana geri dönmez bu
Kaka yapamamaları çok kötü ya çok huzursuz ediyorBenimki aynı dediğini yapıyor işte hemen gazda çıkarmıyor bu sıralarda da kaka yapamıyor ıkınıyor öyle
Kaka yapamamaları çok kötü ya çok huzursuz ediyor
Kaç gün yapmamıştı bebeğin? Biz 4. Güne uyanıyoruz.Az önce kulak çöpü zeytinyağ yaptım pamuk gibi oldu çocuk bildiğin doğum gbi acılı ıkındı yavrum karnım yandı
Benim kız da 1 günü geçti yapmadı kakaAz önce kulak çöpü zeytinyağ yaptım pamuk gibi oldu çocuk bildiğin doğum gbi acılı ıkındı yavrum karnım yandı
Aman uyusun millet ellemeBu saatler yine sessiz kalmışherkes mi uyuyor bee
Ben bursada 50 ödedim hatta 75 olan bir hastaneydi indirim yaptılar malesef ki normal geldi fiyatı ne ara alıştık bilmiyorum bu rakamlara amaMerhaba, ben buraya 2025 haziran annelerinden geldim. Bugün bir şey duydum ve şok yaşadım. Özel hastane doğum fiyatı 70 bin olmuş, Konyada. Bu doğru olabilir mi? Lütfen olamaz deyin. Özel sebeplerimden dolayı özel hastane tercih ettim ama doğum fiyatlarını bilmiyordum. Sizler ne kadar ödediniz Konya için soruyorum
Bizim 2 gun kaldi bakalimBende hiçbir etkinlik yapamıyorum yüz üstü yatma süresi 15 saniye. Uyumadığı sürelerde hep ağlıyor. 40 çıktıktan sonra belki toparlar diyorum bakalım avutuyorum kendimi
Yani bitmişti benim yine başladı.tek farklı olarak antibiyotik içmeye basladım crp yüksek bende kaşıntı devam ediyorValla ara ara çoğalıyor benim kanamam doktor kanaman bitince görüşelim 40 gün sonra dedi ama hala sürüyor inan ki
Cnm nasıl ayırdedicem.adet mi ? Fazlaca mı oldu senin de normalden ?Ben oldum canım adet bitti şimdi 18’inde kırkımız çıkıyor bizim de
Mesela benim adet kanaması gibi bol bol pıhtılı geldi ve hemen hemen tüm zamanlardan fazlaydı kanamam bel ağrısı kaşık ağrısı oldu ben ordan anladımCnm nasıl ayırdedicem.adet mi ? Fazlaca mı oldu senin de normalden ?
Valla ben ayırt edemedim canım gerçektenYani bitmişti benim yine başladı.tek farklı olarak antibiyotik içmeye basladım crp yüksek bende kaşıntı devam ediyor