• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Doktor’a 2 kontrol önce dedim bazıları bir kaç gün hissetmiyormuş ben sürekli hissediyorum her hareketini hissediyorum normal mi dedim 😂 yaramaz bir şey olacak gibi görünüyor dedi. Hakkımızda hayırlısı 😂
Hahahah ben çok yaramaz bir kızdım, erkek kardeşim de tam tersi oyuncak bebek gibi sakin bir çocuktu, annem hep ruhlarınız karışmış derdi 😁😁😁 eşim de hiperaktif bir çocukmuş bize koşturmaca görünüyor gibi 🫣😂🤭

Kesinlikle bizde de o ses açık ve yüzüyor karnımda kızım 😁😁😂 bazen çok yoruluyorum hemen doğsun istiyorum ama aynı bedende yaşadığımız bu anıları çok özleriz kesin 🥹
Sağlıkla iki ıkınmada gelsinler inşallah 😬 ama evet bu anları çok özleriz kesin özellikle gece uyanıp emzirirken 😂😂

Hahahah ben çok yaramaz bir kızdım, erkek kardeşim de tam tersi oyuncak bebek gibi sakin bir çocuktu, annem hep ruhlarınız karışmış derdi 😁😁😁 eşim de hiperaktif bir çocukmuş bize koşturmaca görünüyor gibi 🫣😂🤭
Aynı durumdayız 😂 eşim de ben de fenaymışız kızımız da muhtelen bize kök söktürecek 😅

Kızlar bu arada hastanede bebeğe emzik verecek misiniz? Annem direk verelim diyor ablamın 2 bebeği de emzik tutmadı çok zorlandı emzik niyetine memede durdular o nedenle annem hemen verelim diyor emzirme danışmanları 1 ay sonra verin diyor. Kafam çok karışık siz ne düşünüyorsunuz?
Ben doktora soyliycem karnimdan cikartir cikqrtmaz versin o kadar verme taraftariyim 🫣🫣

Ablam da aynıydı gece emzik niyetine meme ağzındaydı. Tabi ki her koşulda emsin istiyorum ama beni de emzik yapmasın uyku kaliten falan düşüyor çünkü bebek büyüdükçe.
Sürekli değildi ama sıkdı son zamanlarda kafamı duvarlara vuruyordum artık sinirden bağırıp çağırıyordum ama mamayı falan da kabul etmemişti ben ilk çocuğumu kaybettim ya ondan emzireceğim diye de tutturmuştum o sütlerin boşuna aktığını görünce

Kızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.

Kızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
Ben şu şekil bir hamilelik geçiriyorum 🤣🤣

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar selam tüm destekleriniz için teşekkür ederim.. farklı bi hastaneye gittim Amnisure test diye bi test yaptık ondan gelen suyun amiyotik sıvı olup olmadığı anlaşılıyormuş negatif çıktı çok şükür.. rahim agzi kısalığına baktı yokmuş.. diğer hastaneyi dava etsem yeridir de neyse..
çok fazla akıntım varmış fitil verdi dr iki gün kullan dedi.. haftaya gel bakim dedi..
kendi dr umda o suyun değildir dedi ama beni kafamda soru işaretleri ile bıraktı gel bi bakayım bile demedi.. ona da daha gitmeyeceğim..
Geçmiş olsun canım çok şükür emin oldun en azından doktora güvenmek çok önemli bu süreçte ben de çok zor bir doktor buldum.

Ben sadece parkta düz yürüyüş yapabiliyorum bel ve kasık ağrım çok arttı 3 hafta yasakladı doktor işe gitmemi bile 🥹 iş ev arası çok mesafe vardı biraz yıprandık sanırım, öncesinde uzun süre pilates ve zumba geçmişim var ona güveniyorum 🤲🥹

ben doğuma yetistiremem aksilik olur diye dip bucak giriştim 2 gün sürüne sürüne başladım sonra açıldım şimdi daha enerjigim çatı ağrım vs de azaldı. Camlara kapı duvara yardımcı bulmaya çalışıyorum 😫. İşler bitsin pilatese başlarım bence çok gerekli enerjide kalmıyor otur otur 🤭🤭

Belki havalar ısınınca biraz enerjimiz gelir ya, ben İstanbul’dayım son 1 haftadır özellikle hava karlı, yağışlı dışarı adımımı atmadım. Mart ta biraz düzelirse yürüyüşleri artırırız ☺️ yani umarım

Ben de çok istiyorum
Her gün kalktığımda "bugün TV ye yansiticam ve basliycam" diyorum ve tabiki başlayamıyorum
Bencede gaza getirelim

Kızlar bu gece ilk kez soluma dönüp yatamıyordum resmen. Bebek sol tarafımda toplanmış ama bi şekilde döndüm yattım da 😂 Başına gelen var mı? Çok garip bi andı şimdi tekrar sağa falan dönmeye korkuyorum ajsjjdjxj

Back