2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğin kakası koyu yeşile döndü iki gündür birazda huzursuzluk var üstümüs felan olabilir mi yoksa ben demir ilacins başlamistim o mu etkiliyor rengi?

Kızlar bu bebiş uyumuyor ya. Gündüzleri 1 saate kalmadan emmek istiyor geceleride Max 2 saat hele bugün sabah 15 dk uyudu uyudu uyandı hiç dinlenemiyorum 🥺

Ay valla Türkiye’de olsam seve seve ama ben Almanyadayım🥲 Burda biz az kullanacağımız bir sürü şeyi temiz ikinci el aldık. İkinci el kültürü çok fazla ve çok seviyorum bunu. Türkiye’de de let go’da, sahibinden de falan var sanırım bi bakmıştık eşimle 😂 en olmadı muadil bakılabilir yorumları iyi olan çünkü bi teknolojisi yok bence yani çok basit bir mekanizması var marka çok farketmez gibi geliyor bana.
😃 Almanya’daki ebay ve flohmarkt kulturune hayranim, ama burada niyeyse bana cok zor geliyor almak da satmak da. Muadilleriyle arada baya fiyat farki var ama isvecli bilim adamlarinin teknigi tam taklit edilememis olabilir bence 🙂

Normalde yapıp şimdi yapmadıysa gerçekten çok yorgundur belki canım gündüzde yoğun geçtiyse, diğer ihtimalde herşeye alışıldığı gibi bunada alışıp artık yapmak istemiyordur. Ama birinciyse sebep diğer günlerin hatrına bugünü görmezsen sende canını sıkmazsın
Yorgun olduğundan değil sıkıldı bence öyle aman aman yorulmuyor bu aralar
Çok normal şuan öyle hissetmen canım. Emzirdiğimiz için hormonlarımız baskılanıyor.
Zamanla düzelecektir.
Kızlar size sorum olacak. Spiral ne zaman taktırabiliriz. Risk alıp yanlışlıkla 2. Ye hamile kalmak istemiyorum. Benim ki tüp bebek gerçi ama Dr ilk bebekten sonra doğal yolla da hamile kalabilirsin dedi. En azından 2 yıl beklemek istiyorum.
Spiral hemen taktırabilirsem rahat ederim.
40 kontrolüne gittiğimde takabiliriz demişti doktor bana
Ya benim eşimde sanki bu yazdıklarını o yaşamış gibi asla ikinci çocuğu istemiyorum çok zormuş muhakkak korun spiral falan taktıralım diyor. Hayır zor tamam da sana mı zor neyine zor Allah aşkına. Ha korunmayı da benden bekliyor malum lohusa benim kocam 😂
Boş bulunsan boğarsın bunları yaa
Çok kuruluyorum bu 3 4 gündür eşime 😠

Benim mesai şimdiden başladi kızlar saat 9dan beri uyumuyor hatta sabahtan beri yarım saatte bir uyuyup uyanıyor galiba gecede böyle geçecek

Nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum uykusuzluktan basım ağrıyor herşeyiyle bana muhtaç bendede güç yok 😔
Sabir canim, ben dayanamadigimda nobeti esime devredip mama ver diyorum, biraz uyuyorum yoksa cok zor guc toplamamiz 🙁 aklim da kaliyor orda cunku babasi daha tutamiyor bile ama baska da care yok. Allah biz annelere guc versin 🙏

Emiyor gazı çıkıyor, kakasını yapıyor rahatlıyor. Tekrar boş göğsümü emziriyorum mayışsın diye dalıyor uykuya ama yerine yatırınca 👀 oluyor. 1.5 saattir uğraşıyorum ayağımda bile sallıyorum ama yok yani. Alıştırmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü doğduğu gece hastanede bile ya memede ya kucakta sakin kalıp uyudu yerine yatırınca yine aynıydı 😬 Siz bu işe bi çözüm bulabildiniz mi kızlar? Hayır bu kadar saattir uğraşıyorum uyusa bile uyuyacağı yarım saat 😭
Upk bemimkide aynı sensörlü gibi uyanıyor saatlerce uyumuyor sonra sızıp kalıyor meme meme sürekli emip kusıyor yerine koyuyorum hıçkırık geliyo uyanıyor kabuss

Bunları da deneyeyim inşallah faydası olur çünkü bazı geceler yatağına hiç yatmadan sadece göğsümde geçiyor resmen 😬 kilo alımı iyi olmasa yüzde yüz aç derim öyle bi kapıyor ki göğsümü 🫠
Lız benimkide aynı hep saldırgan valla eşim kafasını tutıypr uzaktan yakalıyor mememi sürekli aç gibi davranıyor ama ilk 10 günde bile normalden fazla kilo almıştı ben doktora doymuyor demiştim ama sütümü sağıyorum az çıkıyor 60 cc anca artmadı sütüm nasıl doyucak ki bana az gibi geliyor

X