2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bugün kp kv yanında hüngür hüngür ağladım eşimi şikayet ettim. 2,5 senelik evliyim bir kez bile olumsuz bişey yansıtmadım ama bugün canıma tak dedi eşimin saçmalığı.

Güne güzel başladık güle oynaya hazırlandık Avm gittik mama almak için. Neyse sonrasında birer de dondurma yedik. Gülenoynaya yola çıktık. Markete gittik alışveriş yapmaya. Markete gelmeden önce dedim ki. Çocuk kucağım da kıpırdanıp duruyor Uyanacak epeydir de aç mamasını hazırla öyle markete geçelim dedim. Yok yok uyanmaz dedi markete girdik. Kasadayken yaygarayı kopardı. Neyse ben arabaya geçtim ama mama hazırlayacak kadar misade etmiyor eteşe düşmüş gibi ağlıyor. Eşim geldi arabaya mama hazırlarken yanlışlıkla panikleyip mamayı arabaya döktü. Sonra patladı tabi. Bu çocuğu mamaya alıştırdık kimse vermiyor bi biz veriyoruz. Emzirmezsen mamadan nasıl vazgececek. Hani süt bezlerin iyiydi neden sütün yok. Bağırıp durdu.

20 gündür zaten. Ayşe’den duydum Fatma’dan duydum bilmem ne arkadaşım şöyle dedi. Yok instagramdan gördüm yok gelen giden misafirler olsun. Herkes bi mamayı kötülemekte eşime karşı.
Ah kıyamam mamaya hiç bulaşmasaydınız. Aman bizim kız bizim oğlan 3 gün mama içti sonra bıraktırdık. En son markette sırada bekleyen adam demiş 5 günlük oğlum var 2 gün içtik bıraktırdık sonra siz de ağlasa da vermeyin vs. Bana onları saydırıyor bak millet bıraktırmış sen bıraktıramadın vs.

Sustum sinirden sessiz sessiz ağlıyorum kucağımda bebekle. Neyse kv geçtik yemek yiyecektik orada.
ben önden girdim o park yeri ararken. Salona geçip kp e kapat tv konuşacağız dedim ama hüngür hüngür ağlıyorum.
Şok oldular tabi.
Neyin var kızım vs dediler.
Şu oğlunuzu terbiye edin bıktırdı beni 20 gündür dedim.
Benim süt az geliyor sağınca 30 cc çıkıyor. Bu çocuğun bi öğünde 70 -90 cc içmesi gerektiğini söyledi doktor. Sütüm yetmiyor.
Bunu oğlunuza anlatamıyorum. Sanki şarıl şarıl sütüm akıyor da ben vermiyormuşum gibi davranıyor. Eve gelen herkes mamayı kötülüyor. Bi kişi daha kötülesin evden kovucam haberiniz olsun dedim.
Kulaktan duyma şeylerle her akşam bana laf sokuyor bıktım artık dayanamıyorum dedim.
Haliyle kızdılar baya eşime. Ona ne oluyda verdiğin mamaya karışıyor. Kendisş de mamayla büyüdü hatta şimdi ki mamalar gibi bile değil. Pirinç unu felan onlarla büyüdü dediler.
Eşim girdi o esnada. Babası direk azarladı. Sen neden kadının sütüne mamasına karışıyorsun sen mi emziriyorsun akşama kadar sen mi başındasın anası bilir ne yapacağını dedi.
Bu direk savunmaya geçti. Kötü bişey demedim vs. Bana biraz sitem etti sen neden babamlara şikayet ediyorsun beni dedi.

Bend dedim ; Daha dün ondan önce ki gün hatta bu sabah uyarmadım mı seni güzel güzel anlatmadım mı.
Sütüm az yetmiyor. Takviye gıdalar aldım 30 cc süt oldu 50-60 cc. Ama hala yeterli değil. İyice arttıkça belki bebek kendi mamaya gerek duymayacak ama şuan yetmiyor sütüm. Bana milletin ağzı ile gelme doktora bi kez daha danışalım istersen demedim mi dedim.

Neden laftan anlamıyorsun da milletin ağzıyla her günümü zehir ediyorsun yok sütüm işte yok benim evladıma garezim mi var dedim.

Sustu kaldı zaten. Annesi de baya kızdı. Kadının sütü yoksa aç kalacak değil ya bebe verecek mamayı dedi. Parası zor geliyorsa ben alırım mamasını dedi.

Öyle kapandı konu.
Şimdide eve geldik sohbet etmeye çalışıyor. Bakmıyorum yüzüne.
Bu süreçte beni en çok yoran kişi eşim oldu.
Herkesin sütü olacak diye bişe yokki yaa
Benim abimin eşi kendini parçaladı sütü artsın diye olmadı olmadı 1 ay bile emziremedi çocuğunu
O zaman çok üzülmüştüm ama şimdi hiç pişman değilim mama kullandığım için diyor
Senin sütün kocan yüzünden de artmıyor olabilir bu kadar üzüyorsa seni normal sütünün olmaması o konuşanlar bunu niye söylememişler hiç acaba
Sen ağzınla ah etmesende Allah biliyor canım yeni anneyi böylesine üzmek kırmak ne kadar günah
İnşallah eşin toparlar bugünden sonra
Sen yine büyük büyük ver tepkini anca anlar belki

Kızlar öncelikle çok özür diliyorum böyle bir soruyu sorduğum için gerçekten çok çekiniyorum ama normal doğumdan sonra ilişki yaşayan, yaşayabilen oldu mu acaba

Kızlar öncelikle çok özür diliyorum böyle bir soruyu sorduğum için gerçekten çok çekiniyorum ama normal doğumdan sonra ilişki yaşayan, yaşayabilen oldu mu acaba
Doktor bana sezeryan da normal de 40 gün önermiyorum ilişki demişti hatta 40 çıkınca gel muayene edelim ondan sonra ilişki olabilir demişti sezeryan oldum bu arada ben 40’a da 3 gün var hala lekelenmem devam ediyor

X