- Emoji Skoru
- 3.336
- Puanlar
- 83
Bi de hep eleştirel ve suçlayıcı dilAma her şeyi en iyi onlar biliyor lütfen sen ben hiç bişe bilmiyoruz
![Face vomiting :face_vomiting: 🤮](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92e.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de hep eleştirel ve suçlayıcı dilAma her şeyi en iyi onlar biliyor lütfen sen ben hiç bişe bilmiyoruz
Valla kot almıyorum bilerek kesin benimde öyle olur bedenim o gerçeğe hazır değilimAl benden de o kadar. Sadece 4 kilo fazlam var ama hafta sonu bi kot alim dedim pişman oldum hiç bişe olmadı yakışmadı 28 beden kot giyiyordum 31 beden aldım 4 kilo bu kadar farketmemeli yaa![]()
Ay aynı benmki pek bulaşmiyor ama şunu şöyle yap buna dikkat et söyleyip duruyor kendileriAma her şeyi en iyi onlar biliyor lütfen sen ben hiç bişe bilmiyoruz
Yani yorumları daha sinir bozucu olmuş, tek başına uyumayan sancısı olan bir çocuk gerçekten çok zor. Ailem gideli bir hafta oldu benimde nevrim döndü. Bende gaz sancısı için koyuyorum canım çok faydası oluyor gerçektenYemekten sonra yarım saat baş başa bıraktım gaz sancısı vardı ağlıyordu
Geri döndüğümde sende peygamber sabrı var dedi çok yoruluyorsun birileri gelsin yanına diyor
Üstüne almak istemedi bile
Bu arada dün hiç kaka yapmamıştı gece ve bugün inailmaz zorlandım sonra sıcak su torbası yaptım karnına sırtına ve bacaklarının altına tuttum devamlı 3 saatte 3 kere kaka yaptı
Sıcak su torbası çok iyi geldi benim kıza aklınızda bulunsun
Ayrıca masaj be bacak hareketleri de yaptım
Sıcak su torbasıbiz
![]()
Kucakta yada sallayarak değilde yatağa koyup kendinin uykuya geçmesini beklemek canımDesteksiz derken nasıl yani
Şuan 4. Ay dönemindeki özelliklerine baktımda sanki aynılarını yaşıyoruz biz ya birde 4. Ayda mı olacak böyle4. Ay uyku gerilemesinden sonra yapılabilir demişti bizim koç hanımbu sefer ikinci ayda düşünüyorum ama rutin. Desteksiz uykuyu başarabiliyor musun? On seferden ikisinde oluyor bizde… derin uyku için kucakta yürüyorum genelde. İlkinde yapmadığım için mahvolduğum tek şeyi bunda yapıyorum ama
yatırdığımda mıkırdanıp gözünü açtığı an alıyordum diğerini geçiş yapamıyordu sonra da kısa uykularda kaldık, bunda bırakıyorum geri uyuyor bi kaç dakika sonra
Ah çok zor ya, ne olacak halimiz derin uykuya geçemiyorlar bir türlüUykuya dalmıyor çocuk![]()
Öyle oluyo mu yaa ciddenKucakta yada sallayarak değilde yatağa koyup kendinin uykuya geçmesini beklemek canım
Benim de tam anlatmak istediğim buydu. Rica ettiğim her şeyi yapan bir eşim var ama benim beklentim bu değildi. Duygularımız güçlenir tam aile oluruz sanmıştım, ama meğer ben kendime bi bebek doğurmuşum ve sonsuz bir bakım döngüsüne girmişim. Gözüm eşimi görmüyor sadece hareketleri batıyor. Niye böyle oldu oysaki çok isteyerek yaptık bu çocuğu. Şuan eski halimizi özlüyorum@irmakyyy eşinle ilgili en son yazdıklarına katılıyorum bende resmen kanka gibi hissediyorum hamile iken böyle değildik bile. Bir de buna ek ben belki lohusa psikolojisi ama çocuktan sonra tam bir aile oluruz gibi hissediyordum ama beklediğim gibi olmadı eşimle ev arkadaşıyız sanki ve işin kötüsü o sadece dışarda çalışıp çok yoruluyor ama ben on parçaya bölünüyorum. Anlayışsız birisi değildir ama anladığı kadarı da bana yetmiyor artık. Daha bağlı oluruz derken ben kendimi çok kopuk hissediyorum, bebeğime bakarken hep eskiyi düşünüyorum böyle olmasına da ayrıca üzülüyorum beni seçmiş gelmiş bebeğim bin şükür ama duygularım beklediğim gibi şekillenmedi ya.
Benim bebeğimin de aynı. Cildinden kızarık noktalar var isilik mi döküntü mü anlayamıyorum. Doktor döküntü dedi. Benimki hiç bi zaman düzenli sık yapmazdı zaten günde 1 bazen 2 kere bez dolusu yapıyor hep ilk günlerden beridir. Kıvamı da hep sıvı diyebilirim, bezi katlayıp açınca uzayan şeyler oluyor mukus olduğunu düşünüyorum. Senin bebeğinin kaka kıvamı nasıl?Kakası sümüksü oluyor cildinde de kırmızı minik kızarıklık var ağlamada eşlik edince şüphelendi ama şuan hala aynı kakası ve cildi değişmedi ağlaması düzeldi oda damlalardan ve bağırsakları düzene giriyor bence eskisi gibi sürekli kaka yapmıyor günde 2-3 yapıyor eskiden sürekli az az bezinde hep kaka oluyordu
Ben memede uyutmamaya çalışıyorum ama bizdede uyku öncesi muhakkak bi emme sonra emzik seansı oluyor. Oluyormuş valla inşallah bizde yapabilirizÖyle oluyo mu yaa cidden
Ben emzirmezsem asla gerçek bir uyku uyumuyor ya da emzirdikten sonra göğsümüze almazsak ( o da bazen)
Neymiş o eşofman bende alayımValla kot almıyorum bilerek kesin benimde öyle olur bedenim o gerçeğe hazır değilim
Ben şu toparlayıcı İspanyol paça eşofman aldım 2 tane çok rahat ve hoş duruyor en önemlisi zayıf gösteriyor
Emzikle olmuyor yaa benimki hep düşürüyor ağzından düşünce de uyanıp ağlıyor beceremedi emzik işini uyanıksa duruyor ağzında ama uyurken aslaBen memede uyutmamaya çalışıyorum ama bizdede uyku öncesi muhakkak bi emme sonra emzik seansı oluyor. Oluyormuş valla inşallah bizde yapabiliriz![]()
Benim basen ve kalçam genişledi gözle görülür şekilde, nasıl incelir bacaklar falan bilmiyorumAyy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyor
Derin uykuda olmazsa benimkide muhakkak düşürünce uyanıyor. Şimdide emzik verip uyku sürecindeyim. Çok gergin bir bekleyişEmzikle olmuyor yaa benimki hep düşürüyor ağzından düşünce de uyanıp ağlıyor beceremedi emzik işini uyanıksa duruyor ağzında ama uyurken asla
Bende emzikle uyusun istedim ama olmadı
Boncuk boncuk bakışıyoruzzAh çok zor ya, ne olacak halimiz derin uykuya geçemiyorlar bir türlü