2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Yavrum karar bana kalmadı ki kv kabul etmiş. Şimdi ne desen suç inan ki. Gerçekten toparlanamadım gündüz çocuk uyurken uyumak istiyorum ya. Açık açık söyledim . E illa ki görmeye gelecekler diyorlar. E tamam da bende uykusuzm onu da bir düşünün. Bugün 1. Ay pastası aldık kesemeden uyumuş kalmışız halim yok halimmmm

inşallah canım. mamanın tadını begenmiyordur anne sütüne alıştığındanbenım kızım da sonradan kilo aldı cok üzülüyodum. inşallah sizin de toparlar

cokk sevindim.keşke her zaman işe yarasa

Bebeğime geceleri iki göğsümdende veriyorum baya bir emiyor ama uyumuyor şuan kalktım mama yaptım birde onu içiyor acaba benim sütüm yetmiyor mu 15 günlüğüz.

Yszamasam da düzenli okuyorum kızlar Allah hepimize kolaylık versin. Benim bebe de yatırdıktan sonra gazlar rahatsız ediyor heralde böyle ıkınma gibi boğazını sürttüre sürttüre bi ses çıkarıyor grrr grr tarif edemedim ama kendi gürültüsüne kendini uyandırcak diye korkuyorum

Yaa şu illa görmek istiyoruz diyenlere ayar oluyorum arkadaş el kadar bebek nesini görcen ben şunu anladım anne ile bebek birbirine tam uyum sağlaması üç ay sürüyor üç su gelmemeli kimse o süre zarfında bebekte ele gelir sevilmelik olur kimse anneyi anlamıyor halbuki hepsi bu yollarsan geçti ama gelecekler illa bi fikir verip gidecekler kv haksız ama yapacak bir şey yok

Benim oğlan da çok ses çıkarıyor doktor iyi bir şey bu dedi bugün gittiğimizde sordukta

Ben sırf bu sebepten kavgalı oldum cnm onlarla,
Kv beni Şikayet etmiş eşime biz geliyoruz kucağına alıyor bir güleryüz yok geldiğimizde diye.çocuğu gelip bi saat kucakta hoplatıp gidiyorlar arkada bana halhatır soran yok bende mesafe. İstediğimi belli ettim umarım bundan sonra sorun olmaz

Canım doktorum bana Satılık öyle bir yükselip bir azalan birşey değil ya hep yükselir yada azalır demişti. Bende sarılıktan iki kez bakıldı oğlum 2 gün arayla ölçüm yapıldı. Bir puan azalınca tamam düşmeye başlamış sarılığı dedi bir daha test yapmadı. Düşüşe geçtiyse artık yükselmez demişti: peki emziriyorum demişsin istersen şarılık geçene kadar ekstra mama takviyesi de al bu dönem de önemli olan beslenmeleri çünkü

Ay tabiki görmeye gelecekler ama şimdi mi yani 40 ın çıksın bi. Gece yok gündüz yok bu nasıl bi merak insanlardaki ben anlamadımm. Bana şuan misafir gelse hazırlık kısmını hadi annem halletti diyelim misafirin yanında bile oturamam valla emzirme sebebine

İsterse gitsinler mahkemeye versinler bu saatten sonra bana lohusalıkta çok eziyet ettiler bekar görümcem beddua etmiyorum ama Allah’a havale ediyorum kv beni de eşime şikayet etti hatta bizim huzurumuzu bozmakla tehdit etti beni biz gelince ya iyi davranırsın güler yüz gösterirsin diye yada ben sizin huzurunuzu bozarım dedi beni onları kabul etmemekle yok istememekle itham etti durdu ama öyle bir şey yoktu en son doğurduktan üç gün sonra olay çıkardı buraya geldi yok annem annem çocuğuma karşıdan bakıp ağlıyor büyüyemeyecek herhalde çocuk yok orasında şu var burasında bu var bilerek bende olay çıkardım şimdi hemen bir saat gelir sever gider

Benim oğlan da çok ses çıkarıyor doktor iyi bir şey bu dedi bugün gittiğimizde sordukta
Benimki cuk cuk diye ses çıkarmaya başladı. İnternette iyi ememediğinin göstergesi yazıyor. Ne güzel emiyordu bir de bu çıktı başıma. Zaten kilo sorunumuz var

Bizimki dun besinci hafta atagina evi 1e kadar yikarak girdi. Sabaha kadar yanimda yatirdim. Sol gogsum kaldirim tasi gibi olmus sitma gibi tir tir titreyerek uyandim. Bas agrim ve kirginligim var. Bize boyle olacagi bilgisi verilmemisti?yere uzanalim da dozerle agir sanayi araclariyla ustumuzden gecsinler odeselim artik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…