2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Önemli olan bebişlerimizin sağlıkla büyüyüp doğması. Bu dönemlerde normal duygu değişimleri ama stres yapmamak lazım ah bu bebişler herşeyden etkileniyorlar . Doğsunlar popişlerine 2 şaplak daha atacağım 💜🫣
hhhahha😁 bendeee cok iyi olsu bu söz bn bide beni beklettiği için aticam

Kızlar yumurtlama herkeste illa 14. Gün mü olacak adet uzunlugu aynıysa tabi
Birde ben cok erken yumurtluyorum telefona yukledıgımız aplıkasyonda ayın 5 i yumurtlama gosterıyor ama benım 29 1 de oldu

Kızlar yumurtlama herkeste illa 14. Gün mü olacak adet uzunlugu aynıysa tabi
Birde ben cok erken yumurtluyorum telefona yukledıgımız aplıkasyonda ayın 5 i yumurtlama gosterıyor ama benım 29 1 de oldu
Yok öyle genel birşey yok ortalama 14. Gün herkesin farklı oluyor ama bende geç yumurtlarım mesela

Birde en geç 10 da çatlama olsa varsaysak henüz 11 gün oluyor erken aslında senın pazar ve pazartesı kesın belli olacak pazar test yaparsan silik gorursun söyle hesapla yumurtlamadan 12 13. Gün silik cıkar ona gore test yap
Ama o 7sinde olan ilişkideki spermler ayın 10a kadar yaşar mı

Kalırsın cunku sperm 72 saat canlı kalıyor yanı yumurtanın çatlamasından 3 gün onceden ilişki olduysa sperm hala ordadır ve o 3 gunde hangı gun catlasada tuttar bence tabi yine hersey rabbım izniyle
Allah razı olsun canım benim çok yardımcı oldun 🤲

Canım bence bu konuda internet bir referans değil. Çünkü internetten ne sıkıntılı gördüğüm sonuçlarda doktor tek başına alman ifade etmez bütün bakarız demişti. Doktor bir açıklama yapana kadar İnternet seni hiç düşündürmesşin
Tabi öyle de ne bilim yaa moralim bozuldu yine haftaya gideceğim zaten gastroya

Aslında bebekler bizden bağımsız kendi kendilerine büyüyorlar ama biz kendi elimizdeymiş gibi davranıp kendimizi zora sokuyoruz, hani sanki elini sokabilsen onu orada tutabilecekmişsin de tutamamışsın gibi oluyor. Ama kağan kocatepenin güzel bir sözü var. Bir bebek doğmaya karar verdiyse onu ne yaparsanız yapın oradan alamazsınız. İnanın böyle anlatırken kolaymış gibi geliyor. Bana da süreç çok zor geçiyor ama böyle böyle burada rahatlatacağız birbirimizi
Ah bu söz ne kadar doğru ya çok severim o doktoru 🥹 Bebek gerçekten sağlıklıysa ne olursa olsun tutunuyor ama genetik bir sorun varsa rahmimiz gerçekten bir virüsmüş gibi bebeği gerçekten vücuttan atıyor. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize

Kızlar ya sürekli kendimi dinliyorum. Kalbim pırpır atıyor. Neden bilmiyorum içimde kötü hisler var. Sabah kasıklarım biraz ağrıdı. Şimdi belim ağrıyor. Sizde de böyle anlamsız korkular oluyor mu?

6 hafta 2 gün oldu bugün. Ben mi sadece sürekli kendimi dinliyorum. Korkuyorum hep bişey olcakmış gibi mutlu huzurlu olamıyorum. Hep bi endişeliyim. Halbuki geçen hafta doktora gittiğimde en ufak kötü bişey söylemedi. Sadece keseyi gördük ama sıkıntılı birşey demedi hiç.

Eşime bişey desem hemen kızıyor anlamıyor beni mutlu olmayı bilmiyorsun hep en kötüsünü düşünmek zorunda mısın sakin ol biraz diyor. Ama işte bende istiyorum bunu ama kafamın içi susmuyor.

Öyle bi derdimi paylaşmak istedim sizlerle...

X