- 15 Şubat 2024
- 1.861
- 2.251
- 33
Aman eşin mi doğuracakEvet dr yapmak istedi eşim de diyor bekleyelim sezeryan istiyorum normal yapmicam çok kararsız kaldım yaa ne yapacam bilmiyorum
Yok diyor bebek gelişimi tam olsun dr yurt dışına çıkacak diye 3 4 gün önce almayalım ama bilmiyorum illa o dr olmasa da olur ona alışmıştım gelince de 39 u geçecek geç olur Sezeryan için o kadar kararsız kaldım kiAman eşin mi doğuracaksen ne karar verdiysen o bence
Demir Alp olacak kuşum, 3 gün izin aldım normalde cuma günü başlıyordu rapor bende 3 gün iznimden birleştiriyorum.bir hafta bile dinlenemiycem ama napalımBen de normalde dün gittim ama kaşınmaya dayanamıyorum yarın tekrar gideceğim benim bebekte üç kilo doktor nemlendirici kullan dedi ama bilmiyorum geçiyor bu kaşınma çok felaket bir şey her yerim yara oldu resmenYaa senin için ama şuna üzüldüm hiç dinlenemedin yaa evinde vakit geçirmedin hatta geçen senle konuşmuştuk izine ayrılıp direk sezeryan olacaksın gibi diye neyse ki oğlunla 16 hafta birliktesiniz beraber kışı çıkartacaksınız adına tam karar vermemiştin naptın
Nemlendiriciyle geçen bişey değil bu kuzum içten gelen bir kaşıntı hayat kalitesini etkiliyorBen de normalde dün gittim ama kaşınmaya dayanamıyorum yarın tekrar gideceğim benim bebekte üç kilo doktor nemlendirici kullan dedi ama bilmiyorum geçiyor bu kaşınma çok felaket bir şey her yerim yara oldu resmenYaa senin için ama şuna üzüldüm hiç dinlenemedin yaa evinde vakit geçirmedin hatta geçen senle konuşmuştuk izine ayrılıp direk sezeryan olacaksın gibi diye neyse ki oğlunla 16 hafta birliktesiniz beraber kışı çıkartacaksınız adına tam karar vermemiştin naptın
Ayyy adıyla yaşasın paşam inşallahDemir Alp olacak kuşum, 3 gün izin aldım normalde cuma günü başlıyordu rapor bende 3 gün iznimden birleştiriyorum.bir hafta bile dinlenemiycem ama napalım
Zeytinyağlı bi sabun söyledi kortizonlu krem verdi ama dediğin gibi içten gelen bir şey dışardan benek benek yok bende ama kaşınıyorum sürekli duş almak rahatlatıyor beni gece bile kalkıp saçımı yıkamadan duş aldım üç kere eşim falan artık benle oda uyanıkNemlendiriciyle geçen bişey değil bu kuzum içten gelen bir kaşıntı hayat kalitesini etkiliyor
Geç olmaz da biraz tombik olurYok diyor bebek gelişimi tam olsun dr yurt dışına çıkacak diye 3 4 gün önce almayalım ama bilmiyorum illa o dr olmasa da olur ona alışmıştım gelince de 39 u geçecek geç olur Sezeryan için o kadar kararsız kaldım ki
Aslında erken almasının asıl sebebi inip çıkan tansiyon biraz da kuzumZeytinyağlı bi sabun söyledi kortizonlu krem verdi ama dediğin gibi içten gelen bir şey dışardan benek benek yok bende ama kaşınıyorum sürekli duş almak rahatlatıyor beni gece bile kalkıp saçımı yıkamadan duş aldım üç kere eşim falan artık benle oda uyanık
Canım bizde aynı hafta doğduk, aynı problemle kuveze girdi ve 7 gün sonra bugün eve çıktık. Hiç korkma, biliyorum zor ama onlar çok güçlü.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Bebeklerinize sizlerle birlikte hayırlı, mutlu ve uzun ömürler dilerim. Doğumu bekleyen arkadaşlara da sağlıklı güzel dogumlar dilerim. Ben de 1 kasımı 2 kasıma bağlayan gece 36+0 da suyumun gelmesiyle birlikte acil sezaryene alındım. Sabah 7:06 da bebeğim doğdu. 2 kg olarak dünyaya geldi ve ne yazık ki kuvöze alındı. Şimdilik durumu iyiye gidiyor. Doktorumuz cumaya kadar taburcu olabileceğini söyledi. Gün sayıyoruz.
Canım magnezyum kullanmayı bıraktın mı? Benim de bahsettiğin ağrılar sancılar aynı şekilde var özellikle bacak ve vajinal ağrılar anamı ağlattı magnezyum içip uyumak iyi geliyor banaGece çok zorluydu ya. 2 gibi salona geçtim. Bacak ağrısı vajina baskısı karın kasılması. Mahvetti beni.
1 saat oturur halde uyumuşum tekrar yatağa geçtim.
Bi şekilde dalmışım ama nasıl canım acıyor. Rüyam da şey gördüm.
Allahım bu acıyla beni öldürmediğin için teşekkür ederim
Çünkü tam pelvis bölgem komple bacağım vajinam sırtım her yerim ağrıdan kopuyordu.
37+3 olduk bakalım.
Dün eşim kıyamadı diyor ki normali beklemesek de sezeryan mı olsan. Çok zorlanıyorsun üzülüyorum.
Dedim sona geldik artık. Allah büyüktür. Bekleyelim bakalım biraz daha.
Hepimizi Allah sağ Salim sıkıntısız şu günleri atlatıp bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Canım yanlış anlama ama uyuz falan bulaşmış olmasın sana, bu aralar çevremde çok duydum daNemlendiriciyle geçen bişey değil bu kuzum içten gelen bir kaşıntı hayat kalitesini etkiliyor
Valla tüm kanlara baktılar cnm çıkardı demi öyle olsa söylerdi hoca bişey demedi.Nasıl anlaşılır ki öyle olsam da zaten doğumu planladık bakalımCanım yanlış anlama ama uyuz falan bulaşmış olmasın sana, bu aralar çevremde çok duydum da
Benim tansiyon hep düşük canım o yüzden doktor pek önemsemedi gebelikte görülen bir şey dediAslında erken almasının asıl sebebi inip çıkan tansiyon biraz da kuzum
Canım bende tansiyondan çekiyorum bi haftadır. Acil sezaryen söz konusuydu. Bugün yine yüksek tansiyonla gittim ama idrarda ve kanda bi şey çıkmadığı için sezaryeni erteledik 36+3 teyiz banada eğer doğum deseydi bende kabul ederdim çünkü artık tansiyonum çıkacak diye sürekli diken üstündeyim hareket etsem yükseliyor, şekerli yesem yükseliyor, tuzlu yesem yükseliyor, sürekli midem bulanıyor kusuyorum kaşıntılar bi taraftan, vücut ağrıları bi taraftan eğer bebeğimi ve beni riske atacak bi şey görseydi kesin kabul ederdim.Kızlar merhaba bebeğin hareketleri dünden beri az geldi gözüme,dünde karaciğer enzimlerime baktırmıştım zaten kaşınmaktan artık hayat kalitem düşmüştü, üzerine birde inen çıkan tansiyon olunca doktor bugün gittiğimde pazartesi alırım sezeryanla tüm sinyaller bunu gösteriyor dedi.kilosu 3000 olmuştu en son.Ben tedirgin oldum ama ödemin de var riske atmayalım dedi.pazartesi ayın 11 i, 37+2 yapıyor.üzüldüm acaba erken mi diye ama gerekli görmese söylemez bu şekilde tüm vucudum kırmızı benek içindekaşınmaktan helak oldum.çok heyecanlıyım ama cumartesi son kontrol sonra pzt ameliyat nst de hareket var, yok değil bu arada ama ben çok az hissediyorum.
Canım yerinde olsam beklerim. 39 da çok geç bi tarih değil. Yani doktor gidecek diye duran bebeği doğurtmak garip geliyor bana. Sezaryen da bebek istediğinde olmalı bence. Bu benim fikrim tabikiEvet dr yapmak istedi eşim de diyor bekleyelim sezeryan istiyorum normal yapmicam çok kararsız kaldım yaa ne yapacam bilmiyorum
Canım benim ya bi gün daha bebişlesin yani valla seni metak edip girdim ben de. Yarın kaç olacaksın 40+ kaç? Ben de pazartesi 40+6da suni sancıyla normal doğum için gidicem sancı gelmezse o güne kadar bakalım artık :) inşallah yarın senin güzel haberin hepimize güç verir, bizi haberdar et lütfen.Vajinal doğum canım
Benim eşim de sezaryen tarihi alalım çok zorlanıyorsun elimden de bişey gelmiyor diyor. Dedim buraya kadar sorunsuz gelmişim bırak 1 2 hafta da bunalayımGece çok zorluydu ya. 2 gibi salona geçtim. Bacak ağrısı vajina baskısı karın kasılması. Mahvetti beni.
1 saat oturur halde uyumuşum tekrar yatağa geçtim.
Bi şekilde dalmışım ama nasıl canım acıyor. Rüyam da şey gördüm.
Allahım bu acıyla beni öldürmediğin için teşekkür ederim
Çünkü tam pelvis bölgem komple bacağım vajinam sırtım her yerim ağrıdan kopuyordu.
37+3 olduk bakalım.
Dün eşim kıyamadı diyor ki normali beklemesek de sezeryan mı olsan. Çok zorlanıyorsun üzülüyorum.
Dedim sona geldik artık. Allah büyüktür. Bekleyelim bakalım biraz daha.
Hepimizi Allah sağ Salim sıkıntısız şu günleri atlatıp bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.