Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kızlar ya uzanırken veya soluma yatarken uzun süre aynı pozisyonda kalamıyorum tuhaf bişey oluyor anlatamıyorum rahatsız edici sizdede oluyor mu sağa yatmaktan çürüdüm bebişte sağda ondan mı acaba

Edemiyorum ki yani yatırmıyor basınç gibi bebek hareketlerini çok güzel maşallah. Rahatsız edici illede sağa yatmam gerek sağdan sola dönerkende zorlanıyorum
Bende öyleyim hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum, karnım çekiliyor sanki

Feci karın ağrım ve bacak ağrım var, karın ağrım adet sancısı tüm bacağıma vurmuş. Kalktım bu saatte magnezyum aldım uyutmuyor sancılar

Kızlar napıyosunuz nasılsınız? Benim tansiyonum 9/5 çıkıyor bu akşam sürekli. Napmak lazım neden düşer anlamadım bilgisi olan var mı acaba
Cnm biraz düşmüş.rahatsiz oluyormusun peki baş dönmesi ,yer kayması vs.bnm genelde düşük durur.10/6gibi fln.tuzlu ayran iç istersen biraz
Kızlar ya uzanırken veya soluma yatarken uzun süre aynı pozisyonda kalamıyorum tuhaf bişey oluyor anlatamıyorum rahatsız edici sizdede oluyor mu sağa yatmaktan çürüdüm bebişte sağda ondan mı acaba
Aynı şeyi yaşıyorum.sola dönünce sanki biri beni boğuyor gibi.sagda rahat ediyorum. Sırtüstü de yatirmiyor.anca sağ.ama oğlumun yatağı solumda mecbur sola dönerek yatıyorum yarım.o uyuyunca hemen sağa.

Oğlum baya toparladı canım. Solunumu biraz daha düzelmeli ama. Halen makina desteği alıyor ama az kaldı onu da bırakacak inanıyorum. Kucağıma alıyorum seviyorum kitap okuyorum. Orada ona o kadar güzel bakıyorlar ki 🥰 aklım kalmıyor desem yeri. Sadece çok özlüyorum. Hergün görsem de artık eve gelsin istiyorum 🥹🙈 teşekkür ederim yazdığın için. Çok girip bakamıyorum. Süt sağmaktan pek halim kalmıyor. Gerçekten bu günlerinizin tadını çıkartın. Hamileliğimi çok özlüyorum 🥹
Yapabiliyorsanız bu süreçte bol bol fotoğraf video çekin. Sonrasında lazım olacaktır. Prematüre ailelere umut olursunuz, rehberlik edersiniz

Progestanın etkililiği kanıtlanmamış bile. Basit bir ilaç. Bence evde nidicart kullanmayı teklif etmelisin. Taşikardi vs yapabiliyor diye vermemiştir.
Bakalım etki ederse. Kaç saatte etki ediyor bu 2.30 saat önce başlandı. Hala çıkıyor kasılma. Ve çam sakura eş refakatçi kabul etmiyormuş yalnız kaldım uykusuzum, açım çok kötüyüm ya

X