2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ne güzel anlatmışsın cnm teşekkür ederim.Benimki de sezeryan olacak en çok korktuğum şey ameliyat esnasında acı hissetmek sanırım :KK43: tam uyuşturmazlarsa falan diye :KK43: onun dısında kuru kayısı falan yiyeyim bende doğuma yakın…çıkınca direkt su içebiliyor muyuz Peki ?
Rica ettim canım. Ay yok korkulucak birşey yok ama korkarsan o an söyle ayriyeten ağrı kesici falan vurabiliyorlar. Bana gaz çıkana kadar yemek ve su yoktu ama bazı arkadaşlara sanırım su için izin verilmiş. Ne olur ne olmaz siz hemşirelere sorun o şekilde ilerleyin çünkü hastaneden doktordan dolayi bile değişebiliyor bu durumlar.
Su gibi gelsin su gibi geçsin doğumunuz. Evladınızi hayırlı sağlıklı şekilde alın kucağınıza ♥️

Kızlar salı günü sancılarım tutması ve açılmam başlaması sebebiyle 36+1 günlükken acil sezeryana alındım. Bebeğim 2 gündür kuvezde solunum sıkıntısı var. Dua edin nolur. Dün burnundan verilen havayı çıkarmışlar kendi kuvezde solunum yapabiliyor denildi. Ama çok korkuyorum.
Canım içini ferah tut inşallah sağ salim kavuşacaksın bebeğine🙏🏻 haftası da küçük değil iyi olacak sen hiç merak etme.

Kızlar salı günü sancılarım tutması ve açılmam başlaması sebebiyle 36+1 günlükken acil sezeryana alındım. Bebeğim 2 gündür kuvezde solunum sıkıntısı var. Dua edin nolur. Dün burnundan verilen havayı çıkarmışlar kendi kuvezde solunum yapabiliyor denildi. Ama çok korkuyorum.
Merak etme canım solunum desteği kesildiyse kendine gelmiş demektir zaten inşallah bebeğini alıp sağ salim evinize birlikte dönersiniz 🙏❤️

Kızlar ya lansor içmeye başladım bugün günde bir tane iç demişti doktorum öğlen 12 de içtim şimdi başka ilacı icecegime kafam karıştı lansoru içmişim gece 1 buçukta yani 13 saat arayla almış oldum çok tedirgin oldum birsue olmaz dimi😭

Kızlar ya lansor içmeye başladım bugün günde bir tane iç demişti doktorum öğlen 12 de içtim şimdi başka ilacı icecegime kafam karıştı lansoru içmişim gece 1 buçukta yani 13 saat arayla almış oldum çok tedirgin oldum birsue olmaz dimi😭
Bir şey olmaz zaten yeterli gelmediğimde gümde 2 kez alınıyor hem de daha yakın zamanlarda alınıyor

Kızlar sizinde hala vajinal ağrınız devam ediyor mu? Penguen gibi yürüme sebebim bu resmen, çok afedersiniz şeyimin ağrısından sırt üstü yatarken yan dönemiyorum yürürken de öyle.
Şuan en çok zorlayan şeyimin ağrısı benim de dediğin gibi yürüyüşümü değiştiren de o😕

Doğum yapanların gözü aydın 🧿 sağlıkla büyüsünler inşallah

Bugün doktor kontrolüm vardı, çatı muayenesi de yaptı 38+2 deyiz. 3500 kilo çıkıyor oğluş. Henüz kanala girmemiş ve açılmam da yokmuş.

Doktor ne düşünüyorsun doğum için dedi hangisi sağlıklıysa öyle olsun istiyorum dedim. Sizin görüşünüz de benim için önemli dedim. İlla normal dersen bekleriz her kadın normal doğum yapabilir elbette ama kolay bir doğum olacağını düşünmüyorum sezeryan öneriyorum dedi. Ben oldukça minyon bir kadınım bebeğim tombiş bir bebek bu nedenle bende hep zor olacağını düşündüm. 6 kasım sezeryan için gün aldık.

Hastaneden çıkınca annemi aradım, sezeryan olacağını duyunca çok üzüldü keşke normal olsaydı vs bişeyler söyledi moralimi çok bozdu. Kendim karar vermedim doktorun önerisi ile zorunlu sezeryan olacak zaten. Ki ben çatı muayenesinde bile çok gerildim, korkuyorum bunu da saklamadım hiç. Normal doğum anında gerginlikten stresten panikten işlerin yolunda gitmemesinden çok korkuyordum zaten ki bu yaşıma kadar dişçiye bile gidemedim korkudan.

Velhasıl kelam kendimi kötü hissediyorum biraz sanki sezeryan kötü bişeymiş gibi 😔 zaten bütün çevrem inşallah normal olur vs diye konuşuyor başından beri. Zaten bütün duygular bu kadar karmaşıkken birde böyle düşüncelerle boğuşuyorum
Ayyy bende aynı şekildeyim ama tam tersi annem dışında herkes sezeryan olmamı istiyor ben o kadar Allah bullak oldum ki ne istediğimi bile bilmiyorum ve normal doğumdan korkmam için ellerinden geleni yaptılar aman neyse yarın doğumum var Allah izin verirse bu kararsızlık bitiyor

Ayyy bende aynı şekildeyim ama tam tersi annem dışında herkes sezeryan olmamı istiyor ben o kadar Allah bullak oldum ki ne istediğimi bile bilmiyorum ve normal doğumdan korkmam için ellerinden geleni yaptılar aman neyse yarın doğumum var Allah izin verirse bu kararsızlık bitiyor
Yarın doğum var heyecandan uyuyamıyorsun galiba 🥰 sağlıkla gelsin miniğin 😘😘

Bir şey olmaz zaten yeterli gelmediğimde gümde 2 kez alınıyor hem de daha yakın zamanlarda alınıyor
Oh rahatladım canim teşekkür ederim ben baya bı direndim lansoru içmemek için ne de olsa ilaç diye okadar ay direnipte şimdi günde iki tane atınca tribe girdim vallahi 😁 iki kerede alındığını bilmiyordum çok teşekkürlerrr

Kızlar şahsi deneyimime dayanarak söylüyorum ağrıların kasılmaların tek bir sebebi var oda yorulmak düne kadar ağrım sızım kasilmam hiç bişeyim yoktu dün tüm gün ayaktaydim ve geceden bu yana hem çok kasilmam var hem de bacaklarım vajina kasık ağrım var penguen gibi yürümeye başladım geri 😁

Selam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştım ☺️ sezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Dün sabah 8:50 de doğdu bugün belki çıkabilirmişim sezeryands bir gün kalmak az değil mi ya?
Doğum yapanların gözü aydın olsun, bekleyenlere kolay doğumlar dilerim sağlıcakla kavuşsun herkes yavrusuna ❤️

Rica ettim canım. Ay yok korkulucak birşey yok ama korkarsan o an söyle ayriyeten ağrı kesici falan vurabiliyorlar. Bana gaz çıkana kadar yemek ve su yoktu ama bazı arkadaşlara sanırım su için izin verilmiş. Ne olur ne olmaz siz hemşirelere sorun o şekilde ilerleyin çünkü hastaneden doktordan dolayi bile değişebiliyor bu durumlar.
Su gibi gelsin su gibi geçsin doğumunuz. Evladınızi hayırlı sağlıklı şekilde alın kucağınıza ♥️
Aslında korkmuyordum ama sonradan korku yüklendi sonlara doğru sanırım, amin inş teşekkür ederim

X