2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay herkes çok biliyor vallahi benim misafirler 3 . Günde başladı yine 1 ay daha iyi yavrum her gelen bir şey diyor aman dedim artık saldım bende . Bana da sese alışsın diyorlar yok çocuk kendi uyusun diyorlar 24 günlük bebe Allah aşkına bırakayım da ağlasın mı. O zaman da vicdansız olurum ay bıktımmmmmmmm

Biz şehir dışındayız ancak geliyorlar önümüzdeki haftalar haftasonları hep doluyuz

Ay densizler ya . Bende onların yanında emzirmek istemiyorum illa yapışıyorlar . İşte orda kendi kocana bak dicen de biz terbiyeli insanlarız . Yatak odasında ne işin var ya

Ay densizler ya . Bende onların yanında emzirmek istemiyorum illa yapışıyorlar . İşte orda kendi kocana bak dicen de biz terbiyeli insanlarız . Yatak odasında ne işin var ya
Bi de emzirirken gelenler var.. Zaten travma oldu hastanede, sağlık ocağında görmeyen kalmadı göğsümü. Bi de aman ne olacak bizde de var, yanımızda emzir diyenler Bi görmeyen siz kaldınız diyesim gelıyor

Ya bnmde böyle sağ göğsüm ama ates gibi oluyo yanıyo sağiyorum süt eskiye nazaran daha az geliyo gibi bn de şaşirdim napicam

Ben sadece demir ilacı kullanıyorum canım vitamin takviye bişey kullanmıyorum ama o kadar çok kilo veriyorum ki sanırım ihtiyacım var bunlara
Ay bende hamilelikte hiç kilo almadım hatta 9 kilo verdim. Hamile kaldığım kilonun 1 kilo eksiği ile doğuma gittim. Ama doğum olduğundan beri hiç kilo vermemişim 25 gün oldu. Millet doğumdan çıkınca 6/7 ne bilim 2/3 kilo verir ben eve bir geldim 1 kilo almışım niye kilo veremiyorum ben ya

Valla bende az kaldı dicem

Annede stres diğer kişilerden daha yüksek ya, ondan mı öyle yapıyo miniş? Ya da parfüm, koku vs?
Parfüm kullanmamaya çalışıyorum doğal koku sürdüm sadece nergis yağı olarak. Ama o zamanlarda değilde uykuya geçmek istediğinde beni reddediyor gibi çok ağlıyor strese giriyorum istemsiz

Bizim tartının pili bitmiş hahahah sonucu öğrenmeden yaşıyorum

Hiç uyumadi bnm bebek bugün kizlar doktor bana gaz damlasi da vermedi var midir eczaneden alabileceğim iyi gelen kullandiğiniz şaşirdim napicami çnki gazi var çikaramiyor uykuya dalamyo karnıda tok içim aciyo çikartamiyorum gazını ne yaptiysam

Evde kocaman kitaplığım var hangi kitabı alsam ki diyor kız kütüphane mi burası dedim ben pek kitap konusunda paylaşımcı değilim dedim yaramaz çocuk gibi evde ne var ne yok karıştırmak istiyor bende çocuğumla ilgilenmek istiyorum bebek ağlıyor vicdan yaptım misafirle ilgilencem diye bebeğimle ilgilenemedim diye o günden sonra gelmek isteyenlere hayır diyorum

Ya bnmde böyle sağ göğsüm ama ates gibi oluyo yanıyo sağiyorum süt eskiye nazaran daha az geliyo gibi bn de şaşirdim napicam
Sağma canım çok sağma yani duşa gir sıcak suyla masaj yap kendiliğinden aksın bende sağ göğsümden çektim ama şu an emiyor iki gündür mama işi bitti bizde

Benim göğsüme süt durmuş ağrım var ağlıyorum süt ordan aksın kendiliğinden diye uğraşıyorum kv de geçmiş karlıma teyzen de görsün bak süt akıyor göğsünden diyor fotoğrafını çek herkese göster dedim bende len ben ölüyorum burda onun derdi başka

Sağma canım çok sağma yani duşa gir sıcak suyla masaj yap kendiliğinden aksın bende sağ göğsümden çektim ama şu an emiyor iki gündür mama işi bitti bizde
Sağmak sütü arttirir diyolardi die sağiyorum bide sarılık var ya bebişte çekemiyo uyuya kaliyo die o zmn sağmiyim bnde emmesi daha iyi olcaksa

Mamayi nasıl kestin bnm benek doymak nedir bilmiyor ne kdr verirsen yiyio kusana kdr o yüzden kesemiyorum kaç cc geliyor süt mesela bi öğünü kaç cc aliyor

Bu bize iyi geldi günde 4 defa 10 damla şeklinde kullanıyorum özellikle açken vermek lazımmış. Ben sabah öğle akşam birde gece 2/3 gibi veriyorum . Emzirmeden önce veriyorum umarım sende de işe yarar

Eklentiler

• image.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 27
Parfüm kullanmamaya çalışıyorum doğal koku sürdüm sadece nergis yağı olarak. Ama o zamanlarda değilde uykuya geçmek istediğinde beni reddediyor gibi çok ağlıyor strese giriyorum istemsiz
Hiç bir koku sürme canım ben hatta duş alırken bile duş jeli kullanmıyorum sabun sürüp arıtıyorum bedenimi senin ten kokunu arar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…