- 4 Aralık 2023
- 428
- 627
- 23
- 26
İzmirdeyim ben online destek alıyorum memede tutma emmede sıkıntı yok süt arttırma desteği. Instagramda Canan Öztürk yazarsan çıkar ben memnunum daha 3 gün oldu sağım yaptığımda iki göğüsten 40-60 ml anca çıkıyordu 80-90 çıkıyor şimdi daha da artacak inşallah sende destek al bence canım gelip geçecek hepsi inşallah tospik bebişlerimiz bol sütlerimiz olsunMerhaba , nerden emzirme desteği alıyorsunuz. Bende sanırım emzirme danışmanına başvurucam. Çok zorlamaya başladı memeye direnmesi. Enjektörle denedim. Mama ağzına aktıkça emiyor sıkmayınca bekliyor. Hazırcı biraz benimki. Zora gelemiyor. Çaresiz kaldım valla. Emse süt gelecek ama o aksın ağzıma modunda baktığından emmeye sabrı kalmıyor.
Düzeliyo oda sonradanKızlar bebegin göbek bağı düştü ama kabuk şeklinde kaldı orda bir terslik mi var normal mi ne zaman düşer çok acemiyiiiim
Ya ne güzel maşallah peki arttırmada mantık nedir beslenme kaynaklı mı yardımcı oluyorİzmirdeyim ben online destek alıyorum memede tutma emmede sıkıntı yok süt arttırma desteği. Instagramda Canan Öztürk yazarsan çıkar ben memnunum daha 3 gün oldu sağım yaptığımda iki göğüsten 40-60 ml anca çıkıyordu 80-90 çıkıyor şimdi daha da artacak inşallah sende destek al bence canım gelip geçecek hepsi inşallah tospik bebişlerimiz bol sütlerimiz olsun
İnşallah bizde de bir şey olmaz sağlıklı olur.hayirli olsun sevindim size.Ben doğum yaptım canım hiç biseyi yok bebeğimin sen içini ferah tut hatta 1. Ağımızı doldurunca kalp doktoruna gidecez baktircaz profesör öyle demişti sen bir fetal ekoya git baktır
Bizimki de gece bir ara uyumuyor mesela 1 ile 4 arası bazı günler ayakta gece gündüz mantığını oturtmak lazım ama nasılGece 4’ten beri uyanığız bi doktora giderken arabada çok az uyudu hala gözler açık kırk kere doyurdum bez değiştirdim gaz çıkarttım ama yok yani bilmiyorum niye uyumuyor kafayı yiycem herhalde az kaldı kahvaltı bile yapmadım daha
Sabah olunca da aklım hep sizdeydi hiç uyuyamadım gözlerim yanıyor demesin miBenim eşim de yatak odasına gitti pilim bitti dedi baya uyuduhahahhaha ben duracell miyim demişim
En önemlisi bol su gerçekten günde 3 litre içmeye özen gösteriyorum, öğün atlamadan beslenmek protein ağırlıklı özellikle. İncir hurma, kayısı, kuruyemiş, komposto ek olarak bestlak damla ve b12 kullanmaya başladım, dinlenme ve uyku da çok etkiliyor bebiş uyurken bende uyuyorum yemekmiş evmiş şuan umurumda değilYa ne güzel maşallah peki arttırmada mantık nedir beslenme kaynaklı mı yardımcı oluyor
Bnde aldım beyzanur diye birinden hiç memnun kalmadım, ya bide sağım sıklığı çok fazla değil mi hangi ara bebişin ihtiyaçlarını giderip sağıma oturucaz sizin makinanız eller serbest makina mıİzmirdeyim ben online destek alıyorum memede tutma emmede sıkıntı yok süt arttırma desteği. Instagramda Canan Öztürk yazarsan çıkar ben memnunum daha 3 gün oldu sağım yaptığımda iki göğüsten 40-60 ml anca çıkıyordu 80-90 çıkıyor şimdi daha da artacak inşallah sende destek al bence canım gelip geçecek hepsi inşallah tospik bebişlerimiz bol sütlerimiz olsun
Bizimkine bakıyorum mesela 60 ı içti kusuyor diyorum yetti heralde sonra beş dk sonra deli gibi aç e ama madem açsın niye küstün evladım diyesi geliyo insanınBende artık mamayı artırıcam 60 veriyordum ama azmış 90a çıkarayım. Toparlar inşallah. Sütüm var aslında emiyor ama bilmiyorum doymuyor demek yağlı değil sanırım yaramıyor mu anlamadım
Ben 3 öğün yemeyi bile yetiştiremiyorum ya düşün az önce kahvaltı yaptım oda iki haşlanmış yumurta ve bol bol roka dereotuEn önemlisi bol su gerçekten günde 3 litre içmeye özen gösteriyorum, öğün atlamadan beslenmek protein ağırlıklı özellikle. İncir hurma, kayısı, kuruyemiş, komposto ek olarak bestlak damla ve b12 kullanmaya başladım, dinlenme ve uyku da çok etkiliyor bebiş uyurken bende uyuyorum yemekmiş evmiş şuan umurumda değil
Merhaba bende aynı sorunları yaşadım bebeğim zayıf doğdu 2880 sonra 2600 e kadar düştü. Enjektörle verdiğimde meme reddi devam etti daha sonra Philipsin biberonunu kullandım. Mama biberondan çok zor akıyordu böylelikle göğsümü tutmaya başladı bize faydası oldu sizede söylemek istedimMerhaba , nerden emzirme desteği alıyorsunuz. Bende sanırım emzirme danışmanına başvurucam. Çok zorlamaya başladı memeye direnmesi. Enjektörle denedim. Mama ağzına aktıkça emiyor sıkmayınca bekliyor. Hazırcı biraz benimki. Zora gelemiyor. Çaresiz kaldım valla. Emse süt gelecek ama o aksın ağzıma modunda baktığından emmeye sabrı kalmıyor.
3 litreyi belki daha fazlasını içiyorum bende, uyku maalesef biraz az o uyudukça uyumayıp sağım yapıyorum çünkü beni emmiyor 2 saatte bazen 4 saate bir sağım yapıyorum.Sabah ilk sağdıgım 40 ya yakın çıkıyor ama sonrakiler 10-15-20 olabiliyor Bestlak bende de var almıstım günde 2-3 kez alıyorum birde lacmix ve solgarın takviyesini alıyorum sonra rezene çayı vs hepsini yapıyorum.Biraz kv sinirimiEn önemlisi bol su gerçekten günde 3 litre içmeye özen gösteriyorum, öğün atlamadan beslenmek protein ağırlıklı özellikle. İncir hurma, kayısı, kuruyemiş, komposto ek olarak bestlak damla ve b12 kullanmaya başladım, dinlenme ve uyku da çok etkiliyor bebiş uyurken bende uyuyorum yemekmiş evmiş şuan umurumda değil
Bizim de kilo alımı az olunca ben de mama takviyesine başladım, sadece anne sütü alıyordu artık emzirdikten sonra mama veriyorum günde 2-3 defa ama pek istekli içmiyor 30 CC bile bitiremiyor emdikten sonra, ben biraz zorluyorum ama 30 CC bile artıyor emzirme sonrası, inşallah bizim minikler de bir sn once toparlar N nurumikbenim de oyleydi canım 20 günlüktü hiç kilo almamıştı ama ondan sonra almaya başladı. sütüm azdı mamayı cok vermekten kacıyordum ama kilo almayınca kaçmadım emzirmeden sonra ne kadar isterse verdim birden kilo almaya başladı şuan doğum kilosundan hesaplarsam 1 kilo almış hemen hemen ( 38 günlük )
Bende de baştan beri o Biberon var ama yine de dediğim gibi onun kolaylığına alıştı. Çok zor tutuyor memeyi. Tutunca da hemen uyku moduna geçip emmeyi bırakıyor. Sonra 15 dk uyuyor ve çığlık kıyamet uyanıp mama diye diretiyor.Merhaba bende aynı sorunları yaşadım bebeğim zayıf doğdu 2880 sonra 2600 e kadar düştü. Enjektörle verdiğimde meme reddi devam etti daha sonra Philipsin biberonunu kullandım. Mama biberondan çok zor akıyordu böylelikle göğsümü tutmaya başladı bize faydası oldu sizede söylemek istedim
Ben de bebeğimin kilo alımı az olunca yemekti evdi hepsini saldımEn önemlisi bol su gerçekten günde 3 litre içmeye özen gösteriyorum, öğün atlamadan beslenmek protein ağırlıklı özellikle. İncir hurma, kayısı, kuruyemiş, komposto ek olarak bestlak damla ve b12 kullanmaya başladım, dinlenme ve uyku da çok etkiliyor bebiş uyurken bende uyuyorum yemekmiş evmiş şuan umurumda değil
Kaç ml mamayı şırıngayla veriyorsunuz biz başta direndik 30 ml falandı o zman ama yok yarısı dışarı gidiyo zaten çok zahmetli bide dediğin gibi biberon çekmesi daha zor Madela aldım o çok zor çekmesi Lansinoh bi tık kolay avent en kolayBiberonla mi veriyorsun? Biz hala siringayla ugrasiyoruz da bu sekilde daha fazla goturemeyiz, hem cok hava yutuyor, hem de likir likir iciyor, biberonda en azindan yavas yavas akiyor.
Sağol canım sende telaş yapma bişey olmaz Allah'ın izniyle doğum yapınca haberdar et beni kaç haftalık son bu aradaİnşallah bizde de bir şey olmaz sağlıklı olur.hayirli olsun sevindim size.
Offf benimki de böyle yaSanırım eşlerimiz daha çocuk. Bizimki de hep gülsün bakınsın istiyor. Onda sakinleşince harika bi baba ama sakinleşemezse resmen trip atıyor çocuğa
Benimki de mamayı kusmuyor ama anne sütünü kusuyor onu fark ettim. Sence nedeni nedir? Doktor dün acile götürünce bana doyduğundan fazlasını aldığı için kusuyordur, kustu diye bir daha mama verme o hep aranır zaten dediBizimkine bakıyorum mesela 60 ı içti kusuyor diyorum yetti heralde sonra beş dk sonra deli gibi aç e ama madem açsın niye küstün evladım diyesi geliyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?