- 24 Şubat 2023
- 2.379
- 2.299
- 53
- 31
Hiç korkma canım bnmkinşn gözleri hala öyle gözlerden en son gidermiş dedi doktorEvet taburcu olduğumuzda değer oydu şimdi gözlerinş sarı görünce tekrar yükseldi diye korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç korkma canım bnmkinşn gözleri hala öyle gözlerden en son gidermiş dedi doktorEvet taburcu olduğumuzda değer oydu şimdi gözlerinş sarı görünce tekrar yükseldi diye korkuyorum
Öylemi inşallah canım ne bileyim o kadar kötüydü ki hastaneye yatırdığımız günlerBana doktor sarılık için yükselmez düşüşe geçtiyse demişti için rahat olsun
Öylemi belkide canımm çocuğum doğduğunda bembeyazdı fototerapi den çıktığında da öyleydi şimdi sapsarıHiç korkma canım bnmkinşn gözleri hala öyle gözlerden en son gidermiş dedi doktor
Aynen öyle oldu çok huysuzduBenim de bugün 1. Ay.. dün aşı olduk ateş yapar diye korktum . Şükür ateş yapmadı ama dün geceden beri çocuğum sersem gibi .. sabah 10 Dan beri hele uyuyamıyor dalamıyor sersem gibi çok masumsürekli ağlamaklı sürekli kucak istiyor . Artuk kolumu hissetmiyorum . Sizde de aşı böyle etki yaptı mı ?
Dün biz de öyleydik. Bi de üstüne misafir geldi. Mahvoldum. Bugün de gözünü açmıyor sürekli sersem emip emip uyuyorBenim de bugün 1. Ay.. dün aşı olduk ateş yapar diye korktum . Şükür ateş yapmadı ama dün geceden beri çocuğum sersem gibi .. sabah 10 Dan beri hele uyuyamıyor dalamıyor sersem gibi çok masumsürekli ağlamaklı sürekli kucak istiyor . Artuk kolumu hissetmiyorum . Sizde de aşı böyle etki yaptı mı ?
Çok güzel bı söz ve bende aldım bunu ayakta durmak için bu sözü hep hatirlayacamİlk gittiğim doktor bana şey demişti bebekle ilgili ben üstünü giydirmeye çalışırken bi anda hiç bebek görmeyen görümcem bile kv giydirmek istedi elim ayağıma dolandı bana döndü dedi ki bu bebeğin en iyi annesi sensin Allah seni seçti bu bebeğe senden başka kimse iyi bakamaz kimse iyi davranamaz kimse onun için senden daha iyi düşünemez o öyle deyince bana ışınlanma geldi emzirme bez değiştirme bebekle ilgili birisi yorum yapınca benim anneliğim bu şekilde deyip geçiyorum yoksa hiç birimiz mükemmel değil ki canım elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz
Evet canım ayak tabanında oluyor normal diyorlarHayirli aksamlar kizlar guzel anneler bi sorum olcak sizinde bebislerde arada ayak altinda tabaninda morarma oluyor mu ozellikle altini acdinizda
Benimkinde de arada oluyor korkdum bende ya bi sıkıntimi var acaba diye 36 hafta dogunca herseyi erken dogdu acaba ondanmi diye ona bagliyirum ya cokda evhamliyim sagol kuzum saglikla buyusun bebislerimizEvet canım ayak tabanında oluyor normal diyorlar
Bu bebeğin en iyi annesi sensin canım benim ilk psikolojim bozuldu insanlar şöyle yap böyle yap derken göğsüme süt durdu üç günlük bebeğimi evde bıraktım diye hastane de ağladım ama doktor konuşunca dedim ki çok haklı şimdi birisi geliyor eve mesela ben emzirecek oluyorum alıp gidiyorum başka odaya eee burda emzir diyorlar hayır diyorum yada altını değiştiriyorum gidiyorum odasında boşver diycem ama insan boşveremiyor işteÇok güzel bı söz ve bende aldım bunu ayakta durmak için bu sözü hep hatirlayacam
Rabbim bize bu bebekleri verdiyse vardır bı hikmet doktor güzel söylemiş
Ay valla sözü okuyunca bile bı rahatlama geldi çok teşekkür ederim bebeğim![]()
Benim de oluyor canım bende 37’de doğurdum doktora sordum bişey yok yok olur dedi bacak bacak üstüne atınca çok oluyorBenimkinde de arada oluyor korkdum bende ya bi sıkıntimi var acaba diye 36 hafta dogunca herseyi erken dogdu acaba ondanmi diye ona bagliyirum ya cokda evhamliyim sagol kuzum saglikla buyusun bebislerimiz![]()
Hahahahahahah utanmadan bi de böyle mi söylüyorlar maşallahValla bende aynı fikirdeyim biz toparlanalım bi . Ama yok kimseye hayır diyemiyoruz trip atarlar diye . Çocuğu emzirdim diğer odada bıraktım bendegelenlerin komşusunun da bebeği olmuş biz 40 günden önce misafir kabul etmiyoruz demişler bana onu söylüyor. Haklılar dedim b nde
Valla bak öyle diyorlarHahahahahahah utanmadan bi de böyle mi söylüyorlar maşallah
Belki de gösteriyordur canm eşin gereken özeni ama biZ lohusa sendromu yaşıyor olabilirzEvet benim de eşimde yardımcı oluyor olmuyor değil, yoğun da çalışıyor ve daha çok fikren yoruluyor üstünde büyük bir yük var ancak kızımız için gereken özeni göstermiyor gibi hissediyorum. Ay bilmiyorum benim kız yine çıldıricak gibi kaçıyorum![]()
Bizde annem ile nöbetleşe bakıyoruz canmmBizde eşimle nöbetleşe kucaktan kucağa atlatalım dedik inince hemen çığlığı basıyor sakinleştirmekte çok zor sadece kendime bugünlerde geçecek diyorum başka hiç çıkar yolum yok![]()
Benim de 1 ay oldu doğum yapalı hala gelen giden bitmedi.Valla bak öyle diyorlarbir ara gözlerim açık uyumuşum hahahahah. Onlar gittiler yarım saat uyumuşum bir iyi geldiiiiiii
Valla benimde aklıma gelmedi öyle demek. Üçüncü günden başladı bizim gelen giden. Hayır gelende hemen görelim kalkalım da demiyor. Oturuyor saatlerceBenim de 1 ay oldu doğum yapalı hala gelen giden bitmedi.
Ne lohusalığımı anladm ne anneliğimi. .
Hep yorgunum
Keske bizde 40 gün kşmseyi kabul etmiyoruz deseydik..
Haa birde habersiz gelenler var o daha can sıkıcı![]()