2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ah ah bu kızlar neden zor geliyor bende 39 a girdim bgn ama hiç gelesi yok
Maşallah ne güzel kavuştun meleğineAllahm analı babalı büyüysün inşallah canm gözünüz aydn

Ay denerim ya her şeyi denerim valla annemde falan da varmış ben kadının neler çektiğini anlamıyormuşum dün bende öyleydim ne yürüyebiliyordum ne oturup kalkabiliyordum şükür bugün birazcık toparladık bakalım inşallah geçer

İshal olanalr kervanına bende katıldım ve bugün hiç olmayan bir bel ağrısı yaşıyorum sırtıma vuruyor ağrı ve baskı hissediyorum sanki belimde makatta dinlenmeyle dusla filanda geçmiyor 37+0 bugün geliyor mu acaba gelmekte olan ?

Kizlar hastane odasi susleten var mi aranizda? Sadece kapi onu balon standi icin bile 3500 fiyat veriyorlar.

Kızlar beni şöyle bir yeni yıla kadar unutun zira ben kendimi unuttum valla fenalardayız canım ama maşallah hepsi sağlıkla büyüyorlar şu anda, sen nasılsın kimseyi takip edemiyorum artık naptı ne etti
Ay ay deme yaaa Allahm kolaylık versin balım tabi
Hiç kolay değildir
Rabbim sana da dayanma gücü versin, evlatlarına da sağlık sıhhat

Kızlar ben doğum yaptım sabah 9 da aldılar hemen oldu bitti maşallah o kadar güzel geçti ki süreç hiç bir şekilde zorlanmadım gülerek girdim gülerek çıktım şükür duygulandığım zaman ağladım sadece hissetme de başladı maşallah ilk yürüyüşü de yaptım öyle aman aman öldüm bittim değil en zoru buysa gayet iyi yani sezeryan olacaklar bence hiç korkmasın sakin olmak çok önemli ben sakinliğimi korudum ve sadece bebeğime kavuşmaya odaklandım korku falan olmadı Allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Anam sende 37 de doğurursan ağlarm ama ya

Şaka bi yana canm inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsn doğru zamanda
39 olan ve hiç belirtisi olmayan ben bekleyip duraym

Oy oy maşallah tatlmm ayyy nasl sevindim adına sürec ne güzel gecmiş
Allahm analı babalı biyütsün inşallah
Bebişi kokla yerimize

Çok sevindim cnm tebrik ederim valla .korkuyordum sezeryandan iyi geldi valla mesajın anestezi ne yaptılar ağrın var mı şuanda nasıl ?

Canımm gerçekten aynı sen gibiydim dinlensem bile geçmedi. Ama çok şükür uyuyup uyanınca geçmişti benim de. Hem doğum başlasın diye egzersiz yapıyorum hem de ya başladıysa diye stres

Evet evet yarın 1 haftalık oluyoruz hatta bugün göbeğimiz bişe düştü gerçekten öyle darısı başınıza olsun İnşaAllah zor bir süreç ama o kadar güzel kii vaktiyle gelsin İnşaAllah Allahım yarıdmcınız olsun

Anam sende 37 de doğurursan ağlarm ama ya

Şaka bi yana canm inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsn doğru zamanda
39 olan ve hiç belirtisi olmayan ben bekleyip duraym
Ay yok bel ağrım azalmaya başladı of ben şimdiden sabirsizlanip herşeyi doğuma yormaya çalışıyorum seni düşünemiyorum yaa ee 39 dan durum bildir duygu durumlari nasıl

Ah ah bu kızlar neden zor geliyor bende 39 a girdim bgn ama hiç gelesi yok
Maşallah ne güzel kavuştun meleğineAllahm analı babalı büyüysün inşallah canm gözünüz aydn
Sözde erken gelirmiş kız çocukları ben 40+18 yani 18 gün geç doğmuşum mesela bizimkisi bana özendi zahar 38.haftada hem açılmam vardı he nst de sancı da vardı açıkçası 33 den beridir erken doğum riskim vardı bir de doktorum artık her kontrolde senin doğurman lazım niye gelmiyor bu kız diyordu fake attı bize küçük, öyle ya da böyle geldi kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…