2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İnan geldiği an anlayacaksın noluyo bana bugün bir garip diye annelik çok özel değişik bir şey gerçekten

Evet canım biziz yavrun yazık sığamıyor marul gibi üç büklüm olmuş kalmış doktorlarıyla boyunu ölçemiyorum 38’da falan bakalım kilosu ideal olursa alalım bari dedi dedi 33. Haftada 50 cm di canım

Maşallah canım yaa evet müdahale ediyorlar üstten ebeler bastırıyor gebe okulunda demişti ene bana daha zamanı var desene

Bebeğinin başı aşağıda olan anneler bebeğin ayaklarını nerede hissediyosunuz ben 2 gündür başı aşağıda mı yukarıda mı anlamıyorum büyüdükçe hareketleri ve bana verdiği hissiyatlar değişiyo açıkcası yukarıda hissettiğim başı mı poposu mu anlamıyorum artık doktora gitmeden nasıl anlayacağım ya

Benimki de 34 de 51 doğdu taburcu boyuna 57 yazmışlar sağlıkla gelsin uzun bebişin çıksın da rahat rahat gerinsin annesi de nefes alabilsin

Benim HGB 11.9 çıktı başka bir dr bırakalım bi süre dedi diye bıraktık benim doktora kalsak devam diyordu hatta ben de damardan takviye istedim artık dayanamayınca ama o da riskli, devam etmekten başka çare yok dedi. Diğer kan ilaçları bu kadar etkili değilmiş. Mideye zarar vermeyen ve kabız yapmayan demir ilaçları 17mg olanlar ve demiri yükseltmeyenlermiş. Sonuç olarak 10. Kez şikayet edince ben ferrum’a geç dedi zorla.

Ayaklarını sağ kaburgamda hissediyorum topuğuyla ittiriyo baya mesela

Benimki de 34 de 51 doğdu taburcu boyuna 57 yazmışlar sağlıkla gelsin uzun bebişin çıksın da rahat rahat gerinsin annesi de nefes alabilsin
Maşallah canım yenidoğan takımları 52 cm doktor bana çok bişey alma dedi doğsun alırsın dedi uzun bacaklarını geçen gün açmaya çalıyor ölüyorum sandım gece acile gittik nefes alamadım doktor diyor ne bu ayak ne bu bacak sen nasıl açmaya çalışıyorsun bacakları diyor bacakları açarken sanki diz kapakları böyle karnımın içini bıçakla keser gibi bi his veriyor öyle belli oluyor ki kemik dışardan bakan net o kemiği görüyor

Ayaklarını sağ kaburgamda hissediyorum topuğuyla ittiriyo baya mesela
Bende karnımın en solunda bazende sol kaburgamın altında hissediyorum. Alt tarafıma çok baskı var poposuyla bu kadar baskı yapabilir mi bilmiyorum inş yukarda hissettiğim şey poposudur

Oğlumun hareketleri canımı çok yakıyordu. Doğum kasılmalarını ben ilk birkaç saat oğlum dönüyor hareket ediyor falan sandım belimin ağrısı iyice artınca anladım aha birşeyler oluyor diye

Oy oy maşallah maşallah nasıl başladı nasıl bitti hiç önemli değil . Önemli olan sağlıkla doğsun sen iyi ol .. kokulu kokulu öp bebişini keyfini Çıkar darısı bizlerin başına artık
Kesinlikle canım. Hamilelikte çok takıp detaylı düşündüğüm şeylerin ne kadar kendimi yormak olduğunu şuan farkediyorum. Çünkü sen ve bebeğin sağlıklı olduktan sonra diğer şeylerin eskisi gibi gözünde anlamı kalmıyor Rabbim sizede vakti geldiğinde sağ salim evlatlarınızla birlikte yeni hayatınıza başlamayı nasip etsin
Oldu canım. Darısı sağlıkla sizin başınıza

Bende karnımın en solunda bazende sol kaburgamın altında hissediyorum. Alt tarafıma çok baskı var poposuyla bu kadar baskı yapabilir mi bilmiyorum inş yukarda hissettiğim şey poposudur
Poposudur bence kaburganda hissediyosan tekmeyi kafayı oynattıkça müthiş baskı oluyo altta günde iki kere iç çamaşırı değiştiriyorum mecbur

Oğlumun hareketleri canımı çok yakıyordu. Doğum kasılmalarını ben ilk birkaç saat oğlum dönüyor hareket ediyor falan sandım belimin ağrısı iyice artınca anladım aha birşeyler oluyor diye
Bence doğumun en net belirleyicisi bel ağrısı. Bildiğim bütün şeyleri unuttum o kadarda eğitim almıştım

Bak bak kız daha biz geçen senle cinsiyet konuşmuyor muyduk sen ne zaman doğurdun ayyy annelik yüklendi mi güzel mi bebişin ağrıların nasıl sütün falan bunları anlat gari bize

Doğumtarihi
Trendyol indirim günü gibi dimi

E Eslem Huma
Canım senin vajinal doğumdan sezaryene döndü galiba değil mi? Sancıyı yaşadığın kadarıyla verebileceğin bir tavsiye var mı?
Evet canım öyle oldu. Kesinlikle kendinizi birşeye şartlamayın algılar olayı çok değiştiriyor. Benim sancılarım sık gelmişti 2 dkda bir olacak şekilde ve ben o şekilde geldiğinde doğuma yakın 8-9 cmde olduğunu biliyordum. Ama hastaneye geldiğimde 1-1.5 cm açıklık var diyince hayal kırıklığı oldu ve sürecin çok uzun süreceğine inandım. O kadar süre ilk doğum olunca yapamayacağımı düşündüm. Halbuki ikinci hastaneye gittiğimde yarım saatte 4 cm gelmişti açıklık çok hızlı ilerliyordu ama benim inancımın bitmesi ve beklentimin farklı olması olayın seyrini değiştirdi. 4 cm normalde gayet iyi bir açıklıkmış hemşireler ikna etmeye çalıştı ama benim kafamda bittiği için olmadı. O yüzden akışta kalırsanız ve kendinizi birşeye şartlamazsanız yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…