Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bişey tarif eder misiniz?Kızlar ya uzanırken veya soluma yatarken uzun süre aynı pozisyonda kalamıyorum tuhaf bişey oluyor anlatamıyorum rahatsız edici sizdede oluyor mu sağa yatmaktan çürüdüm bebişte sağda ondan mı acaba
Edemiyorum ki yani yatırmıyor basınç gibi bebek hareketlerini çok güzel maşallah. Rahatsız edici illede sağa yatmam gerek sağdan sola dönerkende zorlanıyorumNasıl bişey tarif eder misiniz?
Karnınızda hissettiğiniz bir şey mi, sertleşme gibi oluyor o anda nabzınızı sanki karnınızda hissediyorsunuz gibi mi ?Edemiyorum ki yani yatırmıyor basınç gibi bebek hareketlerini çok güzel maşallah. Rahatsız edici illede sağa yatmam gerek sağdan sola dönerkende zorlanıyorum
Sertleşme ayağa aniden kalkınca oluyor geçiyor. Bundan sanki boğuluyorum gibi hissediyorumKarnınızda hissettiğiniz bir şey mi, sertleşme gibi oluyor o anda nabzınızı sanki karnınızda hissediyorsunuz gibi mi ?
Kasılma mı dicektim de bilemedimSertleşme ayağa aniden kalkınca oluyor geçiyor. Bundan sanki boğuluyorum gibi hissediyorum
Bende öyleyim hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum, karnım çekiliyor sankiEdemiyorum ki yani yatırmıyor basınç gibi bebek hareketlerini çok güzel maşallah. Rahatsız edici illede sağa yatmam gerek sağdan sola dönerkende zorlanıyorum
Baskı hiss oluyor sağa yatınca iyiyimKarnınızda hissettiğiniz bir şey mi, sertleşme gibi oluyor o anda nabzınızı sanki karnınızda hissediyorsunuz gibi mi ?
hayır olsun doktoruna yaz istersenFeci karın ağrım ve bacak ağrım var, karın ağrım adet sancısı tüm bacağıma vurmuş. Kalktım bu saatte magnezyum aldım uyutmuyor sancılar
Cnm biraz düşmüş.rahatsiz oluyormusun peki baş dönmesi ,yer kayması vs.bnm genelde düşük durur.10/6gibi fln.tuzlu ayran iç istersen birazKızlar napıyosunuz nasılsınız? Benim tansiyonum 9/5 çıkıyor bu akşam sürekli. Napmak lazım neden düşer anlamadım bilgisi olan var mı acaba
Aynı şeyi yaşıyorum.sola dönünce sanki biri beni boğuyor gibi.sagda rahat ediyorum. Sırtüstü de yatirmiyor.anca sağ.ama oğlumun yatağı solumda mecbur sola dönerek yatıyorum yarım.o uyuyunca hemen sağa.Kızlar ya uzanırken veya soluma yatarken uzun süre aynı pozisyonda kalamıyorum tuhaf bişey oluyor anlatamıyorum rahatsız edici sizdede oluyor mu sağa yatmaktan çürüdüm bebişte sağda ondan mı acaba
Canım bu dönemde yalancı sancılar oluyor ama sen yine de bı acile gitseydin uyutmicak derecedeyse ciddi bsy olabilirFeci karın ağrım ve bacak ağrım var, karın ağrım adet sancısı tüm bacağıma vurmuş. Kalktım bu saatte magnezyum aldım uyutmuyor sancılar
Yapabiliyorsanız bu süreçte bol bol fotoğraf video çekin. Sonrasında lazım olacaktır. Prematüre ailelere umut olursunuz, rehberlik edersinizOğlum baya toparladı canım. Solunumu biraz daha düzelmeli ama. Halen makina desteği alıyor ama az kaldı onu da bırakacak inanıyorum. Kucağıma alıyorum seviyorum kitap okuyorum. Orada ona o kadar güzel bakıyorlar ki aklım kalmıyor desem yeri. Sadece çok özlüyorum. Hergün görsem de artık eve gelsin istiyorum teşekkür ederim yazdığın için. Çok girip bakamıyorum. Süt sağmaktan pek halim kalmıyor. Gerçekten bu günlerinizin tadını çıkartın. Hamileliğimi çok özlüyorum
Çok geçmiş olsun, haftanız kaç? Ciğer geliştirici yapıldı mı? Sancıların şiddeti ve sıklığı ne?Benim yne sancı çıktı ve yatışım yapıldı kızlar. İnşallah ilaç işe yarar dua edin
Geçen yatışta yapılmıştı, bi doz daha yapıldı şimdi. 31+1iz. Ortalama 10 dkda bir 40,60,80 öyle değişkendi. Açıklık yok, kısalmam var zaten 19mm.Çok geçmiş olsun, haftanız kaç? Ciğer geliştirici yapıldı mı? Sancıların şiddeti ve sıklığı ne?
Evde kullanman için nidicart falan vermediler mi? 3 hafta daha dursa süper olur. Ama durdururlar benceGeçen yatışta yapılmıştı, bi doz daha yapıldı şimdi. 31+1iz. Ortalama 10 dkda bir 40,60,80 öyle değişkendi. Açıklık yok, kısalmam var zaten 19mm.
Kendi doktorum progestan vermişti sadece. Eve vermemişti nidicart. Şimdi hastanede veriliyorEvde kullanman için nidicart falan vermediler mi? 3 hafta daha dursa süper olur. Ama durdururlar bence
Progestanın etkililiği kanıtlanmamış bile. Basit bir ilaç. Bence evde nidicart kullanmayı teklif etmelisin. Taşikardi vs yapabiliyor diye vermemiştir.Kendi doktorum progestan vermişti sadece. Eve vermemişti nidicart. Şimdi hastanede veriliyor
Bakalım etki ederse. Kaç saatte etki ediyor bu 2.30 saat önce başlandı. Hala çıkıyor kasılma. Ve çam sakura eş refakatçi kabul etmiyormuş yalnız kaldım uykusuzum, açım çok kötüyüm yaProgestanın etkililiği kanıtlanmamış bile. Basit bir ilaç. Bence evde nidicart kullanmayı teklif etmelisin. Taşikardi vs yapabiliyor diye vermemiştir.