2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Seni o kadar iyi anlıyorum ki sen insanların herseyine kosturursun ama bu zamanlarında kimse arayıp sormaz dostum arkadaşım kuzenim dediğim insanlarda bana aynısını yaptı
Bı kaç kişi hariç hepsini sildim bende kuzenlerimle bile can cigerdik şimdi adam akıllı arayıp sormuyorum bile
Hele bı arkadaşım saha bı kaç hafta önce nedensiz yere bana küstü durum paylaşmıştım kendi üzerine alınmış halbuki begendigim bı sözü paylaşmıştım hepsi bu ve buna sarılıp beni heryerden engellemiş hamile halimle beni o kadar çok üzdü ki anlatamam

Çok şükür yaa oğluma teşekkür ediyorum ama bana aileme daha çok bağlanmam gerektiğini farkettim evin içi çok önemliymiş inşallah kolaylıkla gelsin bebeklerimiz

Yarası varmış ki üstüne alınmış ben zaten kuzen kim dost kim arkadaş kim öyle öğrendim ki canımı acıttı ama gerçeği gösterdi öyle bir arkadaşım var ki hiç ayrılmadık ayrılmayız sanıyordum ama evlenirken bana etmediği kalmadı hamile kaldım onun da cenazesi oldu ben sanıyorum ki cenazesine üzülüyor benim üstüme geliyor ama bir baktım ooo konserler gezmeler falan o yüzden insanlar benim için artık anlam ifade etmiyor

Kızlar dr um yurt dışına çıkacak 38+1 haftayken alalım dedi yani haftaya pazartesi bende beklemek istedim 39 da alalım gelince o arada gelirse başka dr alacak sizce ne yapayım bilemiyorum

Anaaa günaydın canm nasip işte kızzz vardr bi hayır
Bizde herşey normal iken niye gelmedi bu bebekler bilmem valla
Valla bende öyle dedim yavrum damar yolu bile açmışlardı. Tamam dedim yarın geliriz cidden bizim bebekler çok nazlı vallahiiii

Varya 1 ya da 2 kişi olsun hayatında yeter canım gerçekten boşver
İnsanları zor zamanında tanıyorsun sözü cuk diye oturuyor buraya
Aynen öyle valla ama işte hamilelikte duygusallık la ben kötü oldum ya o öyle yapınca

Bundan sonra oğlum eşim ben ailem gerisi umrumda değil el elin kardeşi olmuyormuş ailesi hiç olmuyormuş

Gece çok zorluydu ya. 2 gibi salona geçtim. Bacak ağrısı vajina baskısı karın kasılması. Mahvetti beni.
1 saat oturur halde uyumuşum tekrar yatağa geçtim.

Bi şekilde dalmışım ama nasıl canım acıyor. Rüyam da şey gördüm.
Allahım bu acıyla beni öldürmediğin için teşekkür ederim
Çünkü tam pelvis bölgem komple bacağım vajinam sırtım her yerim ağrıdan kopuyordu.
37+3 olduk bakalım.
Dün eşim kıyamadı diyor ki normali beklemesek de sezeryan mı olsan. Çok zorlanıyorsun üzülüyorum.

Dedim sona geldik artık. Allah büyüktür. Bekleyelim bakalım biraz daha.

Hepimizi Allah sağ Salim sıkıntısız şu günleri atlatıp bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar merhaba bebeğin hareketleri dünden beri az geldi gözüme,dünde karaciğer enzimlerime baktırmıştım zaten kaşınmaktan artık hayat kalitem düşmüştü, üzerine birde inen çıkan tansiyon olunca doktor bugün gittiğimde pazartesi alırım sezeryanla tüm sinyaller bunu gösteriyor dedi.kilosu 3000 olmuştu en son.Ben tedirgin oldum ama ödemin de var riske atmayalım dedi.pazartesi ayın 11 i, 37+2 yapıyor.üzüldüm acaba erken mi diye ama gerekli görmese söylemez bu şekilde tüm vucudum kırmızı benek içinde kaşınmaktan helak oldum.çok heyecanlıyım ama cumartesi son kontrol sonra pzt ameliyat nst de hareket var, yok değil bu arada ama ben çok az hissediyorum.

Valla hiç üzülme canım gözünaydın inan bana dese doktor herhalde bende kabul ederim çünkü kaşınmaktan uyuyamıyorum her yerimi resmen kaşımaktan kemirdim bittim yani benim harekette tansiyonum da sıkıntı yok dün değerler normal bebek hareketleri de iyi nemlendir dedi ama ben bittim bir haftadır o güne kadar 100-200 gram arası alır bence küvöz falan olmaz yani yine sen bilirsin canım

Yine sen bilirsin ama normali bekleyeceksen bekle bence ama sezeryan olacaksan pazartesiye kadar bi 200 gram daha alsa iyi beklemeye gerek var mı bilmiyorum yine doktorun daha iyi bilir bu arada
Evet dr yapmak istedi eşim de diyor bekleyelim sezeryan istiyorum normal yapmicam çok kararsız kaldım yaa ne yapacam bilmiyorum

Tamam dedim cnm zaten mecbur ama bende tansiyon ve ödem de var tansiyon sürekli değil ama oynak biraz cumartesi anesteziyi konuscam gittiğimde

Tamam dedim cnm zaten mecbur ama bende tansiyon ve ödem de var tansiyon sürekli değil ama oynak biraz cumartesi anesteziyi konuscam gittiğimde
Ben de normalde dün gittim ama kaşınmaya dayanamıyorum yarın tekrar gideceğim benim bebekte üç kilo doktor nemlendirici kullan dedi ama bilmiyorum geçiyor bu kaşınma çok felaket bir şey her yerim yara oldu resmen Yaa senin için ama şuna üzüldüm hiç dinlenemedin yaa evinde vakit geçirmedin hatta geçen senle konuşmuştuk izine ayrılıp direk sezeryan olacaksın gibi diye neyse ki oğlunla 16 hafta birliktesiniz beraber kışı çıkartacaksınız adına tam karar vermemiştin naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…