Valla ben çözemedim kuzum benimki iyi ama bazen davranışları falan çok değişikCanım eşim ailesini özellikle annesini biliyor annesi hep problem yaratıp sonra da mağduru oynuyor öyle güzel oyuncu bi kadın bana daha önce de çok yaptı ve ben hep kendi ayaklarımın üstünde durdum başarılı bir insan oldum ben şimdi evdeyim ama çocuğumla hala çalışıyorum o yanımda çığırırken meme ne bastırıp işime devam ediyorum eee kv söz geçiremediği gelinlerden nefret edermiş 1.5 ay insan yeri geliyor kendi annesi gille geçinemiyor bilmiyorum ben benim kv asla geçinemezdim hastane emziremiyor sütü olmuyor çocuğum açlıktan çığırıyor diyor bir sürü ebe doktor çağırdı oysa bebek altını batırmış o günden sonra benim gözümden düştü ben szeryandan geldim direk emzirdim acımı kenara bıraktım bilmiyorum yaa hiç bir şeyi haketmiyorlar
Annemler gitti kardeşlerim falan kendini yalnız hissediyorum ne yalan soyleyim şuan öyle bı psikolojiye büründüm ki kendimi yetersiz hissediyorum evladima yetemiyormus gibi hissediyorum boşlukta gibiyim ağlasam aglayamiyorum hıçkıra hıçkıra çünkü evde tek değilim
Şimdi benimkide huysuz uyuyamadi bir türlü bide emzirmek için uyandirinca dahada huysuzlaniyor bugün annemler gidecek diye uyandırmıştik şimdi meme emmek istemiyor ağlıyor zorla uyuttu eşim kv sütun az falan der diye odadan bile çıkmıyorum diyorum ya psikolojik olarak çökmüş hissediyorum şuan sanki anneliği beceremeyecek gibiyim ama biliyorum ben güçlü bı kadınım bende hep ayaklarımin üstünde durdum başka ile taşınınca calisamadim sadece
Valla tek kalanlara çok hayran kalıyorum nasıl yapıyorsunuz ben nasıl yapacam bilmiyorum
Bide eşim kalbinden ameliyat olacak bakalım olursa bu hafta belli olacak nasıl yapacam onuda bilmiyorum üst üste gelmiş gibi herşey kimseye biseyde anlatamıyorum çok bunaldım ben canım çok doldum