2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benimkinin başı asagida, başını sol altta ayaklarını da sağ üstte hissediyorum karnımda, hareketlerini hissetmeye basladigimdan beri hep böyle

Benim de 11,1 çıktı diye bıraktırdı ama ben de yeniden düşecek diye korkuyorum bu sefer

İlk oğlumda dr sezeryan dediğinde çok üzülüp aglamistim çünkü normal doğum yapmayı çok istiyordum, annem de yanımdaydı delirme normal doğum ne kadar zor biliyo musun ben rahatladım demisti bana kızmıştı aklıma o geldi sen anlatınca ben şimdi sağlıkla doğsun da yeter ki diyorum varsın sezeryan olsun, iki doğum seklinin de kendine göre avantajı dezavantajı var yeter ki sağlıkla doğsun yavrularımız

Kızlar bugün itibariyle 36 haftalık olduğum için coraspin i bıraktık. Oksapar doğuma kadar devam demişti doktor. Sizler de mi doğuma kadar kullanacaksınız. Öyle olursa doğumda kanamayı artırmaz mi ya ?
Benim de 34 te aspirini biraktirdi, iğne doğuma kadar devam, nolur nolmaz risk almayalım uzulmeyelim dedi, doğumdan 24 saat önce falan biraktiriliyor galiba

Sağlıkla büyüsün inşallah, rahat olmaya çalış bol bol emzir, sarılık için bebeğini gündüzleri güneş alacak bi yere koysan faydasini görebilirsin, eskiler sarı örtü orterlermis onun da doğruluk payı olabilir

Oy masallah, tam tosuncuk, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

Maşallah suphanallah, sağlıkla büyüsün üçüzler forumu biraz okuyunca yine heyecanlandim, ay ne çok doğum olmuş

Ne güzel anlatmışsın cnm teşekkür ederim.Benimki de sezeryan olacak en çok korktuğum şey ameliyat esnasında acı hissetmek sanırım tam uyuşturmazlarsa falan diye onun dısında kuru kayısı falan yiyeyim bende doğuma yakın…çıkınca direkt su içebiliyor muyuz Peki ?

Canım o uyuşma bedenle alakalı bir şey mesela benim diş için iğne vurur vurmaz uyuşur ama kuzenime defalarca vursalar bile çok zor uyuşur kışın sezeryan oldu o doktora demiş en kuvvetli neyse onu yapın oda hepsi aynı falan demiş bakmış uyumuyor genel anestezi ile uyuttular bebek geldi hemen arkasından kuzenim geldi odada ayıldı doktorunla zaten iletişim halindesin sezeryan olurken senin parmağına o nabız ölçer takıyorlar ebe yada hemşire sürekli seninle iletişim halinde oluyor

Kızlar bu haftada nur topu gibi bir hemoroidim oldu çok fenayım bir de vajinal doğum olacak iyice korkuyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı? Pazartesi günü kontrolüm var doktoruma da soracağım ama bir öneriniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…