2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Merhaba günaydın 💐
Koltuk altı ya da kulaktan ölçüm dikkate alınıyor. Temassız ölçer her yerde farklı ölçer çünkü. Koltuk altından 37 buçuğun üstü önemli

Gunaydinlar ✨ sana da bebisinle bol sutlu-gazsiz-reflusuz-kusmasiz aylar 😊

Biz de 3 cesit atesolcer var, onceleri sadece koltukalti ile idare ederiz diyordum ama teyit olsun diye esim bir de braun’un alindan olcerini almis, alnindan ozlikle agladiginda ve emerken 38 leri goruyoruz, vucuduna bakinca zaten bi yeri 36 cikarken bi yeri 38 cikabiliyor, senin temas ettigin yerler yuksek cikiyor, bu yuzden bu da yaniltici oluyor. Sonra bebeklerde en dogru olcu veren braun kulakici atesolcer alip artik koleksiyonu tamamlamaya karar verdim 😂 en dogru olcumu bu ve koltuk alti veriyor. Doktorumuzda da kulakici olcer var, o yuzden alabiliyorsan sen de bundan al 🙂
Direct Nexus'un ateş ölçeri var bende de hem temassız hem kulak içi, dün kulak içinden de ölçtüm o da normal çıktı ama vücudu sıcaktı o zaman dediğiniz gibi hem temas etmekten hem kıyafetlerden hem emmekten birleşince kombo bi sıcaklık yapmış. Kulak içi ve koltuk altı devam edeyim bari 🥹 çok teşekkür ederim 🫶🏿

Benim ilk dogumum normaldi. Sonraki 2si sezaryan. Cook zorlandıgımı hatırlıyorum baya canım acımıştı 40günden sonraki birkaç ay. Yani ölüm gibi birseydi ama kimse olmedi diyebilirim 😬 Allah kolaylık versin
Evet yani hiç beklemediğim şekilde ağrılı ve bir miktar kanamalı oldu açıkçası tedirgin oldum bayağı, normal mi değil mi bilemedim 🥲

Benimde aynı oldu şimdi ıkınıp duruyor uykusunda . Zor uyuttum😭😂
Bisi dicem paralel evrenlerde ayni bebege bakiyo olabilir miyiz? Emdi baktim sizdi g.tün g.tün yanima dogru kaydirdim. Mikir mikir yapti devam etti uyumaya ama sonrasinda yol su elektrik olarak döndü.

Ben de çoğunlukla gece beslenmelerinde gaz çıkaramıyorum ne kdr pat pat vursam da çıkmayınca çıkmıyor
zaten çok gazlı bir bebek bizimki her şeye dikkat etmeme rağmen bir de böyle olunca daha fena, şimdi kucağımda ıkınıuor memede uykuda aniden çığlık atıyor çok üzülüyorum şu 3 ay bi gelse kesilse gaz muhabbeti

Kızlar öncelikle çok özür diliyorum böyle bir soruyu sorduğum için gerçekten çok çekiniyorum ama normal doğumdan sonra ilişki yaşayan, yaşayabilen oldu mu acaba
Bizim henüz kırkımız çıkmadı denemedik 😂 ama daha uzun süre beklemeyi düşünüyorum tam anlamıyla iyileşmek için ve o kafada değilim tüm hormonlarım çekilmiş gibi ama çevremdeki herkes doğum sonrası beraberlikte ilk zamanlar çok ağrılı sancılı oluyor dedi

Evet yani hiç beklemediğim şekilde ağrılı ve bir miktar kanamalı oldu açıkçası tedirgin oldum bayağı, normal mi değil mi bilemedim 🥲
Abooo o neydi gızzz 🤦🏼‍♀️
Ben hayatımda böyle acı çekmedim 1 kere denedik 2. Ye cesaretim yok açıkçası
Bizim henüz kırkımız çıkmadı denemedik 😂 ama daha uzun süre beklemeyi düşünüyorum tam anlamıyla iyileşmek için ve o kafada değilim tüm hormonlarım çekilmiş gibi ama çevremdeki herkes doğum sonrası beraberlikte ilk zamanlar çok ağrılı sancılı oluyor dedi
Bana kimse böyle bişe demedi yaa çok hazırlıksız yakalandım ben

Yani tam tarif edemem ama kapana kısılmış gibi hissediyorum artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak ömür boyu bir sorumluluk kafamdan o kadar çok şey geçiyor ki malesef buda bazen suçluluk hissetmeme neden oluyor
Hah aynen kapana kisilmis gibi. Sanirim bunu hepimiz hissediyoruz bi noktada. Sorumluluk cok buyuk. Su zor donemi atlattigimizda daha iyi hissedicez kesin. Dogru mu ikinci ucuncu cocuklu bacilarim? Yapici bisi duymaya ihtiyacim var Allah peygamber askina hadi goreyim sizi be.

zaten çok gazlı bir bebek bizimki her şeye dikkat etmeme rağmen bir de böyle olunca daha fena, şimdi kucağımda ıkınıuor memede uykuda aniden çığlık atıyor çok üzülüyorum şu 3 ay bi gelse kesilse gaz muhabbeti
Ay 3 ay gibi kesiliyor muymuş kesin bilgi mi? Bizimki de gece beslenmesinden sonra gaz çıkartamazsa sabaha karşı yattığı yerde aynı böyle oluyor🥲 hatta şimdi de öyleydi babasına kitledim artık. Bizim ebe bezsiz lavaboya tutun böyle durumlarda diyor. Ya böyle küçük çocuklar bacaklarından tutup tuvalete çıkartılır ya tam olarak öyle😂 baya gaz çıkartıp kaka yapıyor öyle olunca

Hah aynen kapana kisilmis gibi. Sanirim bunu hepimiz hissediyoruz bi noktada. Sorumluluk cok buyuk. Su zor donemi atlattigimizda daha iyi hissedicez kesin. Dogru mu ikinci ucuncu cocuklu bacilarim? Yapici bisi duymaya ihtiyacim var Allah peygamber askina hadi goreyim sizi be.
Aynen canım bende ileride daha iyi hissederiz diye umuyorum herkes yaptığına göre bizde yaparız heralde

X