2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Canım eşim ailesini özellikle annesini biliyor annesi hep problem yaratıp sonra da mağduru oynuyor öyle güzel oyuncu bi kadın bana daha önce de çok yaptı ve ben hep kendi ayaklarımın üstünde durdum başarılı bir insan oldum ben şimdi evdeyim ama çocuğumla hala çalışıyorum o yanımda çığırırken meme ne bastırıp işime devam ediyorum eee kv söz geçiremediği gelinlerden nefret edermiş 1.5 ay insan yeri geliyor kendi annesi gille geçinemiyor bilmiyorum ben benim kv asla geçinemezdim hastane emziremiyor sütü olmuyor çocuğum açlıktan çığırıyor diyor bir sürü ebe doktor çağırdı oysa bebek altını batırmış o günden sonra benim gözümden düştü ben szeryandan geldim direk emzirdim acımı kenara bıraktım bilmiyorum yaa hiç bir şeyi haketmiyorlar
Valla ben çözemedim kuzum benimki iyi ama bazen davranışları falan çok değişik
Annemler gitti kardeşlerim falan kendini yalnız hissediyorum ne yalan soyleyim şuan öyle bı psikolojiye büründüm ki kendimi yetersiz hissediyorum evladima yetemiyormus gibi hissediyorum boşlukta gibiyim ağlasam aglayamiyorum hıçkıra hıçkıra çünkü evde tek değilim
Şimdi benimkide huysuz uyuyamadi bir türlü bide emzirmek için uyandirinca dahada huysuzlaniyor bugün annemler gidecek diye uyandırmıştik şimdi meme emmek istemiyor ağlıyor zorla uyuttu eşim kv sütun az falan der diye odadan bile çıkmıyorum diyorum ya psikolojik olarak çökmüş hissediyorum şuan sanki anneliği beceremeyecek gibiyim ama biliyorum ben güçlü bı kadınım bende hep ayaklarımin üstünde durdum başka ile taşınınca calisamadim sadece
Valla tek kalanlara çok hayran kalıyorum nasıl yapıyorsunuz ben nasıl yapacam bilmiyorum
Bide eşim kalbinden ameliyat olacak bakalım olursa bu hafta belli olacak nasıl yapacam onuda bilmiyorum üst üste gelmiş gibi herşey kimseye biseyde anlatamıyorum çok bunaldım ben canım çok doldum

Huzurla uyuyo mesela kucagimda. Bi anda ciglik cigliga bagirmaya basliyo ama durmaksizin. Karni gur gur hep. Emerken de hava yutuyo boyuna havaya dikip gazini cikariyorum. Zavallim kivraniyo resmen. Masaj yapiyorum sac kurutma makinesiyle isitiyorum elimi elimi koyuyorum karnina. Cocuk tam rahatliyo huzurla bi sanci bi ciglik. Ilk defa bu kadar durmaksizin sakinlesemeden agladigini gordum. Tam doktorun dediği gibi oldu. Su kiraz cekirdegi kemeri bi halta yariyo mu? Sicak su torbasina cesaret edemiyorum bizim kedi dislemis su sizdi butun. Cocugu haslicaktim bi de.
Bizde böyleyiz travmam oldu resmen 9-10 saat ağlar mı bi çocuk. Uykuya geçiyor iki dk sonra çığlık çığlığa. Bugün o ağladı ben ağladım. Pışpışlıyorum yok, gezdiriyorum yok, sallıyorum yok herşeyde dahada krize giriyor. Biz atağa bi girdik bir daha çıkamadık

Ya bide harbi hafta tamamlanmadı 7de gircek diyolar o zaman biz s..tık yani bu atak değilse
Bizde böyleyiz travmam oldu resmen 9-10 saat ağlar mı bi çocuk. Uykuya geçiyor iki dk sonra çığlık çığlığa. Bugün o ağladı ben ağladım. Pışpışlıyorum yok, gezdiriyorum yok, sallıyorum yok herşeyde dahada krize giriyor. Biz atağa bi girdik bir daha çıkamadık

Canım sarılık bizim de vardi geçti şuan yetmiyor olablr bebekten anlarsın aranır ellerni sıkar meme arar aç oldugunu belli eder o zmn ver biz öyle yendk hiç çekinmedim verdm her arandiğinda memeden sonra mamasını
Canım inanırmısın gece 11 den sabah 7 ye kadar meme mama alt değişimi hıçkırık döngüsü içinde döndük durduk sürekli emmek istedi uyumadı. Ben zaten sürekli iki saati bile bulmadan vermeye çalışıyorum ama yine de bu sarılık başa bela oldu

Canım inanırmısın gece 11 den sabah 7 ye kadar meme mama alt değişimi hıçkırık döngüsü içinde döndük durduk sürekli emmek istedi uyumadı. Ben zaten sürekli iki saati bile bulmadan vermeye çalışıyorum ama yine de bu sarılık başa bela oldu
Ya ben de cok çabaladim değer kaç sarılık 18 di bizim 10 a düştü çok şükür gözlerinde var hala şuan dr en son gözlerden gider zaten demişti bizimki de gündüz aslaa durmuyor gece uyuyor her bebek farklı seninde dinlenmen lazım bnde dinlenemiyorum gerçi sürü çok etkiliyor bu kaltesi miktari çok etkiliyo işte buda bi sebep

Ya ben de cok çabaladim değer kaç sarılık 18 di bizim 10 a düştü çok şükür gözlerinde var hala şuan dr en son gözlerden gider zaten demişti bizimki de gündüz aslaa durmuyor gece uyuyor her bebek farklı seninde dinlenmen lazım bnde dinlenemiyorum gerçi sürü çok etkiliyor bu kaltesi miktari çok etkiliyo işte buda bi sebep
Benimkide gündüz duruyor gece hiç durmuyor hastaneden taburcu ettiğimizde gözlerinden de gitmişti değeri 8 e düşmüştü iki gündür gözleri tekrar sarı sütümü bilmiyorum ki sıktığımda güzel geliyor ama doyuyor mu bilmiyorum belkide ondan uyumuyor gece

Benimkide gündüz duruyor gece hiç durmuyor hastaneden taburcu ettiğimizde gözlerinden de gitmişti değeri 8 e düşmüştü iki gündür gözleri tekrar sarı sütümü bilmiyorum ki sıktığımda güzel geliyor ama doyuyor mu bilmiyorum belkide ondan uyumuyor gece
Senin değer iyi ama sınır altı sen nie sorun yapiyosun ki canım geçer oda bizim şuan 10 bn ona şükrediyorum sinir alti die yavaş yavaş geçicek emzirdikçe mamalandıkça beslenme çok önmli hiç telaş yapma

Senin değer iyi ama sınır altı sen nie sorun yapiyosun ki canım geçer oda bizim şuan 10 bn ona şükrediyorum sinir alti die yavaş yavaş geçicek emzirdikçe mamalandıkça beslenme çok önmli hiç telaş yapma
Evet taburcu olduğumuzda değer oydu şimdi gözlerinş sarı görünce tekrar yükseldi diye korkuyorum

Valla ben çözemedim kuzum benimki iyi ama bazen davranışları falan çok değişik
Annemler gitti kardeşlerim falan kendini yalnız hissediyorum ne yalan soyleyim şuan öyle bı psikolojiye büründüm ki kendimi yetersiz hissediyorum evladima yetemiyormus gibi hissediyorum boşlukta gibiyim ağlasam aglayamiyorum hıçkıra hıçkıra çünkü evde tek değilim
Şimdi benimkide huysuz uyuyamadi bir türlü bide emzirmek için uyandirinca dahada huysuzlaniyor bugün annemler gidecek diye uyandırmıştik şimdi meme emmek istemiyor ağlıyor zorla uyuttu eşim kv sütun az falan der diye odadan bile çıkmıyorum diyorum ya psikolojik olarak çökmüş hissediyorum şuan sanki anneliği beceremeyecek gibiyim ama biliyorum ben güçlü bı kadınım bende hep ayaklarımin üstünde durdum başka ile taşınınca calisamadim sadece
Valla tek kalanlara çok hayran kalıyorum nasıl yapıyorsunuz ben nasıl yapacam bilmiyorum
Bide eşim kalbinden ameliyat olacak bakalım olursa bu hafta belli olacak nasıl yapacam onuda bilmiyorum üst üste gelmiş gibi herşey kimseye biseyde anlatamıyorum çok bunaldım ben canım çok doldum
İlk gittiğim doktor bana şey demişti bebekle ilgili ben üstünü giydirmeye çalışırken bi anda hiç bebek görmeyen görümcem bile kv giydirmek istedi elim ayağıma dolandı bana döndü dedi ki bu bebeğin en iyi annesi sensin Allah seni seçti bu bebeğe senden başka kimse iyi bakamaz kimse iyi davranamaz kimse onun için senden daha iyi düşünemez o öyle deyince bana ışınlanma geldi emzirme bez değiştirme bebekle ilgili birisi yorum yapınca benim anneliğim bu şekilde deyip geçiyorum yoksa hiç birimiz mükemmel değil ki canım elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz

Benim de bugün 1. Ay.. dün aşı olduk ateş yapar diye korktum . Şükür ateş yapmadı ama dün geceden beri çocuğum sersem gibi .. sabah 10 Dan beri hele uyuyamıyor dalamıyor sersem gibi çok masum 😇 sürekli ağlamaklı sürekli kucak istiyor . Artuk kolumu hissetmiyorum . Sizde de aşı böyle etki yaptı mı ?

Yaa şu illa görmek istiyoruz diyenlere ayar oluyorum arkadaş el kadar bebek nesini görcen ben şunu anladım anne ile bebek birbirine tam uyum sağlaması üç ay sürüyor üç su gelmemeli kimse o süre zarfında bebekte ele gelir sevilmelik olur kimse anneyi anlamıyor halbuki hepsi bu yollarsan geçti ama gelecekler illa bi fikir verip gidecekler kv haksız ama yapacak bir şey yok
Valla kimse gelsin gitsin istemiyorum çocukla doğru dürüst ilgilenemedim gece boyu uyumamıştı yatak odasında uyuttum. Kalabalık gelmişler sürekli çocuğun yanına gittim geldim. Daha kahvaltı bile yapmamıştım 2 ydi saat. Birde kalkmak bilmediler . O kadar anlayış yoksunu ki herkes . 4 yaşında kızı da getirmişler aldı eline yiyeceği döke döke yedi her yeri elledi kimse de yapma etme demiyor. Oturdum ağladım şimdi. Yorgunum çocuk uyurken 3 saat bende uyuyabilirdim. KV onlar gidince süpürge tuttu hemen . Birde normal mi sezeryanla mı doğurdum ha sezeryan mı hıııı diyorlar . Önemli olan sağlıklı olması değil mi dedim

Ay tabiki görmeye gelecekler ama şimdi mi yani 😬 40 ın çıksın bi. Gece yok gündüz yok bu nasıl bi merak insanlardaki ben anlamadımm. Bana şuan misafir gelse hazırlık kısmını hadi annem halletti diyelim misafirin yanında bile oturamam valla emzirme sebebine
Valla bende aynı fikirdeyim biz toparlanalım bi . Ama yok kimseye hayır diyemiyoruz trip atarlar diye . Çocuğu emzirdim diğer odada bıraktım bende 😂 gelenlerin komşusunun da bebeği olmuş biz 40 günden önce misafir kabul etmiyoruz demişler bana onu söylüyor. Haklılar dedim b nde

Huzurla uyuyo mesela kucagimda. Bi anda ciglik cigliga bagirmaya basliyo ama durmaksizin. Karni gur gur hep. Emerken de hava yutuyo boyuna havaya dikip gazini cikariyorum. Zavallim kivraniyo resmen. Masaj yapiyorum sac kurutma makinesiyle isitiyorum elimi elimi koyuyorum karnina. Cocuk tam rahatliyo huzurla bi sanci bi ciglik. Ilk defa bu kadar durmaksizin sakinlesemeden agladigini gordum. Tam doktorun dediği gibi oldu. Su kiraz cekirdegi kemeri bi halta yariyo mu? Sicak su torbasina cesaret edemiyorum bizim kedi dislemis su sizdi butun. Cocugu haslicaktim bi de.
Bizim de aynı problem canım. Kiraz çekirdeği kemeri etki ediyor az da olsa

Back