2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Aynen yaaa öyle diyorlar birde
Bizde cay kahve faslı bile oluyor kalkmak bilmeyince...
Allah'tan annem yanımda yoksa asla hiçbirşeye yetişemezdim canm
Evin işine mi bakacaksn,misafire yemesi için bişeyler mi hazırlayacaksn, bebişe mi bakacaksn.. Bir dünya iş vlla
Benimde kv yardımcı oluyor o konuda yavrum. Aynen öyle valla

Uyanıyor sağ memeyi emziriyorum sonra gaz çıkartıyorum bez değiştiriyorum solu emzirirken mutlaka kakasını yapıyor yada bez değiştirmesem bu sefer de hıçkırık tutuyor dalamıyor dalamayınca da gelenler geliyor çocuğuma
hmm anladm canm benim bebe emmiyor gece 1.5 saatte mama veriyorum ama altını 3 kere falan acıyorum
Aynı benim durum
😢 üzüldüm senin için de cannm
Ya cnm bebisin kac gunluk bende aldim bugun geldi isnlh bende faydasini gorurum 15 gunluk benimki gunde kac defa kullaniyorsun ve nasil kuzum benim bebisde gunde 1 defa zorla yapiyor kakasini cok zorlaniyor ikiniyor benim kullanmam icin erken mi acaba gunde kac defa ve nasil kullandini yazarmisin kuzum
Canm günde en fazla 3 kez kullanacaksn o yağı valla bende aldm ama işe yaradı mı yaramadı mı bişey diyemicem

Uyanıyor sağ memeyi emziriyorum sonra gaz çıkartıyorum bez değiştiriyorum solu emzirirken mutlaka kakasını yapıyor yada bez değiştirmesem bu sefer de hıçkırık tutuyor dalamıyor dalamayınca da gelenler geliyor çocuğuma
Zor uyuttum valla bende . Gece 5 te gaz sancısı tutuyor şimdi sıcak su torbası koyucam ayaklarının altına 🥲🥲

Ne güzel kızzz benim de annem:))
Kvalide de iş yok
Annem Yok benim , KV ninde bak hakkını yemeyeyim gündüz geliyor bakıyor yardımcı oluyor 🥲😂 onun da kusuru herkese gelin diyor dinlenemiyorum işte . Şu uykusuzluğu Biraz toparlasaydım iyiydi 😂 birde oğlum diye sevmese gül gibi 😂😂😂

Annem Yok benim , KV ninde bak hakkını yemeyeyim gündüz geliyor bakıyor yardımcı oluyor 🥲😂 onun da kusuru herkese gelin diyor dinlenemiyorum işte . Şu uykusuzluğu Biraz toparlasaydım iyiydi 😂 birde oğlum diye sevmese gül gibi 😂😂😂
Allah razı olsun canm ilgileniyormuş saolsunlar
Valla herkesin bir kusuru oluyo işte canm
Uykusuzluk cok zor gerçekten

Benim de bugün 1. Ay.. dün aşı olduk ateş yapar diye korktum . Şükür ateş yapmadı ama dün geceden beri çocuğum sersem gibi .. sabah 10 Dan beri hele uyuyamıyor dalamıyor sersem gibi çok masum 😇 sürekli ağlamaklı sürekli kucak istiyor . Artuk kolumu hissetmiyorum . Sizde de aşı böyle etki yaptı mı ?
Bizim de bugun 1.ay, kutlu olsun bebiskolarin 1.ayi 🙏
Masaj a ihtiyaç var canm. 40 ım cksn kanamam tam bitsin ben gşdefeğşm valla🤣
Ya ben de gidicem de acaba yuzustu yatinca sikinti oluyor mu ki?

Vlla başladılar canm hatta hastanede basladı bu olay erkekler fln bile geldi oda da oturdu saatlerce ve ben bebeğimi adam gibi emziremedim bile..
Snra aman sarılık olmasn mama ya baslansn dedi hemsire olanlar oldu, beni emmiyor artk pek
Nyse ama artk onu da takmıyom kafama
Bravo valla takmamak lazim, yoksa stres, olan sutu de etkiler. Ben de bi ara mama verince zehir vermisim gibi hissediyodum da gecti artik takmiyorum.

Ee beni de sayın gece vardiyasına 😃benim oğlanda aşıdan beri toparlamadı ateş nöbeti tutuyorum her 15/20 dk da ateşine bakıyorum annelik ne zormuş🫢😀
Hangi atesolceri kullaniyorsun canim sen? Braun kafadan olcer hep yuksek gosteriyor, ben bi de kulaktan olcerini aldim, arada 1 derece fark var nerdeyse.

Of yenidoğanlarınoz uyuduğunda kaç saat uyuyor? Benimki 2 saat ara ile uyanıyor ya. Mesela şimdi uyudu 8de gözleri açılacak, bi 3/4 saat uyusun uyuyalım istiyorum. Çok mu şey istiyorum 😂 karnı tok altı temiz gaz çıkarıyor ama uzun uykusu yok. Bir de uyku süresi artık kısalmaya başlayacakmış ayy hiç uzamadı ki zaten 🥲😂

hmm anladm canm benim bebe emmiyor gece 1.5 saatte mama veriyorum ama altını 3 kere falan acıyorum

😢 üzüldüm senin için de cannm

Canm günde en fazla 3 kez kullanacaksn o yağı valla bende aldm ama işe yaradı mı yaramadı mı bişey diyemicem
Inslh faydasini goruruz ya yorumlarina bakarak aldim ama simdilik bise yok bakalim senin bebiş kakasini gunde kac kere yapiyor

Of yenidoğanlarınoz uyuduğunda kaç saat uyuyor? Benimki 2 saat ara ile uyanıyor ya. Mesela şimdi uyudu 8de gözleri açılacak, bi 3/4 saat uyusun uyuyalım istiyorum. Çok mu şey istiyorum 😂 karnı tok altı temiz gaz çıkarıyor ama uzun uykusu yok. Bir de uyku süresi artık kısalmaya başlayacakmış ayy hiç uzamadı ki zaten 🥲😂
Şuan bende sallama moduna gecdim 2 saatte benimkide uyanir 😀

Valla bak öyle diyorlar 😂 bir ara gözlerim açık uyumuşum hahahahah. Onlar gittiler yarım saat uyumuşum bir iyi geldiiiiiii
Vallahi şoktayım ya ben bildiğiniz izole bi şekilde kimse gelemeden gidemeden bebeğimleyim evde. Öğlen uyursa uyumaya çalışıyorum az evimi topluyorum gelmeyi teklif eden bile olmadı. Çok yakın bir iki arkadaşım saatlik uğradı sadece 😬

Uyanik kaldimi kac saat uyanik kaliyor

Hangi atesolceri kullaniyorsun canim sen? Braun kafadan olcer hep yuksek gosteriyor, ben bi de kulaktan olcerini aldim, arada 1 derece fark var nerdeyse.
Aynen braun var bende de ama ateşi var bebenin vücudu yanıyordu . Meme emerken ağzının ateşini hissettim calpol verdim artık rahatladı soydum da üzerini . İğne yapıldıgı gün değil ertesi gün ateş yaptı bizde

Sus sus dilini ısır benim döngü 1 saatte bir 😀 emzir gazla uğraş yerine yatır sonra bende kafamı yastığa koy tam dalacağım hop tekrar uyan 😃😃

Hahahahah sen daha ne istiyorsun benimkinin 1 saat bile sürmüyor uykusu. Gece 1 2 3 4 bütün saatleri görüyorum resmen 😭

Kızlar benim oğlan 4 güne bir bazen 3 güne bir kaka Yapıyor çişle alakalı sorun yok ama kaka süresi çok mu uzun hem mama hem meme ile besleniyor

Back