• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Al benden de o kadar. Sadece 4 kilo fazlam var ama hafta sonu bi kot alim dedim pişman oldum hiç bişe olmadı yakışmadı 28 beden kot giyiyordum 31 beden aldım 4 kilo bu kadar farketmemeli yaa🤦🏼‍♀️
Valla kot almıyorum bilerek kesin benimde öyle olur bedenim o gerçeğe hazır değilim😂
Ben şu toparlayıcı İspanyol paça eşofman aldım 2 tane çok rahat ve hoş duruyor en önemlisi zayıf gösteriyor
[/QUOTE]
Neymiş o eşofman bende alayım 🤣🤣🤣
Hamilelikte maviden çok güzel kışın giyerim diye İspanyol paça bi kot bi beyaz pantolon aldım kıöımdan asla geçmiyor bedenen basenlerim şişmiş inmiyor

Ayy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyor
[/QUOTE]
Benim basen ve kalçam genişledi gözle görülür şekilde, nasıl incelir bacaklar falan bilmiyorum 🥲

Yemekten sonra yarım saat baş başa bıraktım gaz sancısı vardı ağlıyordu
Geri döndüğümde sende peygamber sabrı var dedi çok yoruluyorsun birileri gelsin yanına diyor
Üstüne almak istemedi bile
Bu arada dün hiç kaka yapmamıştı gece ve bugün inailmaz zorlandım sonra sıcak su torbası yaptım karnına sırtına ve bacaklarının altına tuttum devamlı 3 saatte 3 kere kaka yaptı
Sıcak su torbası çok iyi geldi benim kıza aklınızda bulunsun
Ayrıca masaj be bacak hareketleri de yaptım
Sıcak su torbası ❤️ biz 😄
Yani yorumları daha sinir bozucu olmuş, tek başına uyumayan sancısı olan bir çocuk gerçekten çok zor. Ailem gideli bir hafta oldu benimde nevrim döndü. Bende gaz sancısı için koyuyorum canım çok faydası oluyor gerçekten

4. Ay uyku gerilemesinden sonra yapılabilir demişti bizim koç hanım 😵‍💫😂 bu sefer ikinci ayda düşünüyorum ama rutin. Desteksiz uykuyu başarabiliyor musun? On seferden ikisinde oluyor bizde… derin uyku için kucakta yürüyorum genelde. İlkinde yapmadığım için mahvolduğum tek şeyi bunda yapıyorum ama 🫡 yatırdığımda mıkırdanıp gözünü açtığı an alıyordum diğerini geçiş yapamıyordu sonra da kısa uykularda kaldık, bunda bırakıyorum geri uyuyor bi kaç dakika sonra
Şuan 4. Ay dönemindeki özelliklerine baktımda sanki aynılarını yaşıyoruz biz ya birde 4. Ayda mı olacak böyle 🙄 yok canım başaramıyorum çok nadir gece uykularında oda kendisi uykuya devam etmek istediği için. Ben artık sıkı kundak ayakta sallama bunlardayım, sürekli ayakta dolaşmak çok yordu beni

Kucakta yada sallayarak değilde yatağa koyup kendinin uykuya geçmesini beklemek canım
Öyle oluyo mu yaa cidden 😳
Ben emzirmezsem asla gerçek bir uyku uyumuyor ya da emzirdikten sonra göğsümüze almazsak ( o da bazen)

@irmakyyy eşinle ilgili en son yazdıklarına katılıyorum bende resmen kanka gibi hissediyorum hamile iken böyle değildik bile. Bir de buna ek ben belki lohusa psikolojisi ama çocuktan sonra tam bir aile oluruz gibi hissediyordum ama beklediğim gibi olmadı eşimle ev arkadaşıyız sanki ve işin kötüsü o sadece dışarda çalışıp çok yoruluyor ama ben on parçaya bölünüyorum. Anlayışsız birisi değildir ama anladığı kadarı da bana yetmiyor artık. Daha bağlı oluruz derken ben kendimi çok kopuk hissediyorum, bebeğime bakarken hep eskiyi düşünüyorum böyle olmasına da ayrıca üzülüyorum beni seçmiş gelmiş bebeğim bin şükür ama duygularım beklediğim gibi şekillenmedi ya.
Benim de tam anlatmak istediğim buydu. Rica ettiğim her şeyi yapan bir eşim var ama benim beklentim bu değildi. Duygularımız güçlenir tam aile oluruz sanmıştım, ama meğer ben kendime bi bebek doğurmuşum ve sonsuz bir bakım döngüsüne girmişim. Gözüm eşimi görmüyor sadece hareketleri batıyor. Niye böyle oldu oysaki çok isteyerek yaptık bu çocuğu. Şuan eski halimizi özlüyorum

Kızlar bebeklerinizi göz muayenesinde goturdunuz mu? Pek okuyamıyorum yazılanları
Göz hastalıklarına mi alacaz ya da çocuk için olan göz hastalıklarına mi
Benim oturduğum yerde çocuk yok bizim gittigimiz göz hastalıklarına alsam bakarlar mi bilemedim

Bide kalça cikikligi için ultrasona giren ya da girecek olan var mı bize bı doktor 1. Aydan sonra bakalım diğeri başka doktorda 2. Aydan sonra sizlere ne denildi

Kakası sümüksü oluyor cildinde de kırmızı minik kızarıklık var ağlamada eşlik edince şüphelendi ama şuan hala aynı kakası ve cildi değişmedi ağlaması düzeldi oda damlalardan ve bağırsakları düzene giriyor bence eskisi gibi sürekli kaka yapmıyor günde 2-3 yapıyor eskiden sürekli az az bezinde hep kaka oluyordu
Benim bebeğimin de aynı. Cildinden kızarık noktalar var isilik mi döküntü mü anlayamıyorum. Doktor döküntü dedi. Benimki hiç bi zaman düzenli sık yapmazdı zaten günde 1 bazen 2 kere bez dolusu yapıyor hep ilk günlerden beridir. Kıvamı da hep sıvı diyebilirim, bezi katlayıp açınca uzayan şeyler oluyor mukus olduğunu düşünüyorum. Senin bebeğinin kaka kıvamı nasıl?

Öyle oluyo mu yaa cidden 😳
Ben emzirmezsem asla gerçek bir uyku uyumuyor ya da emzirdikten sonra göğsümüze almazsak ( o da bazen)
Ben memede uyutmamaya çalışıyorum ama bizdede uyku öncesi muhakkak bi emme sonra emzik seansı oluyor. Oluyormuş valla inşallah bizde yapabiliriz 😅

Valla kot almıyorum bilerek kesin benimde öyle olur bedenim o gerçeğe hazır değilim😂
Ben şu toparlayıcı İspanyol paça eşofman aldım 2 tane çok rahat ve hoş duruyor en önemlisi zayıf gösteriyor
Neymiş o eşofman bende alayım 🤣🤣🤣
Hamilelikte maviden çok güzel kışın giyerim diye İspanyol paça bi kot bi beyaz pantolon aldım kıöımdan asla geçmiyor bedenen basenlerim şişmiş inmiyor
[/QUOTE]
Canöm decathlon mağaza dan almıştım şimdi baktım bulamadım birde şunu aldım Los Ojos Kadın Lacivert Yüksek Bel Toparlayıcı Çift Cepli Ispanyol Paça Tayt Bootcut

Ben memede uyutmamaya çalışıyorum ama bizdede uyku öncesi muhakkak bi emme sonra emzik seansı oluyor. Oluyormuş valla inşallah bizde yapabiliriz 😅
Emzikle olmuyor yaa benimki hep düşürüyor ağzından düşünce de uyanıp ağlıyor beceremedi emzik işini uyanıksa duruyor ağzında ama uyurken asla
Bende emzikle uyusun istedim ama olmadı

Ayy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyor
Benim basen ve kalçam genişledi gözle görülür şekilde, nasıl incelir bacaklar falan bilmiyorum 🥲
[/QUOTE]
Gayet inceliyor ama zaman istiyor özel bir şey yapmazsan (spor gibi) benim kızım 5 yaşında doğumdan sonraki süreçte çok kilo almıştım o bacaklar vs hep incelemişti eski forma gitmişti 2. Hamilelikle başa sarsak da eskiye döneriz yine

Emzikle olmuyor yaa benimki hep düşürüyor ağzından düşünce de uyanıp ağlıyor beceremedi emzik işini uyanıksa duruyor ağzında ama uyurken asla
Bende emzikle uyusun istedim ama olmadı
Derin uykuda olmazsa benimkide muhakkak düşürünce uyanıyor. Şimdide emzik verip uyku sürecindeyim. Çok gergin bir bekleyiş 🙄

Back