2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bak bak kız daha biz geçen senle cinsiyet konuşmuyor muyduk sen ne zaman doğurdun ayyy annelik yüklendi mi güzel mi bebişin ağrıların nasıl sütün falan bunları anlat gari bize
Aynen öyle kız mı erkek mi derken doğurduk valla canım hala bu gerçek mi gibi bir hissim var. Ama hastanede yanında yatan bebeğin senin bebeğin olduğunu bilmek, doktorun geldiğinde annesi diye seninle konuşması, bebişinin sende sakinleşmesi muazzam duygular yani yanımda annemle kayınvalidem kalıyor sütüm çok az geliyor bazen gelmiyor sürekli başımda bi emzirsen mi diyen var mamaylada beslemek zorunda kalıyorum yürümem yemem herşeye karışılsa bile hiç birşey keyfimi kaçırmıyor öyle söyleyeyim sezeryan durumunda ağrıları en güzel iyileştiren şeyde hareket diyebilirim canım zor ama sadece yürüyüş yapacak kadar ve bebeğine bakacak kadar hareket

Kıyamam yaa bu sevince herşey değer desene ben lohusayom alınıp darılmayın de ama herşeyi söyle ahhh annelik muazzam bir duygu Allahın bizlere verdiği en güzel ama bir o kadar sa zor bir rütbe desene gelir inşallah sütün de canım eve geçince de yeme içme olarak daha iyi olacak onun için artar sütün canımı sıkma hiç karışanları da duymayacaksın artık önemli olan ikinizin sağlığı şu an canım benim

Çiçeğim bebek yukarda daha kanala girmedi. Cuma bir daha gidicez o zaman 40 haftalık olmuş oluyorum ona göre 40+3 gibi doğurtucam seni dedi

Poposudur bence kaburganda hissediyosan tekmeyi kafayı oynattıkça müthiş baskı oluyo altta günde iki kere iç çamaşırı değiştiriyorum mecbur
Bende sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum asla çişimi tutamıyorum hele bide uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca daha çok kaçırıyorum teşekkür ederim canım biraz olsun rahatladım ya her şeye hazırlıklıyım ama normal doğum istiyorum hayırlısıyla

Gözün Aydın kuzum maşallah ama sezeryan olacağım bende uyuşma tam olmadı mi ki belden ? Neden genele döndüler ? Senin için mi almadı yoksa anestezi etki mi etmedi ?
Valla içimin ayrildigini hissettim öyle bir ağrı acı yok tutmadı bende bence o yüzden genele döndüler bazen parcali tutabiliyormus

Merhaba kızlar, sabah 6 da suyum geldi sandım. Hastaneye gittik. Nst'de 2 tane 60 70lerde sancı çıktı. İlk defa sertleşme + bu kadar belirgin belden vuran bir sancı hissettim. Ebe muayene etti açıklık yok dedi. Su için test yaptı. Gelen su değil dedi.

Eve geldik. Sancılar sıklaşmaya başladı. Sonra nişan geldi. Özeldeki doktoruma yazdım. Gel dedi. Gittim sancılar belden vuruyor bazen 5 dkda 1 bazen 10 dkda 1 oluyordu. O sancılar nst'de 100 ve üstü olarak çıkıyordu. Açıklık yok diye gönderdiler eve. Sancıların 2 dkda 1e düşmesini bekliyorum

Dualarınızı beklerim. Bu gece uzun olacak gibi

Ayyy canım daha dün akşam konuşuyorduk ezanlar okunuyor inşallah sağ Salim sağlıkla kolaylıkla atlatır da kavuşursun evladına dualarımız seninle inşallah su gibi geçer inşallah doğumun

Ayy çok heyecanlandım sen böyle deyince
Sular seller gibi bir doğumun olsun inşallah

Allah yardımcın olsun doğumun kolay olsun inşallah

Valla tarih verince bi tuhaf oldum:) ne yalan söyleyim :) hafiften korku da yüklenmedi değil :)
Ben de korku hep var yaa yaklaştıkça gün gittiğim doktor da hafta sonu çalışmıyor inşallah hafta içi falan ağrım olur eşime kalırsa şimdiden sezeryana gün alalım diyor doktor da sezeryan dersen aşağı yukarı senle aynı tarih olacak benim jinekolog kaydım var çatıyla ilgili ama bilmiyorum kararsızım daha

Lekelenme arttı rengi koyulaşıyor gibi. Sizce normal midir

Canım sancı durumun nasıl kaç dakika da bir geliyor lekelenmesin artması normal açıklığı kontrol ettikçe. O lekelenme hep olur yengemden biliyorum ebe sürekli kaç dakikaya düştü diye soruyordu bir de yürü ağrıları karşılama da nefes egzersizlerini uygula

benim de oyle baya onde gidiyordu son gidişlerimde kilo alımı yavaşlamıştı yerinde sayıyor gibi. ben de benim gibi tombiş olacak diyordum vazgecti heralde en son 3400 dü
Senin yine baya olmuş benimde 3 haftadır yerinde sayıyor gım gım neyse zaten yeterli kilosu yeri daralınca kilo alımınyavaşlayabiliyormuş az önce öyle okudum bir yerde

Lekelenme muayene nedenli devam edebiliyor bölgede kılcal damarlar çok fazla hemde hormonlar sağolsun. Korkma yani. Ne güzel bak sancılarını kullanma imkanın var biraz uyu uyuyabildiğinde duşa gir yemek ye tak eşini koluna çıkın yürüyüş yapın kaldırım yürüyüşü çok etkili birde merdiven çıkmak yan yan. Fazla yorma kendini ama aktif olmak sancılar vurduğunda açılmayı kolaylaştırıyo hadi sağ salim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…