- 1 Mart 2021
- 1.496
- 1.374
- 83
- 31
Canım sarılık bizim de vardi geçti şuan yetmiyor olablr bebekten anlarsın aranır ellerni sıkar meme arar aç oldugunu belli eder o zmn ver biz öyle yendk hiç çekinmedim verdm her arandiğinda memeden sonra mamasınıBebeğime geceleri iki göğsümdende veriyorum baya bir emiyor ama uyumuyor şuan kalktım mama yaptım birde onu içiyor acaba benim sütüm yetmiyor mu 15 günlüğüz.
Ama ben geçmişler gibi hissediyorumBizimki dun besinci hafta atagina evi 1e kadar yikarak girdi. Sabaha kadar yanimda yatirdim. Sol gogsum kaldirim tasi gibi olmus sitma gibi tir tir titreyerek uyandim. Bas agrim ve kirginligim var. Bize boyle olacagi bilgisi verilmemisti?yere uzanalim da dozerle agir sanayi araclariyla ustumuzden gecsinler odeselim artik ya.
Allah Allah kaç kg doğdu şu an ne kadar canım benim arkadaşımın kızı 4.5 kilo doğdu geceleri hep ellerini emer ağlamaz bile doktor da doymuyor falan demiş ama 2 ayda 7 kg olduBenimki cuk cuk diye ses çıkarmaya başladı. İnternette iyi ememediğinin göstergesi yazıyor. Ne güzel emiyordu bir de bu çıktı başıma. Zaten kilo sorunumuz var
4 kilo doğdu 3500'e düştü. Belki daha da düşmüştür de o ara doktora gitmediğimiz için bilemiyorum. Ben mamayı azaltıyım, sütüm artıyor beni emsin diye uğraşıyorum ama evde tartıyorum 5 gündür aynı kiloda. 40 gün oldu hala 4500 4600 civarıAllah Allah kaç kg doğdu şu an ne kadar canım benim arkadaşımın kızı 4.5 kilo doğdu geceleri hep ellerini emer ağlamaz bile doktor da doymuyor falan demiş ama 2 ayda 7 kg oldu
Ya bizimkinde şu an 5. Haftada ama ataklar 40 a göre hesaplanıyormuş sanırım 40 a göre hesaplarsam daha var ama bu bildiğin atak bence yani hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım çok farklı diğer günlerden siz 40 a göre mi hesapladınızBizimki dun besinci hafta atagina evi 1e kadar yikarak girdi. Sabaha kadar yanimda yatirdim. Sol gogsum kaldirim tasi gibi olmus sitma gibi tir tir titreyerek uyandim. Bas agrim ve kirginligim var. Bize boyle olacagi bilgisi verilmemisti?yere uzanalim da dozerle agir sanayi araclariyla ustumuzden gecsinler odeselim artik ya.
Aynen öyle canımHaklısın her çocuk farklı tepki verebiliyor yöntemlere biz onlara ayak uyduruyoruz resmen
Senin bu şeyine hayranım ben hiç öyle olay falan cikartamiyorum kızıyorum laf söylüyorum ama işte ben ilk hastaneden geldiğimde kv sütun az diyip duruyordu şimdide kilo almıyor diyip duruyor halbuki 2850 ile doğdu oğlum sonra 100 Gr verdi geçen haftada olctuler 3100 olmuş yani 1 haftada toparlanmışİsterse gitsinler mahkemeye versinler bu saatten sonra bana lohusalıkta çok eziyet ettiler bekar görümcem beddua etmiyorum ama Allah’a havale ediyorum kv beni de eşime şikayet etti hatta bizim huzurumuzu bozmakla tehdit etti beni biz gelince ya iyi davranırsın güler yüz gösterirsin diye yada ben sizin huzurunuzu bozarım dedi beni onları kabul etmemekle yok istememekle itham etti durdu ama öyle bir şey yoktu en son doğurduktan üç gün sonra olay çıkardı buraya geldi yok annem annem çocuğuma karşıdan bakıp ağlıyor büyüyemeyecek herhalde çocuk yok orasında şu var burasında bu var bilerek bende olay çıkardım şimdi hemen bir saat gelir sever gider
Yok kullanmadım damla doktora gidince soracağımAynen öyle canım
Damla falan var denedin mi bilmiyorum ama bütün tuşlara baş elbet biri iyi gelir inşallah
Birinci ay kontrolunde doktor dedi geliyo diye. Cocugun huyu suyu degisince anladim. Bizimki 39da dogdu. Kendimi hic bu kadar köşeye sıkısmıs hissetmemistim.Ya bizimkinde şu an 5. Haftada ama ataklar 40 a göre hesaplanıyormuş sanırım 40 a göre hesaplarsam daha var ama bu bildiğin atak bence yani hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım çok farklı diğer günlerden siz 40 a göre mi hesapladınız
Ne oldu mesela farklı? Biz atlattık mı acabaBirinci ay kontrolunde doktor dedi geliyo diye. Cocugun huyu suyu degisince anladim. Bizimki 39da dogdu. Kendimi hic bu kadar köşeye sıkısmıs hissetmemistim.
Huzurla uyuyo mesela kucagimda. Bi anda ciglik cigliga bagirmaya basliyo ama durmaksizin. Karni gur gur hep. Emerken de hava yutuyo boyuna havaya dikip gazini cikariyorum. Zavallim kivraniyo resmen. Masaj yapiyorum sac kurutma makinesiyle isitiyorum elimi elimi koyuyorum karnina. Cocuk tam rahatliyo huzurla bi sanci bi ciglik. Ilk defa bu kadar durmaksizin sakinlesemeden agladigini gordum. Tam doktorun dediği gibi oldu. Su kiraz cekirdegi kemeri bi halta yariyo mu? Sicak su torbasina cesaret edemiyorum bizim kedi dislemis su sizdi butun. Cocugu haslicaktim bi de.Ne oldu mesela farklı? Biz atlattık mı acabaher gün köşeye sıkışmış hissediyorum da
Biz bugün 40 günlük olduk. Ben havlu ütüleyip koyuyorum ayaklarına karnına ama o da çabuk soğuyor gibi. Bende kemer yok maalesef ama alanlar işe yaradığını söylemişti. Ama dediğin gibi karnı gur gur. Gece hiç huzurla uyuyamadı çocuğum sürekli ık mık yaptı. Şimdi de gözünü açmıyorHuzurla uyuyo mesela kucagimda. Bi anda ciglik cigliga bagirmaya basliyo ama durmaksizin. Karni gur gur hep. Emerken de hava yutuyo boyuna havaya dikip gazini cikariyorum. Zavallim kivraniyo resmen. Masaj yapiyorum sac kurutma makinesiyle isitiyorum elimi elimi koyuyorum karnina. Cocuk tam rahatliyo huzurla bi sanci bi ciglik. Ilk defa bu kadar durmaksizin sakinlesemeden agladigini gordum. Tam doktorun dediği gibi oldu. Su kiraz cekirdegi kemeri bi halta yariyo mu? Sicak su torbasina cesaret edemiyorum bizim kedi dislemis su sizdi butun. Cocugu haslicaktim bi de.
Anladım canım inşallah bebeğin iyi olurYok kullanmadım damla doktora gidince soracağım
İlk haftalarda kilo artışı oluyor canım ama sonradan yavaş alıyormuş dün doktor bize öyle dddi 28 günde 800 gram almış mamayı tamamen bırakın dedi birdahaki aya muhtemelen 4 olur dddi4 kilo doğdu 3500'e düştü. Belki daha da düşmüştür de o ara doktora gitmediğimiz için bilemiyorum. Ben mamayı azaltıyım, sütüm artıyor beni emsin diye uğraşıyorum ama evde tartıyorum 5 gündür aynı kiloda. 40 gün oldu hala 4500 4600 civarı
Canım eşim ailesini özellikle annesini biliyor annesi hep problem yaratıp sonra da mağduru oynuyor öyle güzel oyuncu bi kadın bana daha önce de çok yaptı ve ben hep kendi ayaklarımın üstünde durdum başarılı bir insan oldum ben şimdi evdeyim ama çocuğumla hala çalışıyorum o yanımda çığırırken meme ne bastırıp işime devam ediyorum eee kv söz geçiremediği gelinlerden nefret edermiş 1.5 ay insan yeri geliyor kendi annesi gille geçinemiyor bilmiyorum ben benim kv asla geçinemezdim hastane emziremiyor sütü olmuyor çocuğum açlıktan çığırıyor diyor bir sürü ebe doktor çağırdı oysa bebek altını batırmış o günden sonra benim gözümden düştü ben szeryandan geldim direk emzirdim acımı kenara bıraktım bilmiyorum yaa hiç bir şeyi haketmiyorlarSenin bu şeyine hayranım ben hiç öyle olay falan cikartamiyorum kızıyorum laf söylüyorum ama işte ben ilk hastaneden geldiğimde kv sütun az diyip duruyordu şimdide kilo almıyor diyip duruyor halbuki 2850 ile doğdu oğlum sonra 100 Gr verdi geçen haftada olctuler 3100 olmuş yani 1 haftada toparlanmış
Hala diyor ki kilo almamış en son görümcem kızdı anne alır sen farketmezsin kizada öyle deyip üzme lohusa o diye
Ne kadar iyi olursa olsun illaki bı laf sokacaklar canım
Bak bugün annemler gitti o 1 1.5 ay daha bende tek kalmak istiyorum diyorum ben gidince kalırsın diyor düşün artık eşimin hatrina artık bişey demiyorum
40ınız hayırlı olsun canımBiz bugün 40 günlük olduk. Ben havlu ütüleyip koyuyorum ayaklarına karnına ama o da çabuk soğuyor gibi. Bende kemer yok maalesef ama alanlar işe yaradığını söylemişti. Ama dediğin gibi karnı gur gur. Gece hiç huzurla uyuyamadı çocuğum sürekli ık mık yaptı. Şimdi de gözünü açmıyor
Ben 800 w 40 sn mikrodalgaya atıyorum. Dikkat edin üstü olursa yaktık geçen gün biz gece yarısı bütün evi havalandırdıkKızlar kiraz çekirdeğini nasıl ısıtacağım
Saol inşallah tüm bebişlerimiz iyi olsunAnladım canım inşallah bebeğin iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?